Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla on meneillään humanitäärinen kriisi

Varsinainen humanitäärinen kriisi on Meksikossa ja sen etäpuolelle olevissa valtiossa, joissa väestön kasvu on ollut vuosien ajan nopeampaa kuin maiden taloudellinen kasvu.

Mitä olisi odotettavissa Yhdysvaloissa ja Kanadassa jos väki pääsisi estoitta siirtymään yli rajan Meksikosta?

Parikymmenen vuoden päästä Yhdysvaloissa ja Kanadassa tilanne olisi yhtä kriisinen kuin tilanne on pakolaisten lähtömaissa.

*

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006154872.html

26.6.2019

Isä ja pieni tytär hukkuivat Rio Grandeen – järkyttävä kuva nousi Yhdysvaltojen rajakriisin symboliksi

 

 

6 vastausta artikkeliin “Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla on meneillään humanitäärinen kriisi”

  1. Siellä ei ole mitään kriisiä, nämä ”etelän hetelmät” on ylitelleet rajan vuosikymmeniä, nyt eri tahot yrittää saada tästä jonkun kriisin. Trump munasi kun VALEHTELI äänestäjilleen että Meksiko maksaa muurin siihen rajalle. Nyt siellä on risuaitaa siellä täällä…. Ja jenkit on joutuneet nekin pätkät maksamaan.

    Siellä ei ole mitään kriisiä. Piste.

      1. Sama meno on jatkunut vuosikymmeniä, kriisi se ei ole vaan laitontamaahanmuuttoa.

        1. Lisäys.. Trump puhui PASKAA:

          ”– Rakentaisin suuren muurin. Eikä kukaan rakenna muureja paremmin kuin minä, uskokaa pois. Ja rakennan niitä erittäin edullisesti. Aion rakentaa suuren, suuren muurin eteläiselle rajallemme ja pistän Meksikon maksamaan sen, Trump linjasi.”

          Tämä vuodelta 2015

          https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/83330-jos-olisin-presidentti-rakentaisin-suuren-muurin-kylla-donald-trump-todella-sanoi-nain

          Tuli risuaitaa, Meksiko ei todellakaan maksa siitä mitään, laskua tullut vain Yhdysvalloille…. Edelleen eniten laittomia ”etelänhetelmiä” menee laillisien rajanylityspaikkojen yli…

  2. Demokraatit ovat evänneet rahat muurin rakentamiselta. Olisiko demokraateissa jo niin paljon latinoita, että he pystyvät vaikuttamaan. Ehkäpä latinoilla on vallankahva käsissään muutaman kymmenen vuoden kuluttua, jollain muurista ei puhu enää ketään ja Yhdysvallat on kuin Meksiko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *