Demarien kannatus laskee kuin lehmän häntä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6012eca6-ad26-43e1-9176-0a9f96523bca

Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset ylsi ainoana päälle viidenneksen kannatuksen, kun se kipusi 20,1 prosenttiin, nousua 0,9 prosenttiyksikköä toukokuusta.

Toisena oleva kokoomus notkahti tässä mittauksessa 0,7 prosenttiyksikköä 17,2 prosenttiin ja SDP pari kymmenystä 16,2 prosenttiin.”

Hieno hallitus, kun sitä vetää katastrofaalisen tappion kärsinyt kepuli ja koko ajan kannatustaan kadottava demu.

Kyllä noilla saadaan Suomi katastrofiin.

15 vastausta artikkeliin “Demarien kannatus laskee kuin lehmän häntä”

  1. 4 vuoden päästä PS on Suomen suurin puolue. Tämä siirtymäaika pitää vain kestää…

  2. Persuilla on vakaa linja, jotain sanottavaa. Demareilla on sateenkaari. Vihreillä ja Kokoomuksella on myös aika vahaa sanoma, joskin molempien on löydettävä itsensä uudestaan piakkoin.

    Mutta, eduskuntavaaleja ei käydä gallupeilla, kuten hyvin tiedämme. Toki aina voi spekuloida: näillä numeroilla, riippuen toki Kokoomuksen uudesta pomosta, voi olla aivan realistista nähdä Kok-PS johtoinen hallitus, etenkin nyt kun isosta osasta talouslinjoja ollaan samaa mieltä. Siitäkös riemu punavihreässä kuplassa repeäisi…

  3. Persujen linja on vakaalla pohjalla/+ sanottavaakin ja tuntuu hyvin yhtenäiseltä kuten aiemminkin mutta niiltä osin vahvistunutkin ts.terävöitynyt.

    Toisaalta voi olla niitä pikku ylilyöntejäkin jotka sitten saatetaan tulkita jopa tarkoituksellakin siihen eräseen mappiin vastapuolilta – ”ylilyöntien maksimointiin” … tämä on vain minun mielipiteeni.

    Sitten on niitä jotka voivat olla omien periaatteittensa vankeja PS kohtaan ja voihan se olla niinkin että PS eivät sovi eräiden linjaan mm. ”poliittiset maalailut kaiken kattavasta ihanuudesta” – joistain kuplista kuin sen uhistakin näköpiirin tuollapuolen.

    Gallupit ovat galluppeja kuin suosiot vaihtelevia,puolueissa että puolueissa mutta kuten tunnettua vaalituloksetkaan eivät aina kaikkea ratkaise ” kun se kuuluisa poliittinen hiekkalaatikkoleikki alkaa ” omine painopisteineen yhdessä asenteiden kanssa.

  4. Valtaapitävät yrittävät nujertaa perusnuoretkin jolla auttavat peruskannatuksen nousua. Kaivamalla joka puolueesta löytyy muutama ei toivottu jäsen mutta toisissa puolueissa se näyttää olevan meriitti kuten kepussa esim.

  5. Kyllä pöljiä riittää jopa 20% verran. Onneksi noin vähän.

    1. Näyttää niitä pöljiä löytyvän kepunkin kannattajista.

      Perussuomalaiset ja sdp saivat kutakuinkin saman äänimäärän vaaleissa. Perussuomalaiset saivat selvästi enemmän ääniä kuin kepu.

      1. No sai kuitenkin vain toiseksi eniten eikä voittoon tarvita kun yksi ääni terv tepivaari

        1. Töppömast toitottaa kaikkien tiedossa oleva asiaa: sdp sai muutaman tuhatta ääntä enemmän kuin Perussuomalaiset.

          No, katsotaan kuinka kauan hallitus kestää ..

          1. Hallitus kestään neljä vuotta ei sen pidempään tälläkertaa mutta sitten tulee jatkoa samalla linjalla
            Se muutama tuhat ääntä ratkasi vali voittajan terv tepivaari

    2. On kumma, että jokin viidennes suomalaisista on juhani karjalaisen mielestä pöljiä, mutta toinen viidennes ei ole. Onko jk:n asenne läheistä sukua rasismille?

  6. Persut selkeästi Suomi ensin puolue. Muut puhuvat mm. ikään kuin ilmastonmuutos olisi akuutti kriisi.

  7. Saas kattoo kuinka kauan hallitus pysyy koossa.

    http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277424-yli-puolet-keskustan-kannattajista-vierastaa-hallituksen-talouslinjauksia

    Rinne I seisoo molemmat jalat tukevasti ilmassa paitsi talouspolitiikan myös poliittisen kannatuksensa osalta.

    Keskustan kannattajissa on paljon hallitusohjelmaan kielteisesti suhtautuvia. Yli puolet puolueen kannattajista näyttää olevan hallituksen kanssa eri linjoilla verotuksesta ja julkisesta taloudesta. Jopa 42 prosenttia keskustalaisista myös epäilee, pysyykö hallitus koossa vaalikauden loppuun asti.

  8. Persuvihamieliset, kuten muuan J. Karjalainen eivät edes tiedä, mitä he vihaavat. Onko vain niin, että jotakin pitää vihata, kun omat asia on päin helvettiä ja persut sopi siihen, mutta huonosti.

    Persujen keskeisin sanoma on, että Suomi on ensisijaisesti suomalaisten maa, jonka täytyy turvata jokaisen suomalaisen elämä. Suomalaiset haluavat olla itsenäisiä ja siksi mm. persut vaativat muutosta EU-politiikkaan. Enemmän vastuuta kansallisvaltioille ja vähemmän byrokratiaa. Mikä tässä on niin vihattavaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *