Ylläpidon tiedote: Tilastot näkyville

Olen lisännyt toiminnon, jolla kaikki hyväksytyt kirjoittajat näkevät nyt yläreunassa ”Tilastot” napin kunhan ovat kirjautuneina sisään. Tästä oli esitetty toiveita aiemmin.

Huomautan erään tärkeän asian näyttökertojen laskennasta: niihin ei lasketa sivuston käyttäjien klikkauksia, eli rekisteröityneet kirjoittajat ja kommenttien kirjoittajat eivät aikaansaa lisää näyttökertoja. Tässä on siis vain ulkopuoliset lukijat laskettuna. Tämä tieto on useimmiten paljon relevantimpaa.

Toki tämä on asetus ja asetuksia voi muuttaa. Saa kommentoida.

Numeroita pidän itse aika rohkaisevina sivustolle jolla ei ole markkinointibudjettia eikä ison median kumppaneita – eikä toisaalta myöskään suosio perustu siihen että julkaistaan räväkkää, asiatonta vihaa. Asiakeskustelulla on toivoa tässä maailmassa.

Ja vielä viimeisenä detaljina, tilastoa on alettu kerätä vasta tammikuun puolivälin tienoilta.

5 Replies to “Ylläpidon tiedote: Tilastot näkyville”

 1. Pentti tuolla ylhäällä ainakin minulla on siinä jopa lukee tilastot terv tepivaari

 2. Tilasto on hyvä ja monessa käytetään tilastoa eri elämän aloilla.
  Huumoria: Työpaikkani esimies oli ahkera tilastojen pitäjä josta tuli sanonta ettei asiaa josta ei tilastoa.

 3. Jos jollakulla on ongelmia näitä nähdä, pitäköön ääntä. Tosiaan kun on kirjautunut sisään, se pitäisi näkyä yläpalkissa oikealla. Siinä näkyy kaikki mahdollinen, eli en näe itse yhtään sen enempää.

  Blogaushan voi olla hyvin suosittu omalla porukalla muttei leviä maailmalle. Esim. omia bloggauksiani ei juurikaan näy koska en käytä somea. Paras tapa saada lisää näkyvyyttä blogille on:
  1. Linkkaa omilla somekanavilla (toki kohteliaasti; ei roskapostittaen)
  2. Linkkaa muista blogeista
  3. Jaa muilla tavoin linkkiä kiinnostuneille
  4. Jos käytät omia kotisivuja tai vastaavaa, sielläkin linkki on hyvä

  Tutkinnassa on edelleen optioita saada fiksumpia linkkausoptioita muutoinkin – mutta tämä on edelleen harrastus, en voi luvata aikataulua. Tämäkin tilastojuttu tuli oikeastaan sivujuonteena kun tein pohjatyötä hyötyblogeille. Se vaatii vielä melkoisesti aikaa ja kahvia, mutta tämä sujui vähän vähemmällä.

Kommentoi