5 vastausta artikkeliin “Blogiini ei tullut kommentointimahdollisuutta”

  1. En suorittanut mainitussa blogissani esikatselua, jos olisin tehnyt sen, olisin varmaan huomannut kommenttikentän puuttumisen. En kuitenkaan ymmärrä mistä itse ongelma johtuu. Onko näissä blogikirjoituksissa joku ensimmäispituisuus (kyseinen kirjoituksenihan oli melko pitkä), vai miten?

  2. Ei käsittääkseni.
    Kopioi se avauksesi uuteen blogiin, koska tämä avaus tuli aivan oikein.

  3. Hei, siellä on kommenttikenttä kyllä – mutta sinulla on blogin leipätekstissä hurrrrrja määrä tyhjiä rivejä lopussa jonka takia se kommenttikenttä pitää onkia tosi alhaalta.

    Olet näemmä sitä juuri muokkaamassa. Ota rivinvaihdot pois lopusta niin helpottaa.

  4. Tehty. – Onnistuin jotenkin sörssimään sen poistamini blogin. Minulle tehtiin 24. päivä tätä kuuta lonkan tekonivelleikkaus Rovaniemellä ja olen nyt topilaana kotona. Tämän vuoksi en voi istua pitkään tässä näytön ääressä vaan välillä pitää kävellä könkätä kyynärsauvojen kanssa kun kirjoittaa jotakin tietokoneella, Tuskinpa se kuitenkaan on syy sorssimiseeni, en ole mutenkaan tekniikan ihmelapsi eikä kärsivällisyys kuulu hyveisiini.
    Kysyn nyt samalla Kyuu Eturaitilta onko näissä blogikirjoituksisa jokin enimmäispituus tai suositus avauksen pituudesta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *