Ruotsi on monikultttuurinen hornankattila?

Ruotsissa asuvan angloruotsalaisen toimittajan Pelle Nerothin mukaan Ruotsi harjoittaa postmodernia identiteettipolitiikkaa, jota toimittaja kutsuu valtion ylhäältä alas ohjaamaksi multikulturaalisuudeksi, jonka perusteiden arvosteleminen on tabu, josta saa armottomia rangaistuksia (erityisesti työpaikan, mutta myös kodin menettämisiä on ollut).

Vaihtoehtomediat on syyllistetty, vaikka ne takaavat sen, että kansalaiset saavat sellaista tietoa, jota totuusmedia ei julkaise. – Puolalaiset alkavat muuttamaan takaisin kotimaahansa, vaikka elintaso laskisikin. Ruotsin autoritaarinen ilmapiiri alkaa muistuttaa Puolaa sen kommunistiaikoina. – Akateeminen Ruotsi on rappiotilassa: valtio sensuroi akateemista kirjallisuutta ja poistaa julkaistuja tutkimuksia tietokannoista. – Listaa voisi jatkaa ja kyllä se jatkuukin, jos osaa kieliä, Pelle Nerothin dokumentissa:https://www.youtube.com/watch?v=OMfzb1qXOZA.

Kirjoitukseni lähteenä olen käyttänyt Mikko Paunion blogia otsikolla ”Pelle Neroth- Ruotsin punavihreän eliitin kauhu nro 1”, 8.4.2018 Uusi Suomi Puheenvuoro.

12 vastausta artikkeliin “Ruotsi on monikultttuurinen hornankattila?”

  1. ”Pelle Neroth on kirjoittanut monta arkaluontoista kirjaa Ruotsista, joissa hän on mm. kertonut vähemmän mairittelevaa tarinaa Ruotsin toiminnasta toisen maailmansodan aikana ja tutkinut teoksissaan propagandaa, kylmää sotaa ja nyt nousevaa populismia Euroopassa ja maahanmuuttokriittisyyttä. Hän on hyvin maahanmuuttokriittinen. Hän on myös kirjoittanut kirjan John. F. Kennedystä.
    Hän on saanut koulutuksensa Westminster School´issa ja Bristolissa. Hän on toiminut toimittajana, the Guardian, the Indepented on Sunday and the Times lehdissä ja julkaissut juttuja the Financial Times, the European, Africa Today, the Sunday Time, New Scientist, the Lancet ja the Economist lehdissä.- –
    Kehotan kaikkia, jotka osaavat englantia tai ruotsia katsomaan tämän dokumentin. Kerron sen pääsanoman nyt suomeksi, että myös em. kieliä osaamattomat voivat saada käsityksen dokumentista. – -”
    Edellä oleva on lainaus avauksessani mainitusta Mikko Paunion blogin alkuosast

  2. Ruotsissakin on vähän sen verran sitä lääniä että sen voi toki halutessaan nähdä omasta kuplasta perinteisenä turvallisena kansankotina, tai Etelä-Amerikkalaisena ghettona.

    Tilastot kertoisivat enemmän mutta ne ovat aika arkaa kamaa.

  3. ”Ensimmäiset 29 minuuttia on raakaa kerrontaa. Malmö elää muun Ruotsin tuella eikä ole väitetty se multikulturaalisuuden hybris, jonka väitettiin/uskottiin luovan kukoistavan talouden erityisesti Sillan rakentamisen myötä. Korkeat rikosluvut, lähes universaali maahanmuuttajien työttömyys, tuhoutuva koulujärjestelmä, rinnakkaisyhteiskunnan syntyminen vakavine lieveilmiöineen ym. Mm. lähes kaikki juutalaiset ovat joutuneet nuorten muslimiesten väkivallan uhan alla muuttamaan pois Malmöstä. Virallinen selitys valtamediassa on, että juutalaiset ovat muuttaneet natsien takia pois Malmöstä.
    Noin 20 minuutin kohdalla on puhuttelevaa ja karua kertomaa iranilaissyntyisen paikallispolitiikon (Sverige Demokraterna) raa´asta syrjinnästä Malmöstä.
    Noin 36 minuutin kohdalla alkaa kertomus akademian rappiotilasta. Siinä haastatellaan juuri Saksasta saapunutta hämmentynyttä filosofian proffaa ja yliopistosta pois potkittua sosiologian proffaa. Jälikimmäinen oli kertonut kirjassaan, että multikulturalismilla ei juurikaan ole tekemistä perinteisen vasemmiston kanssa. Potkut tuli. Filosofian professori totesi tieteen ja totuuden etsinnän – ei hallituksen ideologisen agendan – tulee olla akateemisen maailman keskiössä ja kertoi, että toisin kuin Saksassa, Ruotsissa ei käydä debattia ja normaaliin tapaan välttämätön akateeminen kritiikki toista tutkijaa kohtaan on kielletty. Toisaalla eräs toinen akateeminen vaikuttaja kertoo, kuinka valtio sensuroi akateemista kirjallisuutta ja poistaa julkaistuja tutkimuksia tietokannoista.
    Nyt Jordan Peterson´n menestys tekee gutaa myös Suomessa, mutta erityisesesti Ruotsissa. Huomasin, että Petersenin ajatukset leviävät niin valtamediassa (linkki) kuin somessakin kulovalkean tavoin Ruotsissa, koska Ruotsi on niin sairaassa kollektiivisessa mielentilassa. – –
    57 minuutin kohdalla kerrotaan, kuinka Ruotsista on nyt tullut autokraattinen kansandemokratia kuuliaisine kansalaisineen ja journalisteineen. Kaiken kaikkiaan puistattava ja ennen kaikkea pelottava.”
    Lähde edelleen avauksessa mainittu Mikko Paunion blogi.
    ——————————————————–
    Kun ottaa vielä huomioon muut Pelle Nerothin dokumentin ulkopuolelta kuullut, luetut, nähdyt kielteiset asiat länsinaapurista, mm. sen, että demokraattisesti valittujen Ruotsidemokraattien kanssa muut puolueet eivät ole suostuneet tähän menessä tekemään yhteistyötä parlamentaalisella tasolla, joutuu miettimään onko Ruotsi Euroopan sairas mies ja demokratian irvikuva.

  4. ”Mm. lähes kaikki juutalaiset ovat joutuneet nuorten muslimiesten väkivallan uhan alla muuttamaan pois Malmöstä. Virallinen selitys valtamediassa on, että juutalaiset ovat muuttaneet natsien takia pois Malmöstä.”

    Kun natsiuden tunnusmerkkinä on muita kansoja alistamaan pyrkivä imperialismi (Isis, Kalifaatti, freudentalistit) ja oppi alemmista kansoista ja roduista (mm. freudentalistit), niin nämä ominaisuudet täyttäviä voitaneen kutsua natseiksi.

  5. Ruotsalaisia on joskus vaikea ymmärtää. Esimerkiksi rotuhgygienia., joka kehittyi 1800-luvun loppupuolella ja konkretisoitui 1900-luvulla.
    Ruotsiin perustettiin maailman ensimmäinen rotubiologinen instituutti. Ruotsalaisten kiinnostus omaan rotuunsa ja sen parantamiseen oli saanut vahvistusta Yhdysvalloista, missä ajateltiin pohjoisen ja erityisesti ruotsalaisten edustaman rodun olevan kaikkein arvokkain. Lisäksi Pohjoismaissa vallalla ollut valtiokeskeinen politiikka asetti valtion edun yksilön edelle. Sosiaalidemokraattien valtaannousun jälkeen Ruotsissa tuli v. 1934 voimaan sterilisaatiolaki. Ruotsi steriloi noin 63 000 epäsovisiksi katsomaansa eugeniikkaohjelmassaan vuosien 1935-1975 välisenä aikana. Näistä 93 prosenttia oli naisia, ja he olivat etenkin työväenluokasta.
    Maahanmuuttopolitiikka oli länsinaapurissa nykyisen vastakohta. Ruotsissa kiellettiin romanien maahanmuutto v. 1914 ja kielto kesti vuoteen 1954 saakka. Toisen maailmansodan aikana Ruotsi oli nihkeä ottamaan juutalaisia pakolaisia maahan aina vuoteen 1942 saakka.Lähde: Wikipedia ja Tapio Tammisen kirja ”Kansankodin pimeämpi puoli” (2015)

    Ilmeisesti Olof Palmen vaikutuksesta Ruotsi rupesi yhä enevässä määrin muuttumaan monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi ja nykyään tilanne on varmaankin siten kuin Pelle Neroth dokumentissaan esittää:Ruotsi harjoittaa postmodernia identiteettipolitiikkaa, valtion ylhäältä alas ohjaamaa multikulturaalisuutta, jonka perusteiden arvosteleminen on tabu, josta saa armottomia rangaistuksia (erityisesti työpaikan, mutta myös kodin menetyksiä on ollut).

    Niin, entisaikojen varsin sotaisa Ruotsi, joka oli jonkin aikaa sotaintinsa vuoksi suurvalta, haluaa nyt syleillä koko maailmaa (poislukien tietenkin Ruotsidemokraatit ja valkoiset heteromiehet). Mieleen tulee tuosta Ruotsin harjoittamasta postmodernista identiteettipolitiikasta, että eikö Maon kulttuurivallankumouksesta opittu mitään?

    1. Niinhän se Saksakin WWII ajan joukkotuhon jälkeen on hyysännyt kaikkia muita paitsi omaa kansaansa, rajat auki ja pötyä pöytään kun olet muualta. Ihan niinkuin siinä saisi synnit anteeksi, varsinkaan kun tämän päivän sakemannilla ei ole mitään tekemistä sotien tuhoon.

      Tuhoutuvat itse, Stasi Merkel ajaa vielä omaa aivopesu agendaansa, hulluja ovat.

  6. Toimiva linkki:

    https://www.youtube.com/watch?v=66QpAA2w8z0

    Sweden: Dying to Be Multicultural

    8.12.2017
    Left-wing Swedish journalist-turned-filmmaker, Pelle Neroth, documents the transformation of Sweden from an all-White enclave of successful socialism to a multicultural hell-hole permeated by violence — all brought about because of the ongoing Muslim invasion.

  7. Ruotsalaisprofesori:” Ihmiset eivät halua tulla raiskatuksi ja ryöstetyksi”:

    ”Konservatiivisen oikeiston nousu kaikkialla Euroopassa on ”luonnollinen reaktio erittäin väkivaltaiseen vasemmistolaisuuteen ja globaaliin politiikkaan”, sanoo kielitieteen tohtori Bilyana Martinovski, slaavilaisen filologian maisteri. – –
    Sputnikin haastattelussa Martinovski toteaa, että EU:n edistamä globalistinen agenda, sosioekonomistiset kokeilut ja maahanmuuttopolitiikka ovat synnyttäneet kielteisyyttä eurooppalaisten keskuudessa ja konservatiivisten maahanmuuttorealististen puolueiden kasvavaa mahtia. Ruotsalainen akateemikko Bilyana Martinovski pohtii myös Ruotsin tuoretta äänestystulosta ja valaisee Ruotsissa paljon vaiettua ongelmaa:raiskaustapausten jyrkkää kasvua.
    ”Yleisesti ja historiallisesti oikeisto on sama kuin konservatiivisuus: perhearvot, suuri yksilövapaus, pieni hallinto, vapaat markkinat jne”; Martinovski aloittaa ja huomauttaa liberaalin valtamedian tuomitsevasta suhtautumisesta Euroopan oikeistopuolueisiin. – Hän ei usko, että oikeiston nousuun millään ”Hitlerillä” olisi merkitystä.
    Sen sijaan hän sanoo:”Yhä useammat kansalaiset haluavat pysyä hengissä joutumatta raiskatuksi, ryöstetyksi ja murhatuksi.” Voisimme kusua sitä ”isänmaallisuudeksi”, minä kutsuisin sitä ”selviytymiseksi”, Martinovski luonnehtii ja arvelee näin olevan nimenomaan Ruotsin kohdalla. Martinovski antaa ymmärtää kuitenkin, että ”Ruotsin ainoa oikeistopuolue on Vaihtoehto Ruotsille-puolue (AFS), joka on rekisteröity ensimmäistä kertaa keväällä 2018 ja johon kuuluvat nuoret jättivät ruotsidemokraatit”. – – Silti ruotsidemokraatit saavat häneltä kehut:”maahanmuuton sääntely saa heidät vastustamaan EU:ta, koska EU ohjaa nykyistä maahanmuttopolitiikkaa” ja lisää, että ”tämä puolue on kamppaillut 30 vuotta päästäkseen siihen, missä se nyt on – ”Kaikkien puolueiden, instituutioiden, valtamedioiden ja useimpien ihmisten taholta heidän johtajiaan on vainottu ja kirjaimellisesti solvattu kolmen vuosikymmenen ajan heidän maahanmuuttoon ja rikollisuuteen liittyvän näkökantansa vuoksi.”
    Lainaukseni lähde: Oikea media 19.9.2018, otsikolla ”Professori oikeiston noususta Euroopassa:”Ihmiset eivät halua tulla raiskatuksi ja ryöstetyksi”. Teksti: Tytti Salenius (kirjoitus on pitempi kuin tässä esitetty).

  8. Ruotsin vaalitulos ja hallituksen ja median vaikeneminen ulkomaalaisten tekemistä rikoksista.

    Tässä käytän samaa lähdettä kuin edellisessä kommentissani.

    ”Professori Martinovski:” Sosiaalidemorattinen puolue kärsi historiallisen luottamuksen menetyksen ruotsalaisten keskuudessa”.
    Martinovski selventää, että tänä vuonna sosiaalidemokraatit ”menettivät ääniä dramaattisesti ruotsalaisilla alueilla ja voittivat eniten maahanmuuttajien hallitsemilla alueilla”.
    ”Vaalipäivänä sosiaalidemokraatit lähettivät 700 000 tekstiviestiä tiheästi asuttujjen maahanmuuttaja-alueiden äänestäjille tarjoamalla etuisuuksia, jos he äänestävät puoluetta. Se johti päivänselviin tuloksiin”, hän painottaa viitaten sanomalehti Nyheterin (DN) raporttiin. – –

    Suurempana ongelmana Martinovskipitää pitää sitä, että ”pakolaiset” ovat aktiivisesti mukana rikollisuudessa, ja valtamediat – jotka osittain ovat valtion tukemia – tahallaan vaikenevat näistä tapauksista.
    ”Hallitus ja valtamedia piilottavat harkitusti kaikki tilastot, jotka osoittavat rikoksentekijän alkuperämaan ja vainoavat niitä, jotka uskaltavat keskustella, puuttua tai arvioida tällaisia tilastoja”, professori Martinovski kertoo ja jatkaa, että hän oli itse joutunut vaikeuksiin, koska oli tarkistanut ja vahvistanut netissä näkemiään joukkoraiskaustilastoja. Tämän seurauksena Tukholman yliopisto, jossa hän oli työskennellyt vuosia, erotti hänet.
    Martinovski näkee tilanteen kuitenkin ”merkittävästi” muuttuneen sen jälkeen. –
    Vasemmisto oli hurjana Ruotsin myönnettyä vaalien alla naahanmuuttajien olevan yliedustettuina raiskauksissa, vaikka SVT:n lähettämässä tutkivien journalistien kartoitus- ja tutkimusreportaasin ”Raiskauksista tuomitut” paljastamissa luvuissa oli vain murto-osa viimeisen viiden vuoden aikana raiskauksesta ja sen yrityksesät tuomituista ja syllisyysprosentiksi tarjottiin niinkin alhaista kuin 58 prosenttia.
    49 100 jäljellä olevasta tapauksesta vaiettiin ja professori Martinovski otaksuukin, että viranomaiset eivät olleet siihen halukkaita välttääkseen tuomitsevien tilastojen julkaisemista ennen vaaleja.
    Vaikka mikään media ei koskaan uutisoinut eikä maininnut niistä 50 000 kirjatusta tapauksesta eikä niin ikään poliisien raiskausraporttien määrästä; Lähi-Idästä ja Pohjois- Afrikasta tulevien maahanmuutajien laajalle levinnyt raiskausongelma Ruotsissa on niin yleinen, ettei siitä enää voida vaeta, professori alleviivaa.”
    ——————————————————–
    Että semmoinen ”kansankoti”.

  9. Samaa tehdään meillä – hallitus ja valtamedia koittaa vaientaa totuuden.

  10. Täysin samaa mieltä Juhak:n kanssa.

    Kävin vastakkoin vilkaisemassa mitä Iltalehdessä näkyy. Ekana juttuna oli pääministeri Juha Sipilän Kempeleen kodin luovutus ”pakolaisille”.
    ”Pääministeri Juha Sipilä puolusti Alma Median tentissä päätöstään luovuttaa Kempeleen-kotinsa turvapaikanhakijoiden käyttöön talon jäätyä tyhjilleen.
    – En tiedä, mikä moka se on, se lähti henkilökohtaisita arvoistani, Sipilä kommentoi.”

    Kyllä se oli megaluokan moka. Pääministerin tehtävä ei ole piiloutua henkilökohtaisten arvojensa taakse vaan johtaa maata. Varsinkin silloisessa tilanteessa, jossa Ruotsi heitti Dublinin- sopimuksella kuikkaa ja kuskasi junalasteittain nuoria muslimmiiehiä Haaparantaan Suomeen rajalle, josta oli helppo marssia Suomen puolelle. Ei näkynyt lapsia, naisia eikä vanhuksia. Sen sijaan nähtiin nuoria ja nuorehkoja miehiä, joilla oli hyvät länsivaatteet ja hyvin leikatut hiukset. Eivät olleet reissussa rähjäntyneen näköisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *