Jokaisella on oikeus esittää mielipiteensä – niin myös poptähti ja räppäri Azealia Banks’lla

Kun lukee Azealia’n kirjoittamia mielipiteen ilmaisuja, niin ei voimuta kuin todeta. että voi voi ..

*

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006216715.html

26.8.2018

Azealia Banks kävi Tukholmassa ja tyrmistyi sosialistisen Ruotsin ankeudesta – haukkuu rasistiseksi maaksi, jossa rikoksia ei tapahdu, koska ”kenelläkään ei ole mitään tekemistä”

Poptähti ja räppäri Azealia Banks kritisoi kovasanaisesti Ruotsia Instagram-sivullaan.

Ruotsi mainittu! Poptähti ja räppäri Azealia Banks oli viikonloppuna vierailulla Tukholmassa ja osoitti sunnuntai-iltana kovasanaista kritiikkiä ”tylsää ja sosialistista” valtiota kohtaan.

Banks kirjoittaa voivansa totisesti ymmärtää, että ”ruotsalaisten passiivisaggressiivisuus” sekä ”cocktailien puute” sai räppäri Asap Rockyn turhautumaan.

*

Syyt Banksin Ruotsin-vierailulle eivät toistaiseksi ole tiedossa. Hän ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin ole matkaansa tyytyväinen.

”Ruotsalaiset haluavat esiintyä edistyksellisinä, mutta ovat epäilyksettä rasisteja”, Banks kirjoittaa Instagram-sivullaan.

Banksin mukaan sosialismi toimii Ruotsissa, koska kaikki ovat valkoisia. Hän kehottaa kaikkia Bernie Sandersia kannattavia amerikkalaisia ”milleniaaleja” matkustamaan Ruotsiin, jotta he voisivat kokea, millaista elämä Pohjoismaissa oikeasti on.

*

Banksin mukaan on ymmärrettävää, ettei Ruotsissa ole rikoksia, koska ruotsalaisilla ei selvästiään ole oikeuksia tai ”mitään tekemistä”. Päivityksistä päätellen Banks on huolissaan erityisesti ruotsalaisten vapaudesta, henkisestä elinvoimasta sekä siitä, ettei kannabiksen poltto ole maassa laillista.

Instagramin mukaan Banks näyttää jo poistuneen maasta Amsterdamiin, mutta keskustelu Ruotsin epäkohdista jatkuu yhä.

4 vastausta artikkeliin “Jokaisella on oikeus esittää mielipiteensä – niin myös poptähti ja räppäri Azealia Banks’lla”

  1. Noiden räppäreitten ja rokkareitten älykkyysosamäärä ei ole järin korkea. Tää ammattiala on myös maailman vaarallisin. Nopeasti ovat kuukahtaneet jos ei viinan niin huumeitten vuoksi. Kannattaa muuttaa joukolla Ruotsiin. Siellä kun ei rikoksia tapahdu.

    1. Tuli vaan taas yksi vahvistus sille, että nämä julkkikset ja räppärit kuvittelevat olevansa muita ylempänä ja lain yläpuolella.

  2. Tässä on tietynlainen itseään ruokkiva kehä.

    Ruotsi on niin väkevästi monikultturistanut menoaan ja herkentänyt sormea rasismille – siihen riittää nykyään väärä katse tai oletettu ajatus. Se on johtanut ylilyönteihin ja herkistymiseen – myös silloin kuin nk. rodullistettu henkilö joutuu ongelmiin ihan omaa tyhmyyttään. Silloin oletetaan ettei se voi olla kuin rasismia.

    Joten silloin kaikki asiat, jotka eivät mitenkään Ruotsin perinteikkäisiin rotuoppeihin liity, ovat rasismia. Aina kun joku menee pieleen tai on mieli ikävä, rasismi.

    Samalla vähemmistöt ja maahanmuuttajat ovat Ruotsissa hätää kärsimässä ja väkivallan pelossa…että, ei näin.

  3. Taitaa päteä yleisemminkin Länsi-Eurooppaan. Englannissa poliisi ei uskaltanut tutkia nuorten tyttöjen paritusrinkiä, koska pelkäsi rasismin leimaa. Ja kun joku kauppias mainosti tuotteidensa olevan ”Real British” niin häntä syytettiin rasismista, ei tosin tainnut olla viranomaistaho. Ja lasten oppikirjojen tekijöitä kehotettiin välttämään sika-aiheita, ”etteivät juutalaiset ja muslimit loukkaannu”.

    Mutta joo, räppärit näytttävät olevan yhtä lahjakkaita kuin mitä ”musiikkinsa” sanatkin usein kertovat. Asap Rockykin kävi Ratinassa mainostamassa huumeita nuorille eikä ymmärrä, että päällekarkaus ja maassa olevan potkiminen voisi olla rikos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *