Pieni nainen, mutta pelottava

KATIE Hopkins
KATIE Hopkins

Kun Suomessa ilmenee katukuvassa ’rasismia’ tai muuta suvakkien mielestä pöyristyttävää, niin kilvan viestitetään ulkom. mediaan. Jos nämä sitten julkaisevat jotain, niin siitä ollaan ylpeitä ja sitä voidaan käyttää kotimaisena lyömäaseena. Kun taas ulkomainen tunnettu reportteri tulee itse Suomeen Oulun hirmuteoista raportoimaan, niin tämä ei suinkaan suvakeille kelpaa. Esim Hesarin nettisivu uutisoi:

Oikeistopiirien kansain­välinen julkkis­puhuja lensi Suomeen hämmentämään – tällainen on Katie Hopkins

Hopkinsin mukaan Suomella on ongelma kolme vuotta sitten tulleiden siirtolaisten vuoksi ja tästä ongelmasta pitäisi puhua. Hänen nimeämänsä ongelma ovat siirtolaisten grooming-jengit eli vapaasti suomennettuna vikittelyjengit.


Itse HS-juttu saattaa olla maksumuurin takana

Myös Uusi Suomi on asialla:

Kiistelty Katie Hopkins tapaa Laura Huhtasaaren Suomessa – ”Avustan suomalaisia puhumaan groomausjengeistä”

12 Replies to “Pieni nainen, mutta pelottava”

 1. Mediasotahan tässä oli odotettavissa.
  ”Suvaitsevaisten” ja multikultturistien mielestä nyt on meneillään rasistinen hyökkäys viattomia turvapaikanhakijoita kohtaan.
  Muiden mielestä kyseessä on tietyn ryhmän jäsenten massiivisesta seksirikollisuudesta, mitä yritetään tyypilliseen tapaan vähätellä.
  Nämä mediat puolestaan ovat jo osoittaneet puolueellisuutensa tässä asiassa, joten ei mitään uutta auringon alla.

 2. Samoja piirteitä, kuin Mee too kampanjoissa. Monen tulevaisuus pilattu kummassakin.

  1. karjalainen… kuinkas nyt suu pannaan kun kaikki puolueet puhuu maahanmuutosta ja sieltä tulleista pedofiileista… pitäisikö heidätkin vaientaa..?

 3. Kaikkien pitäisi hyökätä Pakolais- ja siirtolaisasiain neuvottelukunnan PAKSIn, tuon pölähtäneen sakin, 1990 luvun alussa luomaa rodunkohennusohjelmaa vastaan, jonka ääliömäisen ja paskalta haisevan suunnitelman mukaan Suomeen pitäisi saada vuosittain vähintään 10 000 rodunkohentajaa.

  Olettaakseni tuossa sakissa oli merkittävä määrä luciferisteja eli vapaamuurareita.

  http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010/03/pakolais-ja-siirtolaisasiain.html

 4. https://fi.wikiquote.org/wiki/Mauno_Koivisto

  ””Somalialaiset on syytä pysäyttää rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään. Sanoin, että ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan.”
  Kommentissaan 29.11.1990 sisäministeri Jarmo Rantaselle ja ministeriön kansliapäällikkö Juhani Perttuselle.[9]

  ”Tulisi määritellä raja, johon asti annetaan tulla ja sitten poikki. Jottei tulisi tarpeettomia hankaluuksia, pakolaisia ei tulisi sijoittaa paikkakunnille, joilla on tuntuvaa vastustusta.”
  Muistiinpanossaan 7.1.1991[9]”

  ” ”Minua rasittaa, että on joku eliitti, joka kertoo mitä mieltä kansan pitäisi olla ja antaa tuomioitaan ja hyväksymistään sen mukaan. Täytyy tunnustaa, että minua aika lailla rasittaa sekin, kun sanotaan, että katsokaa muita maita ja kuinka me kehtaamme niiden edessä olla. Aivan kuin meidän historiamme, yhteiskuntamme tai saavutuksemme olisivat sellaisia, että pitäisi jotenkin madella muiden ihmisten edessä.”
  Kommentti Suomen harjoittamasta pakolaispolitiikasta Ilta-Sanomien haastattelussa 10.1.1991″
  —————————————–
  Neuvostoliito oli harjoittanut imperialismiaan Somaliassa ja sotkenut sen kansallisen harmonian. Myöhempi USA:n imperialistien maahantulo johti joidenkin somalien pakoon Neuvostoliittoon.

 5. Suomalainen, tuo suuri viisas:

  ”Pelokas ihminen on aggressiivinen. Luonnossakin pelkäävä eläin pörhistäytyy ja yrittää näyttää hirmuiselta.” (Kari Suomalainen)

  PAKSIn, tuon pöhkövaivaisten kerhon, alulle panema rodunkohennuspolitiikka lieveilmiöineen tulee aiheuttamaan vielä lisää pelkoa suomalaisissa, joten agressiivisuuden lisääntymistä ei pidä ihmetellä, suomalaisten agressiivisuus tulee taas lisäämään pelkoa maahanmuuttajien piirissä ja tulee lisäämään heidän agressiivisuuttaan.

  Pöhkövaivaa poteneista paksilaisista rodunkohentajista tuskin monikaan on enää hengissä. Hengissä olijoistakaan harva tajunnee, minkä pandoran lippaan aikanaan avasivat.

 6. Ääliömäisen rasistisyyttelyn lähtökohta, on juuri paksilaisten rodunkohennustavoitteissa.
  Maahanmuuttoa rajoittamaan pyrkivien ajatukset eivät ole olleet niinkään rotupainotteisia, vaan on pystytty ehkäisemään kulttuurien yhteentörmäyksiä ja normiristiriitoja ja lisäksi on epäilty valtion taloudellisia mahdollisuuksia.

  Mutta paksilaisten tärähtäneet perilliset rodunkohennustavoitteineen ovat tehneet asiallisesta keskustelusta mölyapinoiden meininkiä.

 7. PAKSI oli siis neuvottelukunta, eikä minulla ole tietoa siitä, missä hengessä neuvotteluita käytiin, eikä siitä, mikä neuvottelutaho oli mitäkin mieltä. Lopputuloksena tavoitteisiin kirjattiin kuitenkin tuo rodunkohennustavoite maahanmuuton kautta. Olisi varsin mielenkiintoista tietää, mikä taho sai juntattua tuollaisen tavoitteen läpi.

  ———————–

  On siis asetettu tavoite, joka pitäisi täyttää, vaikka siitä olisi pääasiassa harmia yhteiskunnalle. Tuo juntattu tavoitemäärittely tuli todennäköisesti epäsuomalaiselta taholta ja ehkä sen tarkoituskin oli alun pitäen olla suomalaisuudelle vihamielinen, vaikka se olikin verhottu rodunkohennuksen kaapuun.

  Suomalaisuudelle vihamielisiä aatteita on viljelty lähinnä Ruotsin imperialistiselta taholta varsinkin svekomaanisen kauden alusta lähtien 1800-luvun loppupuolelta.

  Mutta koska nykyään kansallisvaltiovihamielisyys kohdistuu kaikkiin Euroopan kansoihin, niin voi agitaatiotahoksi epäillä luciferistä vapaamuuraristoa, kreivi Coudenhove-Kalergia, jolla oli ihan valmis suunnitelmakin ihmisen monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden hävittämiseksi.

  Suomen vihreitä voitaisiin luultavasti nimittää kalergisteiksi, mutta asiaa sietäisi tutkia lisää lopullisen taudinmäärittelyn tekemiseksi.

 8. Loogisesti ottaen Coudenhove-Kalergi oli rotuvihamielinen henkilö, koska halusi hävittää paitsi Telluksen kulttuurit niin myös eri rodut sekoittamalla ne keskenään. Kalergistien harjoittamat rasistihuutelut kumpuavat maaperästä, joka on itse rotuvihamielinen.

Kommentoi