Kansa eijjole tyhmää!

Suora kansanäänestys edellyttää ihmisiltä ajattelemista ja vastuullisuutta?

No nyt twitterissäki fiksut ihmiset sannoo, että tuli niin järkyttävän surkea keskustelu, että siittäki näkkee, että onneksi meilon edustuksellinen demokratia!!!?

Ensinäki somekeskustelijat eijjole kansa eikä sielä äänekhäimmät taijja olla niitä penalin terävimpiä kyniä?

Toiseksi minua kauhistuttaa seki, että meilon hallitus, jonka ministereistä osa on puoluepolitikoinnin ja vallanhimon kukkasia eikä mithän edustuksellisella demokratialla valittuja vai enkö vaan käsitä tätäkhään?

Kolmanneksi tämä meän muutaman puoluepäällikön hallinnoima demokratia ei kuuntele kansalaisia vaan etujärjestöjä ja suuryhtiöitä ja pankkivaltaa, kansaa ei siis ennää kuunnella.

Ei kuunnella muuallakkaan maailmassa ja siittä eijjole hyvä seuranu, kansojen eli tavalisten ihmisten voima ja valta pursuaa tramppien, keltaliivien ja muitten ihmeellisyyksien kautta esile eikä noudata mithän sopimuksia?

No ehkä tärkein, muttei vähäsin pointtini tässä höpötyksessäni on, että kansa, jota ei kuunnella, ei ota selvää asioista, ei innostu tutkiin asiayhteyksiä eikä ennen muuta aattele ihan itte asioita, on vaarallinen kansa ja se voi oistua siis ihan mihin vain arvaamattohmiin hullutuksiin?

Eli jos et aattele ihan itte, et voi ottaa vastuuta valinnoistasti tai ees tekemisistästi, olet nokasta veettävä höntti, papukaijja, jota maailman gurut, mediat ja rahamiehet ja ties mikkä Luontoäitinki viholliset vie sinua niinkö varas vei sitä entistä pässiä narussa.

Nooh, siis jossei meän sipilät ja niinistöt älyä kunnioittaa kansaa, olis meän tärkeä itte kunnioittaa itteä ja alkaa vastuullisiksi toimiviksi aikusiksi, jokkei suostu pelotteluihin eikä höntityksiin.

Kiitos ja huomenta, voikaa hyvin ja pitäkää hyvvää huolta ittestänne ja rakkaistanne kysseenalaistamalla sitä kaikkea, mitä meile sanothaan. Kattomalla omila silmillä, onko se totta.

Ja ehkä tämäkhän höpinä eijjole totta, miehän olen voinu taas erehtyä, tutki itte siis, usko itteästi.

– Hilkka Laronia, yks pösilö, jokei ainokaisella äänelhään tue tätä kansaa aliarvioivaa puoluediktatuuria.

28 vastausta artikkeliin “Kansa eijjole tyhmää!”

  1. Hilkka, kansanäänestys voidaan lopettaa, kunnanvaltuustot voidaan lopettaa Eduskunta voidaan lopettaa, kun siellä on vain kaikki pösilöt samassa ringissä.

    Valitaan vain kaikki ammattimaisesti- ilman puoluekorttia, osaavimmat virkamiehet puolueettomasti, joilla ovat asiat hallinnassa. Potkut kaikille muille.

    Siitä sitten voidaan äänestää siitä, mikä on näiden virkamiehiä valitseva ”puolueeton komitea” .

  2. Olisi niin mukavaa syyttää aina kaikesta poliitikoita, mutta ikävä kyllä samaan aikaan kun tietoa on enemmän ja helpommin saatavana kuin koskaan, sitä vaivaudutaan tutkimaan vähemmän kuin koskaan.

    Iso osa kansaa tallustelee lööppimedian luomaa polkua kohti äänestyskoppeja, ilman tietoa siitä ketä ääänestää edustajakseen ja miksi.

    1. Näin se menee. Ihmiset puhuvat turuilla ja toreilla ja kijoittavat somessa täsmälleen samoja fraaseja, joita ovat kuulleet Ylestä ja lukeneet lööpeistä. Eli kansa on aivopesty toistamaan mediasta oppimiaan fraaseja ei ajattelemaan itse. Ei tällaiselle kansalle kannata järjestää kansanäänestystä, sillä lopputulos on aina tiedossa etukäteen, kun media hehkuttaa valtaeliitin sanomaa yötäpäivää. Seuratkaapa tarkoin Ylen uutisia, samoja tärkeitä asioita toistetaan monta kertaa monena päivänä. Se on sitä aivoåpesua, tarkoin harkittua ja suunniteltua.

  3. Mika, tuo on ”politikan penkkiurheilijan” näkemys. Ei se näin mene. Politiikan pitää osata kiteyttää sanomansa isolle kansalle sellaiseksi, että se ymmärretään oikein.
    Pösilöitä ovat ne, jotka uskovat kansan tutkivan politiikantekijöiden pöytäkirjat ohjelmineen; niissä kun on yli puolet kaikilla samaa sisältöä ilman johtotähteä, joka pesuilla on maahanmuutto vain ja ainoastaan eri sanankääntein.

    1. ”Politiikan pitää osata kiteyttää sanomansa isolle kansalle sellaiseksi, että se ymmärretään oikein.”

      Tätä usein kutsutaan populismiksi, jota toki ihan jokainen puolue harjoittaa aivan sumeilematta.

      On suorastaan huvittavaa miten poliitikot ovat tekevinään, poliittiset toimittelijat ovat kyselevinään ja lopputulos uppoaa isoon osaan kansaan ihan sellaisenaan, yhteinen ”ilmastosopimus” viimeisenä esimerkkinä.

      Jos meillä olisi vielä politiikantoimittajia niin esimerkiksi Vihreät olisi aivan marginaalipuolue, kuka haluaa satojen miljoonien veronkorotuksia vuositasolla, joita Vihreät ovat ajaneet vuosikausia vaaleista toisiin?

  4. Laaja politiikan toimittajien joukko oon osaavaa porukkaa- he vaan eivät miellytä kaikkia. Heitä löytyy sanomalehdistön lisäksi SK:sta, Taloussanomista, Kauppalehdestä jopa yleisaikakauslehdistä.

    He sentään osaavat analysoida eri vaihtoehtoja laajemmin kuin peruskansalainen.

    1. Taloussanomissa ja kauppalehdessä on hyviä toimitajia, se on ihan totta, mutta ne myös medioina eivät niinkään käsittele politiikkaa laajemmin vaan taloutta ja se taas pohjautuu kylmiin lukuihin, joista ei ihan kauheasti voi pelkkiä ”mielipiteitä” kirjoitella.

      SK:lla viittaat liene Suomen Kuvalehteen, joka pääosin on erinomainen lehti vaikka kyllä sielläkin ajoin lähtee kyllä ihan huolella laukalle.

      Yleisaikakauslehtiä ei tule luettua joten en osaa niistä mitään sanoa.

  5. Ja paskan marjat, jk. Jossain sylttytehtaalla laaditaan perussanoma, jota sitten ns. toimittajat hieman muokkaavat eli siirtelevät pilkun paikkoja ja toistavat sitten omissa välineissään. Näin toimii organisoitu aivopesu. Kukkeimmillaan systeemi toimii Pohjois-Koreassa.
    Bilderberg-salaseuran yksi ja ehkä tärkein asia oli saada länsimaiden valtamedia mukaan ryhmän toimintaan. Suomesta ainakin Hesari ja Yle on osallistunut salaseuran toimintan. Aivopesu oli alun alkaen salaseuran tärkeimpiä asioita pyrkiessään tavoitteeseensa ”uuteen maailmanjärjestykseen”, jossa taloudellinen ja poliittinen valta on raharikkailla.

    1. En malta olla tuomatta tätä p-illuminaatti ryhmää mukaan tähän kohtaan.
      https://hikipedia.info/wiki/Illuminati (on muuten tosi kuin vesi ja pitää kuin seula)
      Pieni lainaus :
      Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että Illuminati on sekaantunut lähes kaikkeen, mukaan lukien kirkkoon, eläimiin, NATOon ja Wikipediaan. Hikipedia on kuitenkin vielä vapaan tiedon turvasatama, jossa ei tarvitse pelätä, että Illuminati vakoilisi tietoliikennettäsi tai kontrolloisi tekemisiäsi millään tavalla!

  6. ”Kansallinen Kokoomus ei puheenjohtajansa mukaan halua yhteistyötä Perussuomalaisten kanssa, koska me olemme muka liian kansallismielisiä. Miksi sitten Kokoomuksen nimessä on edelleen tuo kansallinen sana?”
    (Veikko Vallin Twitterissä sanoo näin)

    Mielenkiintoinen tämä” kansallinen” sana eri yhteyksissä se on ok, eri yhteyksissä ei…

  7. Olen kokoomuslaisena itsekin ymmälläni. Merktitävät, Kokoomuksen kärkinimetkin puhuvat varsin nuivasti liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa vastaan sisäisesti. Ounastelen, että tämä on ihan vain vaalimarkkinointia, halutaan lepuutella niitä äänestäjiä jotka ovat vihreitä lähellä, sekä ennen kaikkea mediaa.

    Strategisesti fiksua, mutta inhimillisesti typerää.

    1. Kaukana on vanha Kokoomuksen viisaus kodista, uskonnosta ja isänmaasta.

      Nyt koti annetaan muualta tuleville, oma uskonto annetaan syrjäyttää Islamin tieltä, isänmaasta ei niin väliä kun kaksoiskansalaiset saa hoitaa mm rajavalvontaa (venäläiset) … Jne, jne, jne. Ei ole yksin Kokoomuksen agenda, sama agenda on SDP:llä ja Kepuleilla. En voi kuvitella kannattavani mitään näistä agendoista.

      Itse kallistun koko ajan Perussuomalaisten kannalle kun äänestetään keväällä 2019. Siinä olen ”en kenenkään maalla” äänestäjänä ollut mutta näin taitaa käydä, moni tuttava on myös samalla kannalla.

      ” Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.”

      ( Jalkaväen kenraali Adolf Erik Ehrnrooth )

  8. Kah kiitos keskustelusta ja kansan holhoaminen ja määräily pitäs lopettaa, antaa ihmisille valtaa, ittehän met jokhainen elämämme elämä. Ja tosiaan, politiikot ja puolueet kiemurtellee kansanki eessä, että net äänestäs ja pelkäävät etujärjestöjä ja suuryrityksiä, voi voi…

  9. Onneksi kohta päästään kenties maan huonoimmasta hallituksesta eroon joka ei oikeasti ollut edes demokraattisesti valittu? Minusta loikkari ei ole demokraattisesti valittu.

    1. Siniset on olleet Kokkareiden ja Kepuleiden marionetteja, nuket lentää keväällä roskakoriin. Sieltä se on mm työministeri Lindströmin kiva mennä itse kortistoon kokeilemaan aktiivimallejaan…

    2. Sekö oli ollut demokratiaa, jos Hallan persukaarti oli päässyt hallitukseen? Alkuperäinen perussuomalaiset oli demokraattisesti kansan keskuudesta valittu. Sen sijaan ei Halla-ahon porukka !

      1. No johan on omituinen kommentti, kun ottaa huomioon sen, että eduskunnassa on kansanedustajia ja hallituksessa ministereitä puolueesta, jota kukaan ei ole äänestänyt.

        Ei toki ole ensimmäinen kerta kun olen ihmetellyt Karjalaisen demokratia käsitystä.

        1. Valittujen kansanedustajien takana on Eduskuntavaaleissa saadut äänet, vaikka myöhemmin heidän osaltaan puolueen nimi muutettiin ettei tapahdu sekaannusta kuka on alkuperäinen Soinin PS:n edustaja. Tämän puolueen jäsenten kesken hallitusohjelma aikanaan neuvoteltiin.

  10. Heikki kyllä ne Halla Ahonkin porukan eduskuntaan äänesti kansa kansan keskuudesta terv tepivaari

      1. Myös Halla Ahon valitsi Suomen kansa johti puoluetta vaikka Kekkonen terv tepivaari

      2. Seuraavissa vaaleissa kansa äänestää taas ihan itse.
        Ilmeisesti mielestäsi Karjalainen niiltä pitäisi ottaa äänioikeus pois, jotka äänestävät persuja

  11. Suurin osa ei ole kiinnostunut suurimmasta osasta asioista, joten ihan noppapeliähän laajamittaisempi suora kansanäänestely olisi.

    1. Ikävä kyllä Vogoni taitaa olla oikeasaa. Noppapeliä, tunteilla tai taitavan propagandan johdattelemina äänestäisi valtaosa.
      Tällaisia asioihin paneutuvia ja keskustelevia yksilöitä niinkuin esimerkiksi ovat Pirkan blogien keskustelijat on kovin harvassa.

  12. Mutta mutta. Meillä on tämä p-illuminati käytettävissä joka hetki ?
    Mehän voimme kysyä p-illuminatilta mikä meille on parasta ?
    🙂

  13. Kyllä nuot eduskunnassa olevat kysytään kansalta suoraan terv tepivaari

  14. Tavalisia ihmisiä määräihlään ja holhottaan ja ujuttauduttaan Natooonki, vaikka väitetään, että suurin osa kansasta ei halua Nattoon. Miksi perehtyä asioihinko ei voi vaikuttaa! Tai koulutuksista viiään resursseja, vaikka koulutus ois tärkeää tavalisille ihmisille, että voisivat tutkia ja hallita itte asioita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *