Ylläpidon vinkki: kommentointi

Hei, pikainen vinkki uudesta kommentointijärjestelmästä. Sehän tosiaan sallii kommentoinnin myös kirjautumatta, eli blogin ulkopuolinenkin voi osallistua. Nyt moni blogin aktiivikäyttäjä on käyttänyt tätä toimintoa. Vieraiden kommentit pitää moderoida, eli ne tulevat viiveellä.

Kun kirjaudut etusivulta tuttuun tapaan, joko paikallisella tunnuksella tai somella, silloin kommentointi tapahtuu omalla tunnuksellasi ja kommentit näkyvät välittömästi.

En ihan hirmuisesti ole innostunut ajatuksesta että ulkopuoliset kommentit voisivat tulla läpi moderoimatta. Vaikka meillä on aika tehokas suodatin siinä (=se palikka joka pyörittelee aina pari sekuntia kommentin lähetysnappia painaessa) niin siltikin läpi voisi päästä tarpeettomia heittoja. Pitäisin mieluusti vastakin tämän ensimmäisen kommentin moderoinnin – ja vieraille jokainen kommentti on ensimmäinen koska vieraskommentoinnin idea on nimenomaan sallia kommentin jättäminen ilman rekisteröitymistä, ilman päätymistä meidän rekisteriin.

9 vastausta artikkeliin “Ylläpidon vinkki: kommentointi”

  1. Jotain on tapahtunut, koska en voi palata alkuperäiseen kirjautumiseeni fb:n kautta, vaan tämä uusi ”nimeni” googlen ja g-mailin kautta onnistuu.

  2. Minä kun en ole ikinä päässyt rekisteröitymään, muuten kuin kommentoidessani jotain blogia. Nyt siis en voi edes siten. Etusivulla ei ole sellaista vaihtoehtoa, kuin rekisteröidy.

  3. Juhani, kyllä, Facebook-kirjautumisessa on parilla henkilöllä jotain outoa. Olen lähettänyt tästä vikatiketin ohjelman tekijälle miniOrangelle.

  4. Hyvä ratkaisu säästää tämä foorumi törkykirjoituksilta.

  5. Tässä tuore vastaus Miniorangelta, eli firmalta jonka somelinkkisovellus täällä on ostettuna:

    ”We are working on the profile page issue. Please stay tuned.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *