Kokoomus huolissaan työläisistä ja pienituloisista?

 

 

Jo on maailmankirjat sekaisin. Päivästä ja illasta toiseen poliittinen oikeisto on huolissaan kuinka Rinteen kokoama mahdollinen hallitus sysää hallitusohjelmassaan, ohjelmassa joka vielä on täysin auki, maksajiksi ns. tavallisen kansan.

 

Viimeksi eilen tiistaina 21.5 Finanssialan keskusliiton Pia Noora Kauppi oli hellyttävästi kovin huolissaan palkansaajien ja pienillä eläkkeillä elävien puolesta. Siis tämä kokoomuksen entinen kellokas ja kovaa kovempaakin kapitalismia ajava Kauppi muka silmät pyöreinä on yhtäkkiä heikompiosaisten puolella? Voiko härskimmin politiikkaa enää tehdä?

 

Kertokaa nyt minulle, miksi ihmiset eivät tule palkoillaan toimeen? Miksi meillä leipäjonot kasvavat? Miksi pienituloiset eläkeläiset joutuvat tinkimään ruuasta jotta saisivat lääkkeitä? Kaikki nämä ovat tätä päivää vaikka köyhien, työttömien ja työläisten ylimmäksi puolustajaksi nyt ilmoittautunut kokoomus on ollut vallankahvassa vuosikymmeniä?

 

Haloo kokoomus, missä olette uinuneet viimeiset kaksitoista vuotta jotka olette olleet hallituksessa? Voi että kun olisitte olleet yhtä tiukkana köyhien ja työläisten puolesta, mitä nyt tunnutte olevan, kun oppositio näyttää häämöttävän!

 

Nyt teillä näyttää olevan keinot käytössä tasa-arvon toteuttamiseen, työttömyyden alentamiseen niin, että ihmiset saisivat kunnon palkoilla töitä. Kun teillä kokoomuksessa on ollut selvät ”sävelet” siitä kuinka hyvinvointivaltio pelastetaan, miksi olette antaneet sen taistelutta luisua malliin jossa nyt olemme?

 

Totuus on, kuinka näiden pesunkestävien kokoomuslaisten ulostulot kertovat siitä tuskasta jota he tuntevat, kun joutuvat sivusta katsomaan kuinka mahdollisesti uusi hallitus huomio kansan syviä rivejä. Heitä joita kova oikeistolainen politiikka on nuijinut surutta viimeiset vuosikymmenet.

 

Kokoomuksen valjastamaa teatteria seuratessa nousee yksi kysymys esille ylitse muiden. Miksi ihmeessä, ette lähteneet mukaan hallituksen muodostamiseen SDP: n, Vasemmistoliiton ja vihreiden kanssa, kun noin kovin huolissaan olette kuinka köyhien ja työtätekevien oikein käy?

 

Meinaan nyt teillä olisi ollut tuhannen taalan paikka korjata niitä vääryyksiä joita olette tehneet eri hallituksissa niille kansan osille joita olette rokottaneet, joilta olette ryövänneet etupiiriinne kuuluvien taskuihin.

 

 

3 Replies to “Kokoomus huolissaan työläisistä ja pienituloisista?”

 1. ”Kertokaa nyt minulle, miksi ihmiset eivät tule palkoillaan toimeen? Miksi meillä leipäjonot kasvavat? Miksi pienituloiset eläkeläiset joutuvat tinkimään ruuasta jotta saisivat lääkkeitä? Kaikki nämä ovat tätä päivää vaikka köyhien, työttömien ja työläisten ylimmäksi puolustajaksi nyt ilmoittautunut kokoomus on ollut vallankahvassa vuosikymmeniä?

  Nyt teillä näyttää olevan keinot käytössä tasa-arvon toteuttamiseen, työttömyyden alentamiseen niin, että ihmiset saisivat kunnon palkoilla töitä. Kun teillä kokoomuksessa on ollut selvät ”sävelet” siitä kuinka hyvinvointivaltio pelastetaan, miksi olette antaneet sen taistelutta luisua malliin jossa nyt olemme?”

  ———————————

  Se on tämä internationalismi eli globalismi, joka tasaa elintasoa ympäri Tellusta.

  Köyhien pitää valmistautua henkisesti yhä lisääntyvään köyhyyteen

 2. Syytä olla huolissaan on kaikilla, jos demut, vasurit, virheet ja kepulit jakavat rahaa lupaustensa mukaisesti.
  Se on mahdotonta ilman verojen suurta korotusta ja massiivista lisävelkaa, minkä maksamiseen osallistuvat kaikki työtä tekevät ja eläkeläiset veroillaan.

Kommentoi