En äänestä tänä keväänä

Meitä manipuloihaan ja meile valehellaan, en halua leikkiä tätä meän eduskuntavaalit -leikkiä, siksi en äänestä, en anna ääntäni tällä hommalle tänä kevhäänä ja häpeän nuita vaalitentti -näytelmiä, joissa samat ihmiset kääntelee takkejaan, minkä kerkiävät. Kuinka net nyt luppaa asioita, joista itte olheet päättämässä just toisinpäin.

Kansanedustajaehokkaat toihveikkaasti puhhuu hyvvää, muttei net voi vaikuttaa, koska ryhmäkuri, samat ihmiset eri politiikan tasoillta ja kaikki valta puoluepomoilla, jokka puolestaan ohjautuu etujärjestöistä ja suuryrityksistä ja verorahat mennee väärin, vaikka kansaa syyttävät, kansalaiset muka liian vaikeita ja vanhoja…

Kuunnelkaa rakhaat tavaliset ihmiset tämä: https://youtu.be/pFOV9sE9Bhs

16 Replies to “En äänestä tänä keväänä”

 1. Kun ei äänestä ei pidä valittaa hallituksen ja puolueiden toimista. Siinä menee mandaatti keskusteluihin. Se on jokaisen valinta demokratiassa.

  1. Anteeksi. En ymmärrä nyt.

   Eikö tämole julkinen foorumi?

   Onko tämä foorumi vain kirjottajien keskinäin joku pesäkolo?

   Perustelen taas uusilla argumenteilla, otsikointiin ois pitäny kiinnittää huomiota, sori siittä.

   Itte asia on mulle tärkeä ja vaivaa minua, olen aina äänestäny ja seuranu innolla politiikkaa, nyt vaan on kuppi kaatunu…

   En taijja ennää häiritä, mie en kerkiä oiken seurata tätä foorumia.

   1. Mitäpä tuohon oikeastaan vastaamaan kuin, että voi sitä parikin avausta tehdä jos kommentit ovat sitä luokkaa. Ei minua haittaa, toisaalta jos Sinua haittaa, mitäpä siitä.

 2. En tiedä onko vaalienalusajat erilaisia eri vuosina, itselläni on sellainen kuva että eivät, eli ihan normikevät tämä olisi. Todenpuhuja, leikkauksia puheissaan maalaileva ei vaan voi menestyä, näin päättää äänestäjien enemmistö. Ihminen on toivorikas, haluaa uskoa hyvään vaikkka syvän märkänis.

 3. Yks syy, miksi puhun asiasta on, etten ole mikhän nukkuva, olen pettyny ja tuntuu väärätä, että sanottaan, ettet voi valita äänestämättömyyttä.

 4. ”Nukkuva” on ainoa joka voi äänestää kahteen kertaan, sekä ennakkoon että vaalipäivänä. Mä lähen äänestämään tuunnin päästä: Metsäkankaan S-markettiin.

 5. Jokaisen ääni on vain se yksi ääni, enempää ei voi vaikuttaa. Ja kun meillä on paljon puolueita, niin kompromissejahan on pakko tehdä. Jos jokainen pitäisi kiinni tiukasti omasta kannastaan, ei päästäisi oikein mihinkään, ehkä ajauduttaisiin johonkin. Hyvä esimerkki tästä on Britannian Brexit.

 6. ”Meitä manipuloihaan”

  Manipulointi voi olla sekä hianoo että huanoo.

  Joskus yli kymmene vuatta sitte kiroraktikko manipuloi selässäni kylkiluun liitännän selkärankaan kohalleen.

  Eli siitä vaan manipuloimaan lähimmäisiä parempaan elämään!

Kommentoi