Tuomittiin metallimusiikin soittamisesta vankeuteen ja raipaniskuihin

Vähän väliä Suomen mediassa esiintyy joku ’asiantuntija’, joka kertoo kuinka laupias ja suvaitsevainen islamin-usko on. Käytäntö osoittaa aivan muuta kuin laupeutta.

*

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5134b26f-5a14-425d-a1f0-bf70be16b586

16.7.2019

Kaksi iranilaista tuomittiin metallimusiikin soittamisesta vankeuteen ja raipaniskuihin

Kaksi iranilaisen Confess-yhtyeen jäsentä on tuomittu yhteensä yli 14 vuoden vankeuteen ja raipanikuihin metallimusiikin soittamisesta.

6 vastausta artikkeliin “Tuomittiin metallimusiikin soittamisesta vankeuteen ja raipaniskuihin”

  1. Mutta kun se ”erilaisuus” on niin ihanaa. Ex-piispa Irja Askolakin toitottaa vaan, että tutustutaan toisiimme.

  2. Iran ja Saudi-Arabia ovat omaa luokkaansa, mutta melkein jokaisessa islamilaisessa maassa tuntuu olevan epäinhimillisiä lakeja tai käytäntöjä. Niitä pitää voida arvostella, mutta samalla tukea niitä muslimeita, jotka vastustavat sellaista islamin tulkintaa. Iran teloittaa maailmassa toiseksi eniten ihmisiä vuosittain. Homot ja kristityt esimerkiksi ovat usein vainon kohteena. Mutta jos iranilaiset saisivat vapaasti päättää niin nykyinen pappisvalta olisi jo kumottu. Suomessa Alan Salazdeh kirjoittaa Iranin asioista aika rehellisesti.

  3. Itse Halonenkin puhuu Isis naisten ja lasten Suomeen tuonnin puolesta – tänään Iltalehti. Miksi ne toiset maat ei hae Suomesta pahantekijöitä takaisin kotimaahan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *