Sipilä iltalypsyllä

Kun näyttää siltä, että hallituspuolueiden äänet eivät takaa soten läpimenoa eduskunnassa, niin pääministeri Sipilä on lähtenyt iltalypsylle. Maalaisliitto/Kepu on aina käyttänyt tiukan paikan tullen lehmäkauppoja ja iltalypsyjä päästäkseen tavoitteisiinsa.

Nyt on Kepun iltalypsyjen kohteena kristilliset. Jos Sipilä onnistuu iltalypsyissään, niin silloin kristilliset entisen kävelijäsuuruuden johdolla myyvät sielunsa muutamasta roposesta. Niinhän tekivät katolisetkin aikoinaan.

Suomessa demokratia toimii näin. Sipilä osti jo loikkariporukan takaamaan hallituksen enemmistön eduskunnassa viidellä ministerin salkulla ja Soinille pakastevirka. Mutta nyt kun sekään ei riitä ja voi vielä tapahtua niinkin, että loikkariporukka hajoaa, jolloin eivät kristillistenkään ostoäänet riitä.

Kepu kepuloi, suhmuroi, iltalypsää ja juonittelee suuressa vallanhimossaan. Mutta Kepu on kuitenkin auringonlaskun puolue ja on vain ajan kysymys, kun Kepu putoaa pikkupuolueiden joukkoon, jossa on mm. kristilliset.

8 vastausta artikkeliin “Sipilä iltalypsyllä”

  1. On aina hyvä muistaa että kepu pettää aina ja eipä ole johto mennyt kun vaan hullumpaan suuntaan kun ei ole muuta mahdollisuutta terv tepivaari

  2. Minusta Väiski ja Tepi voisivat perustaa ”kaiken vastustajien puolueen”. Äänenkannattajana ”Vanhoilliset valittajat”.
    Päätoimittajaksi (myyräksi) Pekkarinen.

    1. Ei me suinkaan Väinön kanssa olla kaiken vastustajia mitenkään, mutta tyhmyydet joita jotkut tekee niitä kyllä varmaan vastustaa ihan kaikki ne joilla on järki mukana .
      Ja vanhoilliseksi ei ollakaan vielä sanonut kukaan jotka minut tuntee ei liioin ole Väinökään vanhoillinen ole terv tepivaari

  3. ”Nyt on Kepun iltalypsyjen kohteena kristilliset.”

    Nyt on Väiski ymmärtänyt käsitteen ’Kepun iltalypsy’ väärinpäin. Demarit 80-luvulla suivaantuivat hallituksissa Kepuun, kun aamupäivällä oli saatu jotain sovittua, niin iltapäivällä Kepu oli jo vaatimassa lisää kotiin (maaseudulle) päin. Siitä syntyi se termi.

    Nyt on Kristillisillä ja RKP:llä se (ilta)lypsyn paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *