Antti Rinne tapasi al-Holin leirillä olevien suomalaisten naisten ja lasten läheisiä

Antti Rinne tapasi al-Holin leirillä olevien suomalaisten naisten ja lasten läheisiä – ”Ymmärrän hirveän hyvin huolen”

*

Kokivatko suomalaisten naisten läheiset hätää, kun näiden naisten aviomiehet (mahdollisesti naisetkin) tekivät hirmutekoja Syyriassa ja Irakissa?

***

https://thearabweekly.com/report-says-hundreds-executed-isis-syria

Report says hundreds executed by ISIS in Syria

*

https://en.wikipedia.org/wiki/Killing_of_captives_by_ISIL

Executions by ISIS refers here to killing by beheading, crucifixion, immolation, shooting or other means of military and civilian people (such as captives and ”criminals”) by the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL). ISIL has released a number of propaganda/publicity videos of beheadings or shootings of captives. Other videos and photos show people being crucified and later dying as a result of crucifixion, or at least in part from the crucifixion. Houtat Sulūk is reported to be a mass grave.

 

 

11 vastausta artikkeliin “Antti Rinne tapasi al-Holin leirillä olevien suomalaisten naisten ja lasten läheisiä”

  1. Jokainen joka on mennyt tuonne vapaaehtoisesti, saa hoitaa itse omat asiansa. Ei ole Suomen velvollisuus näitä tänne tuoda. Elämä on mahdollisuuksia, nämä käytti pelikorttinsa näin.

  2. Saksassa on jo alemman oikeusasteen päätös, että Saksan pitää tuoda sieltä Al-holin leiriltä ”ISIS-vaimo” lapsineen Saksaan Saksan valtion toimesta.

    Onneksi päätös ei ole vielä lainvoimainen. Pahoin pelkään, että ylempikin oikeusaste tekee saman päätöksen.

    Tekisi mieli kirota, kun oikeusistuimet asettavat terroristien oikeudet korkeammalle tasolle kuin tavallisten kansalaisten turvallisuuden.

    On ihan perseestä, että hyysätään rikollisia ja terroristeja – eikä välitetä rikosten uhreista, eikä kansalaisten oikeudesta turvallisuuteen. Terroristit tarvitsevat ns. lopullisen ratkaisun. Entäpä jos sellainen Eurooppaan palautettu ISIS-vaimo vyöttää itsensä hyvällä pommivyöllä ja räjäyttää itsensä sopivassa paikassa surmaten kymmeniä viattomia siviilejä, sekä haavoittaen vaikeasti satoja?

  3. Kohta niille pitää alkaa antaa tintamakauhujen vuoksi terapiaa ja korvauksia.

  4. Tämän voi lukea myös niin, että pääministerimme kaveeraa maailman vaarallisimpien terroristien lähipiirien kanssa. Eikös sen pitäisi olla huono juttu?

  5. ”Sisäministerinä vuosi sitten aloittanut Kai Mykkänen (kok.) esitti heti pestinsä aluksi, että Suomen pitäisi jopa kymmenkertaistaa pakolaiskiintiönsä osana ”laajempaa eurooppalaista ratkaisua”. Toteutuessaan Mykkäsen haaveilut olisivat valtava rasite julkiselle taloudelle.

    Kokoomuksen maahanmuuttopoliittista linjaa voi sanoa epäselväksi – linja näyttää vaihtelevan sen mukaan kuka kysyy ja kuka on vastaamassa. Äänestäjän kannalta tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että kokoomus näyttäytyy opportunistisena vaihtoehtona.

    Hallituksessa ollessaan kokoomus on ajanut aina varsin löysää maahanmuuttopoliittista linjaa, eikä tilanne ole muuttumassa. ”

    https://www.suomenuutiset.fi/ministeri-mykkasen-linjaus-pakolaiskiintion-nostamisesta-tarkoittaisi-jattilaskua-veronmaksajille-jo-yhden-vuoden-tulijoista-hintalappu-10-miljardia-euroa/

    Uutinen 04/2019.

    Luuleeko joku että Kokoomuksen linja on muuttunut. Ei ole. Nyt Demarit jatkaa siitä mihin Kokoomus jäi. PS ei jatkaisi tätä ollenkaan.

  6. Tapaamiseen osallistuivat myös Pekka Haavisto, Maria Ohisalo ja Krista Kiuru. Ei yksin Antti Rinne.

    1. Koko vihervassari orkesteri, tämä tulee maksamaan koko Suomelle…. Ja paljon suruna, raiskauksina, murheina, kiristyksinä, lapsiavioliitoineen…

      Semmottii, kiitos 2015 kun Kokoomus ja Keskusta toivotti meille tervetulleeksi haittamaahanmuuton ja sen lieveilmiöt.

  7. Jos Saksa hakee terroristien perheitä turvaan niin paine kasvaa Suomessakin. Rikoksiin syyllistyneet pitäisi tuomita paikan päällä. Suomessa osallistumisesta kidutuksiin ym. saa jotain ehdollista. Leirillä oleville pitäisi saada kansainvälistä apua ja sitten aloittaa tutkinnat.

  8. Mitä pääministerimme siellä tekee, kun kotimaan asiat vaatisi – Kekkonen sanoi aikanaan että Venäjä on liian iso hänen hoidettavakseen Suomen ohella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *