Sisäisiä siirtoja – väkeä Afrikasta EU-alueelle

Kun hallitus vaihtui, Suomi päätti ottaa Välimereltä kerättyjä Libyasta lähteneitä pakolaisia. Kannattiko edes aloittaa ottamista? Muut pohjoismaat eivät lähteneet mukaan tähän hommaan laisinkaan. Viime ja tämän vuoden aikana Välimereltä kerätyt pakolaiset ovat pitkien merelle seilailujen jälkeen päässeet lähinnä Saksaan, Ranskaan ja Espanjaan.

Anti Rinne – Minkälaista väliaikaista ratkaisua ajattelisit?

Eikö olisi aika siirtyä Australian soveltamaan käytäntöön – Maahan (EU-alueelle) pyrkijät pysäytetään merellä ja käännytetään lähtömaihinsa.

*

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0b7ec5e0-9e74-42ec-9936-17b4e99b60c3

13.7.2019

Suomi ottaa lisää turvapaikanhakijoita sisäisenä siirtona, mutta nyt tuli stoppi – Rinne: ”Voi olla signaalivaikutus”

Pääministeri Antti Rinteen mukaan perjantaina tehdyn päätöksen jälkeen Suomi ei ota vastaan mereltä pelastettuja turvapaikanhakijoita sisäisinä siirtoina ennen kuin asiasta on saatu väliaikainen järjestely.

https://img.ilcdn.fi/gPCvZo0Lh6GS-K5ZOkwQgNTi7L4=/full-fit-in/612x/img-s3.ilcdn.fi/b8e89fa3254f839ee6fc22e663e1519b97c87211a6eb30d6be700ff05f4083b1.jpg

 

5 vastausta artikkeliin “Sisäisiä siirtoja – väkeä Afrikasta EU-alueelle”

  1. Hetki vaan ja rajat ovat selkoselällään noille, kun signaali jo annettiin.

  2. Suomella oli tässä jonkinlainen velvollisuus EU:n puheenjohtaja maana. Ne kahdeksan otetaan turvapaikan hakijoina. Jos edellytykset turvapaikkaan eivät täyty, niin palautetaan lähtömaahansa.

    1. Heh…tahdonvastaiset palautukset ovatkin olleet varsinainen menestystarina.

    1. Niilo – samaa mieltä jotta maailma ei pelastu mitenkään avomerien että rajojen ”yltiöpäisellä seikkailulla” – ongelmat vain siirtyvät paikasta toiseen – jättäen jälkeensä tyhjyyttä kuin myös toisaalle valtavirran ruuhkautumista yht.kunt.oloineen.
      Tällä ei ole mitään tekemistä todellisen hyvän..(no tästäkin voitaneen tehdä rasismileimaa ja ties mitä) : laillisen maahanmuuton kuin todellisen pakolaisuuden kanssa joka ymmärretään kansalaistemmekin keskuudessa.

      Totta on myös että on on oikeaa tuomittavaa rasismia ” nettikin pullollaan”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *