Vaivaako Pekka Haavistoa dementia? – ” Emme lähde sellaiseen hallitusohjelmaan, jossa suljettaisiin rajoja”

https://www.mtv.fi/sarja/seitseman-uutiset-33001008002/torstai-11-4-klo-1900-1066356

Seitsemän uutiset – – Torstai 11.4. klo 19:00

Alusta 4:40 [tarkemmin 4:53 ] :Pekka Haavisto (vihr.) sanoo m.m., että emme lähde sellaiseen hallitusohjelmaan , jossa suljettaisiin rajoja ..

*

Vielä muuta päivä sitten:

Puheenjohtaja [Pekka Haavisto ] (vihr) sanoi torstaina IS:n vaaligrillissä , että Suomen olisi pitänyt sulkea aikoinaan Venäjän raja-asemat heti turvapaikanhakijoilta. Loppuvuodesta 2015 kevääseen 2016 Venäjältä tuli Raja-Joosepin ja Sallan raja-asemilta kaikkiaan 1 700 turvapaikanhakijaa.

Vihreät on aiemmin vastustanut rajojen sulkemista ja puhunut kansainvälisten sopimusten kunnioittamisesta.

*

https://www.pirkanblogit.fi/2019/albanus/hyysari-vihreiden-pekka-haaviston-yrittaa-kiillottaa-kilpeaan/

4.4.2019

Hyysäri vihreiden Pekka Haaviston yrittää kiillottaa kilpeään

Mikset puhu mitään Ruotsista Tornion kautta tulleesta pakolaisvirrasta? Esititkö tulijoiden pääsyn estämistä, kun asia 2015 oli ajankohtainen? Pakolaiset, suurin osa elintasopakolaisia, tulivat turvallisesta maasta, Ruotsista.

24 vastausta artikkeliin “Vaivaako Pekka Haavistoa dementia? – ” Emme lähde sellaiseen hallitusohjelmaan, jossa suljettaisiin rajoja””

  1. Tätä henkilöä vaivaa dementia, nyt sivusilmällä katson YLE vaalitenttiä, siinä tapellaan jo heti, siitä se lähtee….

  2. Tämän Persunblogin ideaan tietysti läheisesti liittyy kaikkien ns. vihamielisten poliitikkojen sivulauseiden tietoinen väärinymmärtäminen.

    Albanus on kyllä tuossa heikoilla, hän kun persuttaa erittäin huonolla suomella, silloin kun joutuu vastaamaan nopeasti suomeksi.
    Sitten kun on aikaa kerätä linkkejä ja käyttää Google Kääntäjää, Albanuksenkin teksti näyttää ajoittain jopa huolitetulta…

    Albanus ei näytä ymmärtävän oikeusvaltion ideaa, eikä myöskään Hank da Silva lierihattuineen.

    Mitään ei ole opittu menneiden sukupolvien viisauksista.

  3. Väärinymmärrys kuin tulkinta tarkoituksellisesti kun on vastoin omia näkökantoja, ei ole reilua puoleen jos toiseenkaan.
    Kuin eleet eri ilmeineen kertoo myös osansa esim. 📺 Tv näyttämöllä. Tai sitten ei ?

  4. Suomi on pahassa jamassa nyt, persut ovat kiimassa.

    Rasismista tuomittu puoluejohtaja ja hänen tiede- ja evoluutiovastaiset perässähiihtäjänsä ovat haastamassa meidän perinteistä demokraattista oikeusvaltioamme.

    Nyt ollaan Mäntsälän kapinan vaiheilla, saa nähdä miten käy.

          1. https://fi.wikipedia.org/wiki/Rasismi

            ”Arkielämän rasismia Puuronen kuvailee arkisissa kohtaamisissa ilmeneviksi käytännöiksi, jotka asettavat eri ryhmiin kuuluvat ihmiset epätasa-arvoiseen asemaan tai osoittavat kohteena olevan ryhmän alempiarvoisuuden. Sitä on muun muassa pahan puhuminen, nimittely, loukkaavat vitsit, ilmeet ja eleet, syrjintä töissä ja oppilaitoksissa, välttely ja eristäminen sekä väkivalta. Tekijä ei usein ole tietoinen tekonsa rasistisuudesta.”

            Hoopoakatemiasta valmistunut pöhkövaivaisia lausuntoja harrastava Lii käyttäytyy rasistisesti, vaikka ei sitä itse honaa, koska pöhkövaivaisuus saattaa haitata. Lii on myös puolustanut televisiossa ”vasemmiston toisenlaista väkivaltaa”.

            Liin politiikka on omiaan lisäämään ”arkielämän rasistisia ilmiöitä” yhteiskunnassa, koska hän suosii eriytyneiden etnisten ryhmien lisääntymistä Suomessa. Kongossa on pari sataa etnistä ryhmää raiskaamassa toinen toistaan. Olisiko etnisten ryhmien runsas määrä rikkaus myös Suomessa? Epäilen.

            Mutta kuten jo aiemmin totesin, niin pöhkövaivaisuuttakaan ei ole Suomessa kriminalisoitu.

  5. kookoo- onko sulla aiheesta mitään sanottavaa?
    *
    14.4.2019

    Alusta 4:40 [tarkemmin 4:53 ] :Pekka Haavisto (vihr.) sanoo m.m., että emme lähde sellaiseen hallitusohjelmaan , jossa suljettaisiin rajoja ..
    *
    Vielä muuta päivä sitten:
    Puheenjohtaja [Pekka Haavisto ] (vihr) sanoi torstaina IS:n vaaligrillissä , että Suomen olisi pitänyt sulkea aikoinaan Venäjän raja-asemat heti turvapaikanhakijoilta. Loppuvuodesta 2015 kevääseen 2016 Venäjältä tuli Raja-Joosepin ja Sallan raja-asemilta kaikkiaan 1 700 turvapaikanhakijaa.
    ****
    Ei varmaan ole, sillä nimimerikin takana oleva henkilö on niin usein valittanut ymmärtämisen vaikeutta.

    1. Albanus, vinkki älä kommentoi tämän aina yöllä viestiä laittavan ”tapio_KK” ulosantiin, ei nimittäin johda mihinkään sanoit mitä tahansa…

  6. Albanus, jätä linkit ja ryhdy suoraan debattiin. Mitä oikeasti haluaisit Haavistosta meille sanoa? Ei noihin linkkeihin kantaa oikein jaksa ottaa..

    Hank da Silva, minä sentään käyn töissä arkipäivinä, en ammuskele kasoja lierihattu päässä.

  7. Siis mitä .. Nyt tarvittaisiin varmaan pätkä rautalankaa.

    Haavistolla on joka huono muisti tai nopeasti kääntyvä takki.

    Eli ymmärtämisen ongelmat vain jatkuvat. Olen kerran kertonut sinulle, etten voi lisätä sinut kykyäsi ymmärtää asioita.

  8. Demarit tarvii todennäköisesti keskustan, kokoomuksen tai persut että saavat enemmistö hallituksen koottua. Ei taida olla helppo hallitusneuvottelut.

  9. Pekka Haavisto tokaisi eilisessä vaalitentissä suomalaisessa yhteiskunnassa olevan lapsivihamielisyyttä, joka on varsin mielenkiintoinen väite.

    1. Yhteiskunnassa lapsivihamielisyyttä ?
      Rinteenkään lapsitalkoot eivät saa tiettävästi tuulta purjeisiin, sillä yhteiskuntamme nykyisyydellään kuin eriasteisilla vaatimuksillaan ehkä anna myötävaikuttaa ns.lapsiystävällisiin talkoisiin.

  10. Ei varmasti tule kestämään, ellei valtio ala lottoamaan maailman merillä, ilmassa että maalla.

    Päävoittona maailman budjetti valtion kassaan.
    Globaalinen maailmantalous kuin vielä itsenäisten valtioiden ratkaisut EU:n valtakaudella eriasteisine maahantulijoineen asettaa – elämämme uuteen valoon!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *