Eeva-Johanna Eloranta (sdp) piti seminaarin radiotaajuisen säteilyn terveysvaikutuksista

Asiantuntijoiden mukaan alalla on ainakin 25 000 tutkimusta, jotka todentavat, että väitettyjä vaaroja ei ole. Ilmeisesti mikään ei vakuuta kansanedustaja Eeva-Johanna Elorantaa (sdp)

Katsooko Eloranta, että kaikki mobiiliverkot pitäisi sulkea? – eihän hänellä itsellään vaan ole älypuhelinta tai perus 2G-puhelinta.

*

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006270370.html

12.10.2019

Kansanedustaja järjesti kyseenalaisen seminaarin sähköverkkojen säteilystä – Asiantuntijat tyrmistyivät: ”Harhaanjohtamista”

Eeva-Johanna Eloranta (sdp) piti seminaarin radiotaajuisen säteilyn terveysvaikutuksista, vaikka näistä ei ole asiantuntijoiden mukaan mitään tieteellistä näyttöä.

*

Ilta-Sanomien haastattelemien asiantuntijoiden mukaan alalla on ainakin 25 000 tutkimusta, jotka todentavat, että väitettyjä vaaroja ei ole. He pitävät paikalle valikoitunutta asiantuntijajoukkoa yksipuolisena.

 

6 vastausta artikkeliin “Eeva-Johanna Eloranta (sdp) piti seminaarin radiotaajuisen säteilyn terveysvaikutuksista”

 1. Huomasi linkin myöhemmin.

  Aihe blogin avauksessasi oli sähköverkojen mahdollinen haittavaikutus, kun taas Eeva-Johanna Eloranta (sdp) on meuhaamassa radiotaajuisten säteilyjen mahdollisesta haitasta.

  1. Radiotaajuuksien vaikutuksistakin ollaan montaa mieltä tiedepiireissä.
   Mutta ei tarvitse olla kummoinenkaan talonpoika, joka ymmärtää, että kännykän kasvaminen korvaan kiinni mikrovärähtelyineen ei ole ihmisen luonnollista fysiikkaa.

 2. Tunnen muutaman ihmisen, jotka ovat puhuneet ikänsä kännykällä tunteja päivittäin. Heille ei ainakaan vielä ole kehittynyt aivosyöpää.

  Tässäkin asiassa varmaan on parasta luotta tutkimustuloksiin.

 3. Kyllä sähkö ja radiotaajuus säteilee mutta säteilyn etäisyys on oma jutta ja kauanko olet säteilyn ulottuvilla eikä kaikki ihmiset siedä samaa säteilymäärää. Näin ajattelen maallikkona.

 4. Ote blogin avauksesta:
  ”Katsooko Eloranta, että kaikki mobiiliverkot pitäisi sulkea? – eihän hänellä itsellään vaan ole älypuhelinta tai perus 2G-puhelinta.”

  Kun jokin henkilö ajaa kovasti jotakin asiaa, niin ainakin minulle herää kysymys: Mikä on henkilön perimmäinen päämäärä? Jos Elorannan päämääränä on mobiiliverkkojen alasajo, hänen taistelunsa on toivotonta.

Kommentoi