Alkaa nousta sarvi keskelle ottaa

Kun tuossa hankin alushousuja en läytänyt sellasia joita tarvitsen siksi ostin nipun boxcereita .

Ne on vaan kummia laiitteita muka hyviä, kelle on kelle ei,  no minulle ne ei sovellu sitten mistään kohtaa .

Noissa kun nuot vitja riipukset menee sinne punttiin ja sitten kun istuu tulee tunne että minua yrittää kalsarit kuohia .

Ei kannata sellasta yrittää no roskiin menee kyllä kait niitäkin on joissa riippa pysyy sisällä .

Mitään hyvää en noissa löydä ainoa iso oli hinta reilu kymppi kappale ostin viidet ja tappiota tulee n 60 ekee .

Mutta ei mua kalsari kuohi  se on fakta asia se  seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

16 vastausta artikkeliin “Alkaa nousta sarvi keskelle ottaa”

  1. Oletkohan ostanut liian pientä kokoa. Bokserien pitää olla väljät. Silloin ne ovat hyvin mukavat pitää. Bikinimalliset voivat olla piukemmatkin.

    1. No ei ole pieniä lainkaan mutta tunne on kun istuu että joku repis kikkulin irti juurineen ei sovellu mun vitjoille lainkaan kuten sanoin kelle sopii kelle ei .
      No bikini mallissa vitjat pysyy sisällä eikä jää kuristuksiin punttiin istuesa terv tepivaari

  2. En tajua itse mikä siinä on että sitä elastaania pitää tunkea melkein kaikkiin. Kuin kuristusotteessa olisi.

    Kun oikein hakee ja etsii löytää vielä sellaisia joissa on 100% puuvilla.

  3. Siinäpä saattaisi ollakkin markkinarakoa alushousuteollisuudelle, kehittää kalsarimalli savolaistyyppisille pitkäkantimisille vitjamunille. Olisikohan että pitäsi ottaa mallia sodanjälkeisistä naisten pitkäpunttisista valeanpunaisita kalsareista. Niissähän varmuuden (!?) vuoksi vielä oli tiukat kummilangat punttien suissa, ei soljahda mitään ulos eikä sisään. Ongelmaksi saattaisi kyllä nousta että maailmanlaajuisesti ei kuitenkaan löytyisi markkinoita. No en tiedä mutta arvelen että maailmalla erirotuisilla kulkuset viihtyvät tiiviimmissä pussukoissa kuin meillä ja anatomisesti heille otolliset alushousut ovat sitämyötä vähän eri mallisia jopa stringeillä saattavat pärjätä.

    No niin tai näin, Tepin avaus auttoi ymmärtämään että hänen maailmassaan on paljon muutakin jutun juureksi kuin SDPn ja AYn puolustelu. No ja tottakai myös
    suuri pyöräilyn ystävä on hän mikä ei ole aivan pieni juttu.

  4. Mulle on suvun kostona pitkät perät ja saamari tekköö kipiää kun ne pallukat jää punttiin hirtto simukkaan tunne on sellanen että niitä kalsarit koittaa kuohia .
    Pyöräily on asia joka taitaa mulla olla sellanen jolla pidän itseni suht hyvässä kunnossa muttase on eri asia terv tepivaari

  5. Lienenkö jo kertonutkin mutta haitanneeko jos kerron uudestaan, tositarina kumminkin tämä ongelmasta, eikä aivan pienestäkään johtuen vitjamunista.
    Istuivat pohjoisessa Savossa lauantai ehtoona peräkylän vanha isäntä ja emäntänsä savusaunanansa lauteille makoisissa löylyissä ja kuinkas ollakkaan romahtivat alas lauteet yhtäkkiä, vanhat ja lahot kun olivat. Emäntä saunan lattialla kahareisin persuksillaan valitteli että voi voi kylläpäs kipeästi ronkkaan sattui nouseepa siihen varmasti iso sinelmä. Siihen isäntä yksikantaan että elä sinä akka turhaa vouhota, paljon pahemmin kävi minulle, otappas ja katso mitä roikkuu tuolla naulassa seinustalla.

  6. Olen vuosia käyttänyt Ruotsin ja Suomen armeijan boxereita (en ole militantti), siis noita käytöstä poistettuja. tutulta kauppiaalta. Vanhimmat ovat nyt v 1991 ja vielä pelittää. Latvissa muuten tehtyjä.

  7. Noinkin on mutta eipä olleet kovin mukavia nuot joita ostin käytin ns päivän ja palasin vanhoihin ne kun onneksi vielä toimii mutta ostin uusia ettei lopu kesken terv tepivaari

    1. Olin 90 luvun lopulla joukoissa libanonissa ja 2000 luvulla kosovossa ja sieltä sain mukaani n. 20 paria lyhytlahkeisia alushousuja ja ainoastaan yhet niistä on kulunut niin risaksi että piti heittää pois . Eipä ole tarvinnut lyhytlahkeisia ostaa sen jälkeen… Nehän on ikuisia ja kestää pesua 10000 kertaa. Mukavat on pitää…ei hierrä eikä purista….

      1. No en muuten käytä ns pitkiä kalsareita ennekuin mittarissa on 30 miinus astetta .
        No minä ristin nuot boxcerit miehen kuohijoiksi pallit tuossa on vaara vyöhykkeellä terv tepivaari

        1. Tepi, kyllä se marraskuulta pitää alkaa katteleen pitkälahkeista housujen alle ettei tarvi kärvistellä… Olin 99 tammikuussa muoniossa ja jopa oli kuivan tuntuinen ilma kun mittari 48 miinusta. Sillon piti jo katella villahousujakin….porotkin
          vapisi sillon…

          1. No mulla alkaa olla pitemmät vasta n 30miinus asteella koska en voi niitä pitää tulee jummijammi hiki ja peppu rohtuu kamalaistua terv tepivaari

  8. Eimun toinen basso mihinkään kirkastu kuohinalla . tuo ei sitten ollut kun henkilö tason murjasu Heikiltä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *