Siedätyshoitoa syämmelle!

Kannattaa kuunnella kerran viikossa YLEN radion Pyöreä Pöytä, vaikka vastentahtoisestikin. On se sellaista koeponnistusta verenkiertojärjestelmälle, että seuraavana aamuna kannattaa lääkkeet tuplata.

Joku miespuolinen panelisti, esim. Pekka Seppänen saattaa joskus sanoa jotain järkevääkin. Mutta Kaarina Hazard tai Maija Vilkkumaa laskettelevat sellaista vihervassariapulantaa, että ihmettelee, missä todellisuudessa elävät.

feministi

16 Replies to “Siedätyshoitoa syämmelle!”

 1. Hazardia ja Vilkkumaata ei minunkaan enää tarvitse katsoa, se mitä olen katsonut riittää

 2. Yhdysvalloissakin moottoriturpa, Howard Sterniä kuuntelevat myös ne jotka inhoavat häntä. Kun haluavat kuulla mitä Howard sanoo seuraavaksi.

 3. Olen ollut kaksi päivää radalla ampumassa, tänään sain ostettua lisää ammoja kun niitä menee, ja nyt lähti oikealla reserviläishinnalla, kiitos siitä kauppiaalle.

  1. Raha jäi paikalliselle yrittäjälle, ei Viroon, ei Kiinaan vaan paikalliselle joka voi taas jatkaa hyvää työtään.

   1. Marko. minä kun lähden mökille, niin vien rahani mökkikuntani kauppoihin´Kuhmoiseen, vaikka voisin tehdä ostokset jo Lahdessa.

 4. Kuuntelen tätä tuon tuosta. Olen vähän samoilla linjoilla – Vilkkumaa tekee aika ikäviä virheitä heitoissaan. Ei kyse ole erimielisyydestä, vaan siitä että hänellä on yksinkertaisesti hurja määrä väärää tietoa.

  Noh, eipä hän toimittaja ole, eikä tuo ole uutisohjelma, joten hänellä on mielipiteisiinsä kaikki oikeus.

  Kuin meillä on oikeus radion kanavaa vaihtaa.

Kommentoi