ISIS- naiset tuomiolla Irakissa – miten Suomen hallitus etenee?

https://www.theguardian.com/world/2018/may/22/they-deserve-no-mercy-iraq-deals-briskly-with-accused-women-of-isis

22.5.2018

’They deserve no mercy’: Iraq deals briskly with accused ’women of Isis’

A Baghdad court has sentenced more than 40 foreign women to death after 10-minute hearings

”He eivät ansaitse mitään armoa”: Irak käsittelee ripeästi syytettyjä ”Isis- naisia”

Bagdadin tuomioistuin on tuominnut yli 40 ulkomaista naista kuolemaan 10 minuutin kuulemisen jälkeen

*

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006154956.html

26.6.2019

Näin Suomessa

HALLITUKSEN seuraava askel on Ohisalon mukaan käydä läpi mahdollisuuksia, miten Isisin valtaamilla alueella oleskelevia suomalaisia, etenkin lapsia ja nuoria, voitaisiin auttaa. Tämä tapahtuu ”haalimalla asiantuntijatietoa yhteen”.

*
Kommentti:

Siis ’etenkin’ – Ohisalo ilmeisesti ajattelee, että miehetkin voitaisiin noin vain toimittaa Suomeen, niinkö?

Lapset ovat tietenkin syyttömiä.

Aikuisten ISIS- valtiota rakentamaan lähteneitä pitäisi mielestäni tutkia ennen Suomeen lähettämistä.

Myös ISIS –vaimot ovat voineet osallistua joukkoteloituksiin.

7 vastausta artikkeliin “ISIS- naiset tuomiolla Irakissa – miten Suomen hallitus etenee?”

  1. He ovat nähtävästi rikkoneet oleskelumaan lakeja ja luonnollisesti oleskelumaa käsittelee heidän asiansa omien lakiensa mukaan. Tämä koskee niin Suomen kuin muidenkin vieraiden valtioiden kansalaisia. Suomen valtion perustuslaki ei muissa maissa ole lainvoimainen.

  2. ”Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho muistuttaa, että suomalaisia joutuu ajoittain pulaan ulkomailla, mutta hänen mieleensä ei tule tapausta, jossa media olisi propagoinut samalla kiimalla pulaan joutuneiden pelastamista kuin nyt Isis-naisten kohdalla.

    – Hieman samanlaista – joskaan ei yhtä kiihkeää – innostusta nähtiin viime vuosikymmenellä, kun islamistit ajettiin pois Mogadishusta. Kävi ilmi, että kurkunleikkaajahallinnon aikana siellä oli viihtynyt kymmeniä ”suomalaisia”, jotka nyt olisi pitänyt käydä pelastamassa veronmaksajan rahalla, Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebookissa.

    Lapsia käytetään keppihevosena

    Halla-aho sanoo, että lapsia käytetään keskustelussa keppihevosena ja että naiset ovat tosiasiassa ne, jotka halutaan takaisin Suomeen.

    – Kyse on suvaitsevaisesta trippailusta ja itsetehostuksesta. Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä.

    – Tässä mielessä säkkiin pukeutunut, kurkunleikkausideologiaa kannattava uussuomalainen on parasta, mitä tosisuvaitsevainen voi kuvitella, Halla-aho toteaa.

    Äidit jatkavat mädättämistä Suomessa

    Halla-ahon mukaan tosiasiat on syytä ymmärtää: jos lapset käydään hakemassa leiriltä, äidit tulevat mukana.

    – Jos äidit tulevat Suomeen, heitä ei tulla syyttämään tai tuomitsemaan rikoksista sen enempää kuin tänne jo aiemmin palanneita Isis-taistelijoita tai näiden morsiamia. Lasten huostaanotolle ei löydetä (eikä kyllä etsitäkään) perusteita. Naiset siis jatkavat Suomessa veronmaksajan rahoittamaa islamistista elämää ja lastensa mädättämistä tällä ajatusmaailmalla.

    – Kysymys kuuluu, haluaako Suomi olla turvasatama, josta voi lähteä leikkaamaan kurkkuja ulkomaille, ja jonne voi aina palata jäähdyttelemään, kun bileet ovat ohitse, Halla-aho kysyy.” (Suomen Uutiset)

    Tässä vastaus

  3. Onhan se jännää miten petyttyä länsimaiseen oikeusvaltioon lähdetään vapaaehtoisesti rakentamaan sharialakiin pohjautuvaa paratiisia ja kun lakkaa olemasta kivaa niin länsimainen oikeusvaltio houkuttaakin takaisin.

    1. Vain se hillopurkki houkuttaa – ei mikään muu.
      Nämä naiset pitää tuomita siellä ja sillä siisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *