Ilmasto hurmosta Eduskuntatalon edustalla

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006025228.html

6.3.1019

Poliisi otti kiinni kahdeksan eduskuntatalon pylväisiin kiivennyttä ilmastoaktivistia

Liikenne häiriintyi Mannerheimintiellä aamupäivällä, kun mielenosoittajat kuljettivat sen yli jättilakanoitaan ja tanssivat tiellä.

Poliisin mukaan pylväisiin kiivenneet saapuivat paikalle ilman ennakkovaroitusta ennen varsinaista mielenosoitusta, joka kokosi paikalle noin 250–300 ilmastonmuutoksen vastaisia toimia vaativaa mielenosoittajaa.

Greenpeacen haalareihin pukeutuneet aktivistit kiipesivät aamupäivällä eduskuntatalon pylväisiin ja kiinnittivät myöhemmin niihin ison lakanan, jossa luki ”Ilmastotekoja nyt”.

*

Greenpeacen porukoiden pitää tietysti riehua Suomessa – maassa, joka on esimerkillisesti hoitanut hiilidioksidi päästöjen vähennyksen. Olisiko heidän syytä siirtyä Kiinaan, Intiaan tai USA:han?

*

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fa049a6e-927f-42a4-b127-7a5433e74160

09.10.2018

Professori kummeksuu Suomen ilmastokeskustelua: ”Suomi on yksi siitä kourallisesta maita, jotka ovat vähentäneet päästöjään”

Professori Esa Vakkilainen: ”Meillähän on esimerkiksi tuossa naapurissa Eesti, joka vaan reippaasti vuosi vuodelta nostelee päästöjään.”

3 vastausta artikkeliin “Ilmasto hurmosta Eduskuntatalon edustalla”

  1. Greenpeace on viime vuosina toiminut kuin rikollisjärjestö.

    Se on taas toiminut kuin rikollisjärjestö.

    Jos se näyttää ankalta, kuulostaa ankalta ja elää kuin ankka, ehkä se on ankka?

  2. Rikkaiden kakarat liikkeellä. Mutta, jos äiskä, iskä tai tapaus itse potkitaan työpaikastaan pihalle, niin metelinpito muuttuu siten, että vaaditaankin ilmaista mania vaihteeksi.

  3. Jos ei lakeja ja asetuksia kunnioiteta ja riehutaan kuin apinat niin pitäisi käyttää ihan ”nokialaista nuoriso-ohjaajaa”, pari iskua persiille ja sakki maijaan ja nämä voisi kiikuttaa jonnekin mettän rajalle korpeen riehumaan, kyllä se kylmyys tunteet saa viilenemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *