Tuumasta toimeen

Nyt olisi parikin ajankohtaista ja ristiriitaisia tunteita kutkuttavaa aihetta, Otetaan se Isis-naisten asia nyt tapetille. Hallitus on päättänyt ja Haavisto on innolla kuuluttanut, että Suomi ottaa vastaan suomalaiset Isis-naiset lapsineen. Siis terroristinaisista on kyse. Kukaan ei ainakaan Suomessa tiedä, kuinka monta murhaa tai tappoa heillä on kontollaan.

Mitä näille naisille tapahtuu, kun he ovat Suomessa? Paannaanko heidät turvasäilöön odottamaan tutkimuksia heidän rikoksistaan ja oikeudenkäyntejä vai saavatko he liikkua maassa vapaasti? Jos saavat liikkua vapaasti, ovat he suuri turvallisuusriski meille tavallisille kansalaisille.

Ja kuka maksaa kaiken alkaen matkoista Suomeen, elatuksesta, oikeudenkäyntikulut sekä ison lapsilauman hoidosta. Kalliiksi tulee meille veronmaksajille näiden naisten ”seikkailunhalu”vai maksaako vihreät kaikki kulut, kun ovat niin inolla ottamaan heidät tänne.

Jokainen meistä joutuu elämässään tekemään valintoja, hyviä ja huonoja. Valinnoistaan on jokaisen itse vastattava.

Sääli on sairaus ja säälipisteidenkeruu on helppoa.

 

7 vastausta artikkeliin “Tuumasta toimeen”

  1. Suomessa media on hiljalleen alkanut pitää Isis-naisia jonkin sortin sankareina. Se on jo rivologista.

  2. Tuntemattomat ovat näiden Suomeen palautettavaksi aiottujen naisten tekoset. Jokseenkin varmaa on, että heillä on ollut ääri-islamistisia tavoitteita. Voidaan myös pohtia mikä on heidän valmius työelämään Suomessa. Tappaminen eikä tappamisen seuraamisella ei ole kysyntää Suomen työmarkkinoilla.

    ****
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Isis_(j%C3%A4rjest%C3%B6)

    Isis, myös ISIS ja IS (engl. the Islamic State (IS), arab. الدولة الاسلامية‎‎, Ad-Dawla al-’Islāmiyya, Islamilainen valtio) tai ISIL ja Daesh on pohjoisessa Irakissa ja Syyriassa toimiva jihadistijärjestö. Isis hallitsi osia Syyriasta ja Irakista vuosina 2014–2019. Järjestö perusti 29. kesäkuuta 2014 alueelle islamilaiseen šaria-lakiin pohjautuvan kalifaatin. Järjestöä johtaa kalifiksi nimitetty Abu Bakr al-Baghdadi.

  3. Lain mukaan Suomessa mennään. Jos nuo naiset ja heidän lapsensa tulevat Suomeen niin ei ole laillisia perusteita estää sitä Suomen kansalaisilta vaikka olisivat käyneet tappamassa kaikki maailman muut ihmiset. Sen sijaan on keskusteltu siitä, pitäisikö Suomen käydä hakemassa heidät. Hallitushan on toistaiseksi linjannut, Haavisto käsittääkseni mukaan lukien, että Suomi ei aio hakea heitä. Media sen sijaan on jahkannut asiaa, että haetaanko vai ei. On epäselvää, olisiko se edes mahdollista. Punaisen Ristin johtaja sanoi, ettei Suomi voi mennä toiseen maahan niin vain hakemaan kansalaisiaan. Toisaalta on annettu ymmärtää, että kurdit haluaisivat oäästä porukasta eroon.

  4. Kävi niin tai näin, niin jos nämä Isis-naiset tuodaan Suomeen samalla tuodaan yhtä monta aikapommia. Ne naiset on aivopestyjä terroristeja.

  5. Mikä siinä on, tulkoot omin keinoin ja kustannuksin. Ovathan he sinnekin päässeet, heittäkööt meneen sen likaisen kaavun niin kukaan ei tiedä keitä he ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *