Paljonko on lisääntynyt pakko osaaika työ

Onko siitä tehty tutkimusta koska suuresti epäilen että se on kasvaut tällä hallitus kaudella ja paljon .

Sehän on selvä mihin ryhmään se eniten on kohdistunut tuleeko tuossa hallituksen kielteisyys yhtä kansan ryhmää kohtaa .

Itse tiedän eräiden hallituksen jäsenien mielipiteen tuon ryhmän työssä oloon ja se jo sinäsä on kielteistä kokonaan .

Ja noin ollaan saatu heitä joko kotona oleviin taikka sitten ovatkin vaihtaneet alaa josa on tarjolla koko päivä työ .

Mutta se on faktaa että tuo pakolla osaaika työssä olevien määrä on kasvanut eikä suinkaan vähän .

Mutta neljän tunnin työllä ei toimeen tule kuitenkin sitoo ihmisen koska kaikilla ei suinkaan ole mahdollista kahteen työpaikkaan kentes se toinen paikka oliskin liian kaukana jonne ei joka päivä edes pääse .

Ja ei nykyään kaikki ole avioliitossa eikä edes avoliitossa jossa toisen tulot antaa mahdollisuuden osa aikaseen työhön .

Milläs se tulee toimeen pyhällä hengelläkö se pitää olla no ei kait silläkään tavalla vaikka monasti vieläkin kuule kyllä lapsi leivän tuo  .

No totuus on aivan muuta nyky maailmassa vaikka rakkaita ovatkin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Paljonko on lisääntynyt pakko osaaika työ”

  1. Nythän Suomessa on näillä tunti töitä päivässä kikkailuilla saatu tilastoja paremmaksi. Todellisuudessa ostovoima ei lisäänny eli ei ole kansantaloudellisesti mitään hyötyä pari tuntia viikossa tehdä jotain hanttihommia. Sama koskee tuhat euroa kuukaudessa hankkivia yrittäjiä, nämä ei liiemmin osta mitään tai edistä työllisyyttä, ovat vain persaukisina pois tilastoista.

  2. Kyllä nuot molemmat on köyhyys loukussa ja seurattuani kolmea sukuni yrittäjää ei helle aina jäänyt kk kun puolet tuosta tonnista itselle kun kulut oli päältä maksettu terv tepivaari

    1. Tiedän, tuossa on yksi naapuri 67 vuotias, kun jäi elälleelle niin tulot laski tällä yrittäjällä niin paljon että nyt tekee hanttihommia eläkkeen päälle, eipähän ole tilastoissa, mutta eipähän juhli eläkkeelläkään…persiistä oikeesti.

  3. Moni yrittäjä jää tuohon samaan loukkuun, ja eipä ole helppoa eläke aika, eikä moni halua mennä eläkkeelle .
    se kun on niin pieni ettei sillä tule toimeen ei sitten millään terv tepivaari

Kommentoi