Grillikauden avajaiset

Ajattelin lauantaina korkata tuon taloyhtiömme pihagrillin ensimmäisenä asukkaana.

Käyn kauppahallissa Vuorisella katsomassa mitä hyvää grillattavaa löytyisi. Tässä vaiheessa kevättä grillimakkarakin maistuu tosi hyvältä.

6 vastausta artikkeliin “Grillikauden avajaiset”

 1. Lupaavat aivan siedettävää grillauskeliä lauantaiksi, joten mukavaa grillausta vaan.

 2. Toivotan menestyksellistä grillaamista, vaikka en itse harrastakaan grillaamista. Toki olen hyvin kauan sitten harrastanut itse muuraamassani omakotitaloni grillissä perheelleni – mutta se on historiaa.

  Muurasin sen grillin samoista tiilistä, jota jäi ylitse omakotitalosta. Siinä oli myös laatoitettu pöytäpinta – kuistilta yli jääneistä laatoista – ja kaappi mm. grillihiilille.

  Kaikkea sitä on tullut keksittyä ja rakennettua tässä elämässä.

 3. Minä aloitin jo talvella grillikauden, minun mittapuulla ei ole mitään kausia, jokainen päivä voi olla vaikka joulu jos se siltä tuntuu, mutta ei muuta kuin hyviä grillauksia, kelit on ainakin kohdallaan Suomessa.

 4. Grillikauden avaukselle pitäisi mielestäni määritellä ihan oma juhlapäivänsä, liput salkoon ja makkarat parilalle 😉

 5. Minä kävin tuossa eilen kasaamassa firman grillitavaroiden osaston jollekin messuille missä näitä kaupitellaan. Kaipa sieltä joku sitten käy grilliä ostamassa.

  Itsellä ei ole niin kiire tähän. En ole erityisen hyvä grillaaja. Kai sitä pari kertaa.

 6. En edes omista grilliä; toisaalta, muurasin aikanaan loimukalan valmistukseen tiilestä rakenteen, jolla grillaamaan pystyisi. En vaan ole oikeastaan koskaan innostunut grillaamisesta. Kalan, juuston, hedelmien ja lihan savustus ja kylmäsavustus on minun alaani. Palvaustakin olen kokeillut ja kesän myötä varmasti tulen kokeilemaan kun tuo laitteistoni vuosien myötä alkaa olemaan asiallisessa kuosissa.

  Palvaaminen kun vaatii useamman vuorokauden kestävän prosessin, tulee laitteiston toimia itsenäisesti ainakin 10 tuntia.

Kommentoi