On ne rivitalot sellasia jotka palaa

Monasti tuollaset kun palaa niihin on aivan järkiperänen syykin se taas ei aina ole tekijän järjen juoksun vuoksi sellasta .

Suurin syyllinen on tuo sauna joka rivi taloissa on vieläkin lähes vakio varuste vaikka kyllä se toisilla on pelkkänä varastona .

Kun ovat huomanneet että siitä on haittaa koko asunnolle kosteus on sellasella tasolla ettei se asunto kuivu viikonkaan aikana .

Mutta se sauna on sitten muovi naruineen sellanen vaaran tekijä jolle ei helpolla löydä vastaavaa .

Se naru on sitten tietysti pinkotettu kiukaan päälle ja   joku on säätänyt saunaan lämpöä lisää ja kännipäissään .

sen kaiken lisäksi unohtanut kiukaan päälle jossa ajastinkaan ei toimi

Jolloinka tuo muovinaru sulaa ja vaatteet tippuu tulikuumalle kiukaalle eipä tarvitse olla mitenkään järjen jättiläinen kun tietää mikä tulossa on .

Ja monasti sanottu palamaton puu ei sellasta ole vielä keksitty kyllä ne kaikki palaa tarpeeksi kun kuumuutta saavat .

No siitä taas kerran esimerkki kun tuossa Jämsässä paloi rivitalo että sellasta se on oikeasti syytä tuolle palolle ei olla julkistettu seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

4 vastausta artikkeliin “On ne rivitalot sellasia jotka palaa”

  1. Yleisimmät syttymissyyt ovat: tupakka ja nukkumien sätkä suussa, sauna ja siellä kuivattavat vaatteet, kynttilät valvomatta, hella jäänyt päälle. Ulkoinen tuhopoltto alkaen roskakatoksesta. Edelleen, autotalli ei ole tulitöiden paikka.

    On vain noin 6 min. aikaa saada itse palo sammumaan tai hälyttää palokunta.

    Vanhat rivitalot ovat turvattomia asuntojen välisten palomuurin puuttuessa asuntojen väliltä ullakolle ja vesikattoon saakka.

    1. Joo tupakki on alkoholin kanssa aika lailla yleinen asia mutta kyllä tuo muovinaru saunassa on varmaan kärkipään asioita
      Eikä tuo kalasopan lämmitys yöllä lainkaan utopia asia ole sekään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *