Asiallista asiaa maahanmuuttajalta – persu lynkattaisiin tällaisesta välittömästi

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/06/03/joillekin-suomi-on-pelkastaan-sairaala-ja-pankki-oikeiden-pakolaisten-asema-on-turvattava/

”Väärinkäytökset kitkettävä, apu kohdennettava oikein

Olen huolissani nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta, joka ruokkii ihmiskauppaa, salakuljetusta ja syrjii heikoimmassa asemassa olevia. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä pitää kiireesti päivittää. Tärkeintä on keskittyä tukemaan hädänalaisia ihmisiä paikan päällä heidän kotimaissaan, jonka lisäksi pitää olla laillisia ja turvattuja keinoja kiintiöpakolaisten tuomiseksi pakolaisleireiltä suoraan Eurooppaan. Näin saadaan apu kohdennettua oikein.

Nyt luotu malli, jossa turvapaikkaa voi kuka vaan anoa rajalla, on vuosikymmeniä vanha eikä se palvele hädänalaisia ihmisiä. Se palvelee niitä, joilla on tuhansia euroja maksaa salakuljettajille. Se palvelee myös suoraan härskejä ihmiskauppiaita ja rikollisia. ”

On todella irvokasta, että ”suvaitsevaiset” ei edes halua käsitellä asiaa asiana, vaan esittäjänsä mukaan.

Jos tämän olisi kirjoittanut joku persu, olisi somemölyäminen ja lynkkaus jo täydessä vauhdissa.

Kuitenkin kirjoitus on puhdasta asiaa, mitä vastaavia kommentteja aiemmin esittäneet on haukuttu törkeällä tavalla rasisteiksi ja persuiksi

4 Replies to “Asiallista asiaa maahanmuuttajalta – persu lynkattaisiin tällaisesta välittömästi”

  1. Väärinkäyttöä varmaan on. Koskas saataisiin aikaan laki, että se joka aloittaa sodan ottaa myös pakolaiset vastaa. Niiku USA. USA jättää kaiken Euroopan niskoille. Maksaisi edes pari miljardia apurahaa Euroopalle. Em. kirjoittaja sanoo myös=
    Kun tutustuu lukuihin epätasa-arvon takana, sitä väistämättä miettii miksi rikkaat maat eivät osaa tai pysty tukemaan hädänalaisia tai avuntarpeisia ihmisiä tehokkaammin. Olen kuitenkin varma, että valtaosa ihmisistä uskoo muiden auttamisen tärkeyteen ja solidaarisuuteen.

    1. Kuis tuo Isis sitten hoitaisi asian, kun aloitti kalifaatin tekemisen aloittamalla sotimisen?

  2. Alan on melko terävä sanoistaan – ei säästele lyöntejä persujen rasismia vastaan, mutta ei myöskään typerää sinisilmäisyyttä.

    1. Alan on aika usein oikeassa, vaikkakin joskus yleistää hieman liikaa jonkun yksittäisen sanojan kommentin laajemmalti persuihin – ilman selkeää perustettakin.

Kommentoi