Olen ehkä kalkkis, mutta mielestäni parempi niin!

https://www.aamulehti.fi/kulttuuri/opettaja-elina-tuomi-ravistelee-suomalaista-alakoulua-tavoilla-joita-aiemmin-ei-olisi-tohdittu-kuvitellakaan-joskus-oppilaat-kikattavat-open-somessa-julkaisemille-kuukautiskuville-200959772/

Onko ihan pakko laittaa lapsi ”telaketjufemmarin” oppiin?

Yritin kommentoida aamulehden juttua, kirjoittamalla, että miksi ei kommenttivaihtoehdoissa ole ”sairasta”,  mutta sitä ei julkaistu!

Ymmärrän, vaikka en ymmärräkään nyky”trendejä”, että kaikki aikaisempi oikea oppi jyrätään. Suvivirret kielletään ja lasten oikeudet uskoon kielletään, sukupuolia keksitään lisää. ”Kehitys” kehittyy!???????

3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: ”Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?”
4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.

Kun laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus!

Matt.249. Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.
10. Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.
11. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
12. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.
13. Mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.

2 vastausta artikkeliin “Olen ehkä kalkkis, mutta mielestäni parempi niin!”

  1. Kyllähän tuossa jää kuva aika ikävästä, riidanhaluisesta kiihkofeminististä. Kiihko-yhtään-mitään ei tarvita enempää tähän maahan.

    Muistan kun minulla oli vielä opettajakoulutuksen keskellä ollut harjoittelija-opettaja tuuraajana yläasteella 90-luvulla. Olihan silloinkin jo moderni feminismi keksitty ja hän oli sen oppilas. Ensimmäisellä tunnilla totesi että vain naisia kutsutaan nimellä, miespuoliset ovat vain ”mies” ja heitä osoitetaan sormella.

    Olin aivan yhtä rääväsuinen paska silloin mitä nytkin ja tein mielipiteeni selväksi opettajalle. Kumma kyllä hän ei raportoinut asiasta rehtorille, vaikka puoliksi toivoin sitä.

  2. ”sairasta”, kuten totesit. Siis ihan oikeesti, näin tavallisen kuolevaisen silmin kun asiaa katsoo niin sairasta, on oikein osuva ilmaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *