YLE valehtelee härskisti täysin omiaankin MH17-alasampumistutkimuksesta…

SAATANAN YLE TÄTÄ VALEUUTISRIKOLLISUUTTA!!!!

Tämä ämmä (kuva) sepitti ja päästeli alla olevat todella härskit terroriatiset valeuutiset YLE1N uutislästyksessa 19.6 .2017 klo 17.

Yhdet eivät tykkää valehtelemisesta Venäjän niskaan, toiset taas valehtelemisesta JIT:n niskaan, komannet ylipäätään…

ODOTAMME VASTUUSSA OLEVALTA EDUSKUNNALTA TOIMENPITEITÄ!

[quote=KimmoK]Tuolta voi bongata neljä viimeisien minuuttien lentoa.
Parempi kuvaus minulla tekeillä, mutta tuskin viitsin yhden trollin takia finistellä sitä.
https://twitter.com/sotilaspassi/status/1141956508785225733[/quote]

Valita hyvä mies YLElle uutisankkatäti Marjo Reinistä ja Julkisen sanan neuvostplle YLEstä, hän siis valehteli YLE1:n pääuutislähetyksessä lklo 17.XX iikkuvan havainnekuvan kanssa (joka kiinnittääkatsojan huomion), että

1) JIT olisi ”Todistanut Venäjän 53. ilmatorjuntaprikaatille kuuluneen ohjuksen (en muista sanoiko tyyppi, ja linkki poistettiin melkein heti) pudottaneen koneen”, sekä

2) ” tämä kone oli ainoa, joka ohjattiin, säärintaman takia, reitiltä 100km pohjoisemmaksi (näytettiin liikkuvassa karttakuvassa)”

Väite JITin muka esittämästä ”Venäjän armeijan ohjuksesta” on lykätty myös suomalaiseen Wikipediaan. JIT ei puhunut ainoasta esitetystä BUK-ohjuksesta nyt tavuakaan.

KimmoK (Bellingcatin maksava kannattajajäsen):


Se on kyllä ärsyttävää että miltei kaikissa uutisissa tosiaan puhutaan venäläisestä ohjuksesta, kun kyse on venäjän armeijan ohjuslavetista.

Ohjus on voinut olla useasta eri lähteestä.
Varmat kuvalliset todisteet osoittaa että molemmilla osapuolilla oli täsmälleen samoja ohjuksia samaan aikaan, noin 200km säteellä ampumapaikasta, ”

[RJK: Ohjuslavettiteorian on Bellingcatin eikä siihenkään ole luottamista.]

YLEn esittelemä kuva oli tämä, ”paukkun viiva” liikkui. Kuvan YLE on ilmeisti ottanut JITiltä ja JIT lentolinjan hallinnoijalta, Venäjältä: sininen linja on se, jota Venän mukaan OLISI PITÄNYT LENTÄÄ. MuttaUktana/lentäjä/muu ohjasi koneen siitä (ei siis välttämättä alkupräisestä reitistä ennen sotatoimia) 100km pohjoisemmaksi, mikä YLEllä näkyi mittakaavasta.
YLE mainitsi lisäksi, että kone lenni jonkin muka sotatoimialueiden yläpuolelle ”sovitun” korkeuden (”kympin”) yläpuolella, ikäänkuin ”normaalia korkeammalla” – VAIKKA SE LENSI TODELLISUUDESSA TAVALLISTA KORKEUTTAAN MATALAMMALLA. Sellaista ”soveittua korkeutta” ei ole olemassa. Venäjä sulki oman ilmatilansa ”taivaaseen asti” rajan toisella puolella, kun ilmeni, ettei Ukrana aio sulkea ilmatilaa.


MH17 reitit 15. -17. 7. 2014, sininen (16.7) on ”normaali”/Venäjän edellyttämä reitti.

” Tokkura, sinä valehtelit taas.

 KImmo Kannalan (Bellingcat) antamat toidenlaiset MH17 lentotiedot:


Mulla ei ole pätevyyttä arvostella luotettavuutta, eikä edes motiiveja, miksi kukakin mitäkin levittää.

 

 
YLE: ” Kansainväliset tutkijat ovat tähän mennessä saaneet selville, että kone ammuttiin alas venäläisvalmisteisella ilmatorjuntaohjuk- sella, joka kuului Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatille. ”
 
AINOA LÖYDETTY OHJUS ON UKRAINALAINEN!!!*
 

Tuo tänään ”tulokisaan”  julkistanut Hollannin poliisin PROPAGANDA-TUTKIMUSRYHMÄKÄÄN EI OLE VÄITTÄNYT OHJUKSESTA MITÄÄN – EI MYÖSKÄÄN KOMMENTOINUT AIKAISEMMIN ITSE ESIIN TUOMAANSA, UKRAINAN ARMEIJAN OMAISUUDEKSI OSOITTAUTUNUTTA OHJUSMOOTTORIN KAPPALETTA!!!

http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261133-matkustajakoneen-ukrainassa-pudottaneen-buk-ohjuksen-sarjanumero-selvitetty

Matkustajakoneen Ukrainassa pudottaneen BUK-ohjuksen sarjanumero selvitetty

 • Matkustajakoneen Ukrainassa pudottaneen BUK-ohjuksen sarjanumero selvitetty
 • Matkustajakoneen Ukrainassa pudottaneen BUK-ohjuksen sarjanumero selvitetty

Ohjus on viety vuonna 1986 Ukrainaan, saman vuonna kun tuon ohjustyypin valmistus lopetettiin. Myöhemmin on valmistettu muita tyyppejä, joissa on mm. erilaiset srapnellit. Nämä ohjukset vanhenivat vuonna 2011, luonnollisesti myös Suomessa.

https://www.rt.com/news/438596-mh17-downing-russian-briefing/

Serial numbers of missile that downed MH17 show it was produced in 1986, owned by Ukraine – Russia

Published time: 17 Sep, 2018 09:05 Edited time: 17 Sep, 2018 14:42 ”

https://www.tiede.fi/comment/2597231#comment-2597231
https://politros.com/145929-ekspert-zayavil-chto-vina-ukrainy-po-mh17-uzhe-davno-dokazana

YLEn koko lörötys (se kun varmaan vielä muuttuu):

Rikostutkijat kertovat, keitä epäillään malesialaiskoneen pudottamisesta Ukrainassa – katso tiedotustilaisuus suorana alkaen kello 13.55

Ennakkotietojen mukaan syytteet nostetaan neljälle venäläiselle upseerille.

Malaysia Airlines

Kansainvälinen rikostutkintaryhmä on saanut valmiiksi tutkimuksensa vajaat viisi vuotta sitten tapahtuneesta Malaysia Airlines -yhtiön matkustajakoneen tuhosta Ukrainassa.

Tutkijoiden on määrä kertoa, keitä henkilöitä epäillään syyllisiksi koneen tuhoamiseen.

Voit seurata englanninkielistä tiedotustilaisuutta klikkaamalla tämän artikkelin pääkuvaa. Tiedotustilaisuus alkaa kello 14 Suomen aikaa.

Interfax Ukraina -uutistoimisto on haastatellut asiasta Ukrainan apulaisulkoministeri Olena Zerkalia. Hänen mukaansa tutkijat ilmoittavat neljä henkilöä, jotka ovat pääepäillyt. Heistä annettaneen kansainvälinen etsintäkuulutus.

– He ovat päähenkilöt. Luonnollisesti tapaukseen liittyvien ihmisten joukko on paljon suurempi kuin nyt neljä nimettävää henkilöä, Zerkal kertoi. Hänen mukaansa asiaa alkaa seuraavaksi tutkia Hollannin Schipholissa toimiva rikostuomioistuin.

Malaysia Airlinesin Boeing 777 -kone oli 17. heinäkuuta 2014 matkalla Amsterdamista Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin, kun se ammuttiin alas Itä-Ukrainassa, alueella, joka oli Venäjä-mielisten kapinallisten hallussa. Kaikki MH-17-lennolla olleet 298 ihmistä kuolivat.

Kansainväliset tutkijat ovat tähän mennessä saaneet selville, että kone ammuttiin alas venäläisvalmisteisella ilmatorjuntaohjuksella, joka kuului Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatille.

Apulaisulkoministeri Zerkal on sanonut uskovansa, että syyllisiksi nimettävät henkilöt ovat korkea-arvoisia Venäjän asevoimien upseereita. Ilmatorjuntaohjusjärjestelmän siirtäminen Ukrainan alueelle ei olisi ollut mahdollista ilman Venäjän korkean tason hyväksyntää, Zerkal arvioi.

Venäjä on kaiken aikaa kiistänyt yhteytensä tapahtumaan. Kreml on vakuuttanut, että koneturmalle on muunlainen selitys.

Lue lisää:

Bellingcat-ryhmä uskoo löytäneensä MH17-koneen pudottamisesta päättäneen henkilön

Tutkijat: Ukrainassa pudonneen matkustajakoneen tuhosi Venäjän armeijan ohjus

Asiantuntija: Malesialaiskone ammuttiin alas täysin sattumalta – Kapinallisilta puuttui tärkeä tutka

Lähteet: Reuters ”

Bellingcat-infotojärjetöllä ei ole mitään asiaa mihinkään oikeudenkäynteihin, sillä SE ON OSALLISTUSNUT SYYSRIAN LASTEN PROVOKAATIOKAASUTUKSIINKIN  ISISIN JA ”LÄNNEN” KANSSA.

Aiheellisia kysymyksiä Bellingcat-”Peltikissalle”…

Jopa joidenkuiden Bellingcatin maksavien kannattajajesäntenkin (tässä KimmoK) pinna käryää YLE:n valehtelun edessä:

https://www.tiede.fi/comment/2674187#comment-2674187

” Tokkura kirjoitti: YLE lakkasi eilen iltaviiden uutisissa, eli – – lallamasta tuota vuorokauden puolen tunnin välein Radio Suomella kaa- kattamaansa TÄYSIN OMATEKOISTA ”todistustaan” muka ”Venäjän 53. prikaatin ohjuksesta”.

Samalla se selitti, kuvan kanssa, että ”VAIN TÄTÄ KONETTA VARTEN lentoreittiä siirrettiin (kuvasta päätellen noin 100 km) pohjoisemmaksi säärintaman takia, JOLLOIN SE VASTA (JA POIKKEUKSELLISESTI, HALUTTIIN SANOA) JOUTUI SOTATOIMIALUEEN YLÄPUOLELLE”.
Mulla on tässä nyt KUUDEN UUTISET eikä viiden (jos jollakulla on ne, olisi hienoa):

https://areena.yle.fi/1-4558436

LÖYDETTY 9M38-OHJUS EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE OLLUT ”53. PRIKAATIN”, eikä ainakaan vuoden 2011 jälkeen MUUNKAAN VENÄJÄN ARMEIJAN YKSIKÖN OHJUS.

Se on ollut yhtä luvatonta tavaraa myös Ukrainan armeijassa. Se on joko piilotettu tai sitten valeromutettu. Molemmissa ta. pauksissa se on päätynyt palvelemaan jonkin klikin ”tarpeita”.
https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2019/06/yle-valehtelee-harskisti-taysin-omiaankin-mh17-alasampumistutkimuksesta

Torvinokka: Näitä postauksiasi on todella hankala lukea, boldaukset ja HUUTAMINEN ei edesauta sekavien tekstien  sisällön  ymmärtämistä.  Sisällön perusteella sanoisin nimimerkki Tokkuran kirjoittelevan näitä joko raivon vallassa mitään miettimättä tai sitten aamun lääkkeet eivät ole vielä vaikuttaneet.

Edes Venäjän trolleilta  ei tuon tason suolituotetta tule 😀

Tokkura

Viestejä5683
Tuokin radiossakaan mitään karttoja oli näytetty.

Riston lääkitys on siis pettänyt.

(mh17 lensi saman reitin edestakaisin joka päivä, 17.7 se vain lensi reilu 10km pohjoisempaa (Horlvinka:n yli) sään takia, suora reitti olisi mennyt Donetskin yli ja suoraan buk:n yli. Ohjuksen osuessa mh17 oli 6km suunniteltua lentotien keskikohtaa pohjoisempana.

100km on yksi Venäjän monista valheista ja Ristokkura toki pitää kaikista valheista kiinni.)

Tokkura: Vain YLE väitti nyt (se oli se blondi), että pelkästään tämä kone olisi ohjattu sotatoimialueen yläpuolelle säähäiriön takia, ja että olisi muka ollut joku ”sovittu” turvallinen lentokorkeus (kymppi?), jollaista ei ole sen enempää yleismaailmallisissa kuin muissakaan sopimuksissa sotatoimialueiden yläpuolella (ja jossa vielä UKRAINASSA VÄITETTIIN toimivan avaruuteenkin ampuva suurvalta… ei taidettu iuskoa itsekään, kun siten ei toimittu!).
Venäläiset olivat vaatineet, että kaikkien koneiden on lennettävä sotatoimialueen eteläpuolella eli Asovanmeren pohjoiskärjen kautta eli justiin 100 km etelämpänä kuin tämä reitti. Toiset tottelivat, toiset eivät.
Venäjä ei ole väittänyt, että ”ei siellä ketään ennen lentänyt”. Päin vastoin: se huusi pää punasena ja kurkku putkella, että se on sotatoimialalue ja matkustajakoneiden lennot on lopetettava siellä.
Nuo reitit eivät mene ”orjallisesti” sen enempää geodeettisten suorien (lyhimpien lentomatkojen) kuin, luonnollisestikaan, karttasuorienkaan mukaan.

Se on kyllä ärsyttävää että miltei kaikissa uutisissa tosiaan puhutaan venäläisestä ohjuksesta, kun kyse on venäjän armeijan ohjuslavetista.

Ohjus on voinut olla useasta eri lähteestä.
Varmat kuvalliset todisteet osoittaa että molemmilla osapuolilla oli täsmälleen samoja ohjuksia samaan aikaan, noin 200km säteellä ampumapaikasta, lisäksi venäjä oli saanut entisiä ukrainan ohjuksia krimiltä ja georgiasta.
Buk ohjuksen palasia oli koneessa ja tapahtuman alueella, mutta koska buk koostetaan eri aikaan tehdyistä paloista, alueelta löytyneitä ei helposti voi yhdistää tapaukseen.
Ukraina on toimittanut kaikki buk sarjanumerotiedot tutkijoille ja venäjä puolestaan ei ole.Uusi eilen esille tullut fakta on että 4 hengen buk miehistö tuli venäjältä lavetin mukana. Harmi että lännessä ollaan niin velliperseitä että putlerin annetaan jatkaa entiseen malliin.

[RJK: On aika lailla eri asia, jos Ukrana toimittaa ostamiensa BUKien numerot ja Venäjä taas kaikkien VALMISTAMIENSA BUKien numerot, eri puolille maailmaa…
Separatistit eivät ole tarvinneet välttämättä VENÄJÄÄ mihinkään ohjusten siirtämiseksi Krimiltä Donille, sillä Krim oli autonomian suojaamien separatistien käsissä heti Maidanin jälkeen – ja varmaan ennenkin, vaikka tunnustivat Janun (kaikenaikaa valtionpäämieheksi).
Bellingcatin ohjuslavetti teoria perustuu sen vidioihin, joihin ei ole luottamista…]

” KimmoK kirjoitti:
Venäjä ei osoita pienintäkään myötätuntoa tai kunnioitusta uhrien omaisia kohtaan.
Ohessa esimerkki miten vääristelevät ja valehtelevat mitä omaiset sanoo.
http://www.whathappenedtoflightmh17.com/russian-state-media-intentionall…

Tokkura: Venäjä ei ota millään vippaskonsteillakaan syytä niskaansa.
Venäjä oli esittänyt kansainvälisen oikeudenkin vaatimia turvatoimenpiteitä, joista jokainen olisi totetutettuna estänyt tälläisen tapauksen mahdollisuudenkin kenen hyvänsä ampumana.

52 Replies to “YLE valehtelee härskisti täysin omiaankin MH17-alasampumistutkimuksesta…”

 1. Kansainväliset tutkijat ovat tähän mennessä saaneet selville, että kone ammuttiin alas venäläisvalmisteisella ilmatorjuntaohjuksella, joka kuului Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatille
  *
  https://www.cbsnews.com/news/mh17-crash-murder-charges-russian-ukrainian-nationals-malaysia-airlines-flight-17/

  MH17 crash: 3 Russians, 1 Ukrainian face murder charges for downing of Malaysia Airlines Flight 17

  ******
  Ylen mahdollisista valehtelusta en ota kantaa. Malaysia Airlines Flight 17 tapauksen yhteydessä n.s. valehtelijoita on maailmassa pilvin pimein, vai onko?

  1. ” Kansainväliset tutkijat ovat tähän mennessä saaneet selville, että kone ammuttiin alas venäläisvalmisteisella ilmatorjuntaohjuksella, joka kuului Venäjän armeijan 53. ilmatorjuntaprikaatille ”

   EIVÄT OLE – EIVÄTKÄ MYÖSKÄÄN TÄSSÄKÄÄN VÄITÄKÄÄN OSOITTANEENSA MITÄÄN ”Venäjän 53. prikaatin ohjusta”!!!

   VAIN YLE VÄITTÄÄ SELLAISTA: SE JAUHOI SITÄ VAJAAN VUOROKAUDEN KUIN LEIPÄMYLLYÄ PUOLEN TUNNIN VÄLEIN RADIO SUOMELTA JA MUISTAKIN HALLITSEMISTAAN TUUTEISTA – JA ANTOI SAMALLA VALTILLOSENA VIRALLISENA KANAVANA MUILLE (INFOSOTA)MEEDIOLLE ”SIKANALLIN”, ETTÄ ”TÄTÄ PITÄÄ NYT KAIKKIEN JANKUTTAA!” !!!

   Sitten eilisissä viiden pääuutisissa tuota ei enää erikseen mainittu. Ohjus olisi ollut ratkaiseva todiste – ainakin söheltämisestä.

   Nyt SE todiste osoittaa ihan muuhun suuntaan…

   ” *
   https://www.cbsnews.com/news/mh17-crash-murder-charges-russian-ukrainian-nationals-malaysia-airlines-flight-17/

   MH17 crash: 3 Russians, 1 Ukrainian face murder charges for downing of Malaysia Airlines Flight 17 ”

   AINOA BUK-OHJUKSEN ROMU TAI SIRPALE, JOSTA ON RUUDINHAJUAKAAN MAILLA HALMEILLA, EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE OLLUT VENÄJÄN ARMEIJAN ASEISTUSTA! (Ohjusmoottorien polttoaine on todellakin tavallinen ruuti; tuhoräjähdyaine, jokaon ”taistelukärjessä” sirpaleiden kanssa, on jykevämpää laatua.)

   ”TUTKIJATIIMI” EI OLE PUHUNUT SIITÄ NYT MITÄÄN, VAIKKA SE ON ALUN PERIN ITSE TUONEET SEN JULKISUUTEEN! Olen siitä kertonut yllä, se on viimeksi ollut Ukrainan armeijan Stryjin kaupungin varuskunnan aseistusta, kun siitä edellisen kerran on merkintöjä!

   MYÖSKÄÄN VENÄLÄISEN OHJUSTENAMPUMALAITTEEN TELARIN (launcher) TODELLISESTA TOIMITTAMISESTA EI OLE MITÄÄN VARMAA PITÄVÄÄ NÄYTTÖÄ, vaan vidioita, joita mikä tahansa peli- tai elokuvafirma pystyisi vääntämään lähes tyhjästä kokoon. Alueella on taatusti ollut vanhastaan sekä näitä uudempia BUK-M1 ohjustentorjuntaohjuten telareita, kuin mainitun ohjutyypin omia BUK (0)-telareita tai muita laukaisulaitteita (joskin ehkä museossa), kuin myös vieläkin vanhemman KUB-M4-systeemin laukaisimia, jossa laukaisimella on kerrallaan kolme ohjusta – koska siellä on todistettavasti näiden kärkiäkin, jotka taas eivät sovi mihinkään BUK-ohjusrunkoon. Bellingcatin ”todiste” tässä yhteydessä on, että ”heidän lukemattomat käänykkävakoilijansa alueella eivät ole mitään tuollaisia telareita kuvanneet … JOTEN MUKA SELLAIA EI VOI OLLAKAAN!

   Kerron tästä puolesta enemmän täällä – muka ”Venäjän trollin” ominaisuudessa: Ukrainassa kierteli lähes täsmälleen samanlainen telari, numero 312 kun Bellincatilla oli 332, neljä kuukautta ennen tapausta – samanlaisen valkoisen Volvo-rekan lavalla – JA ”OHJUKSET AMPUMAVALMIINA” (ainakin näennäisesti), mitä ne eivät milloikaan ole muualla kuin rintamalla! Paraateissa on aina feikkiohjukset näillä vehkeillä. Näky oli niin kummallinen asiota tunteville kanssmatkaajille, että se kuvattiin VKontakteen, josta se sitten tuli mullekin sen jälkeen, kun infosota-Bellingcat julkisti kummallisen tutunnäköisiä vidioitaan muka ”Venäjän 53. ilmatorjuntarykmentin” Telarista.

   Mitä noihin OHJUSSYSTEEMEIHIN tulee (joillaisina niitä mm. ostetaan ja myydään), niin KYSEINEN TELARI JA AINOA LÖYDETTY OHJUS OVAT ERI SYSTEEMIÄ – joskin vanhempi ohjus on mahdollista konstailemalla ampua myös tuolla uudemmalla telarilla. Se on mahdollista ampua myös VIELÄ OMAAKIN SYSTEEMIÄÄN VAHEMMALLA KUB-M4-telarilla, jossa ampumalaite ja tutka ovat eri vaunuissa. Tämä johtuu tuotekehityksellisistä seikoista: systeemejä kehitettiin, ja kehitetäänk moduli kerraallan: Uusiakin ohjuksia ammuttiin ensin vanhoilla laukaisimilla, sitten siirryttiin vuorostaan kehittämään laukaisimia, tutkia, taas ohjuksia jne.

   https://www.pirkanblogit.fi/2019/risto-koivula/paasin-ylen-juttuun-muka-moskovan-trollina/

   ” ******
   Ylen mahdollisista valehtelusta en ota kantaa. Malaysia Airlines Flight 17 tapauksen yhteydessä n.s. valehtelijoita on maailmassa pilvin pimein, vai onko? ”

   Tässä saatiin nyt yksi VALTIOLLINEN VALEHTELJA rysän päältä kiinni.

   YLEä, nimenomaan sen valtiollisuutta, on myös käytetty noissa hölynpäly”tiede”asioissa maailmalla ”auktoriteettina”, että ”valtiollinen suomalainen YLE kertoo sellaisesta ja tällaisesta mullistavasta löydöstä…”…

 2. Aika heikossa ovat Riston referenssit nyt asiaan.

  Oikeudenkäynti on metodi syyllisyyden selvittämiseen ja se on seuraavana. Jätettäköön tuomioiden teko sinne.

  On myös aika lailla vyön alle isku sanoa että Yle väittää ”omiaan”, kun lähteet on poikkeuksellisen selvästi merkitty.

  1. ” Aika heikossa ovat Riston referenssit nyt asiaan.

   Oikeudenkäynti on metodi syyllisyyden selvittämiseen ja se on seuraavana.

   Jätettäköön tuomioiden teko sinne. ”

   Itse olet huonosti selvillä.

   Toisissa maissa kuten USA:ssa (valamiehistö), Englannissa, Hollannissa, Saksassa, Australiassa sekä Suomessa ja Ruotsissa nykyään tuomari (ennen tuomari ja veto-oikeutettu valamiehistö), oikeusistunto on toisissa maissa ”keino selvittää syyllisyys”, toisissa maissa taas ei: Venäjä, Ukraina, Malesia, Baltia ennen EU-jäsenyyttä jne. Jälkimmäisissä se päättää rikosnimikkeen riittävällä todennäköisyydellä ja tuomion, voi joskus vapauttaakin syylliseksi tutkitun erinäisistä syistä.

   Tällaisissa maissa syyllisyydestä ja ”tapausten kulusta” päättävät viime kädessä tutkijat, eikä oikeus voi päättää ihan muuta heidän ohitseen (kuten periaatteessa vaikka USA:ssa).

   YK ei jaa jäsenvaltioksi otettaessa hyväksymiään oikeussysteemeitä ”vuohiin ja lampaisiin” (esimerkiksi ”oikeusvaltiohin” ja ”niihin muihin”, sellainen on viime kädessä pelkkää hölynplöytoimittajien lässytystyä), vaan kaikki hyväksytyt oikeussysteemit ovat periaatteessa tasa-arvoisia; painotuskriteerinä on VAIN NIIDEN SUHTAUMINEN KANSAINVÄLISEEN YK-LAKIIN KONKREETTISISSA KYSYMYKSISSÄ: ”oikeusvaltio” naudattaa YK-lakeja, roistovaltio ei.

   Hollannin rikospoliisilla toisekseen ei ole oikeutta syyttää VIERAITA VALTIOITA mistään, vaan pelkästään konkreettisia henkilöitä Hollannin kansalaisia vastaan tai Hollannin alueella tehdyistä suhteellisen raskaista rikoksista. Sittenkin suositellaan Kansinvälistä rikostuomioistuinta.

   Jos Hollannin rikospoliisi onnistuu samaan riittävästi todisteita konkreettisia nimiä vastaan, sen pitäisi kutsua nämä kuulusteluihin ja rikostuomiolle.

   NYT KUITENKIN SELLAISET MAAT, JOTKA PAINOTTAVAT TUTKINTAA KUTEN VENÄJÄ, EIVÄT MIELELLÄÄN LÄHETÄ KANSALAISIAAN SELLAISEEN OIKEUTEEN, JOSSA OMAN MAAN EDUSTAJAT EIVÄT OLE SAANEET OSALLISTUA SYYTTEEN TUTKINTAAN.

   VENÄJÄLLÄ TÄMÄN KIELTÄÄ MAAN PERUSTUSLAKIKIN. Sen tehtävä on suojata kansalaisia.

   Sen sijaan nämä maat hyväksyvät yleensä suht kakistelematta vieraan maan tuomion, kun yhdessä on varmistettu käsitys tapahtumien kulusta – ellei se ole kuolemntuomio, joilloin taas on aina YK:n mukaan mahdollisuus olla hyväksymättä ja luovuttamatta sellaiseen ketään – omia tai vieraita. ”karkuun päässeet” kuolemaantuomitut usen majailevat Ranskassa, joka on kirjannut YK:n Peruskirjan kanslliseen perustuslakiinsa ja on näissä suhteissa tarkka.

   Sen sijaan esimerkiksi USA, Britannia ja Suomi kyttäävät nimenomaan, että MILLAINEN OIKEUDENKÄYNTI ja vaativat kai myös osallistua siihen, ainakin jos epäilyttää – näytöistä niinkään tarkkaa…

   Nämä ovat kaksi tai kolme eri systeemiä, joissa on kummassakin puolensa – hyvät ja huonot.

   Jos joku todetaan syylliseksi vaikka murhaan Hollannin lain ja oikeussysteemin mukaan, ja tämä on esimerkiksi jonkin valtion virkamies tai sellaisen palkkaama esimerkiksi murhaaja, lähdetään kansainväliseen oikeuteen sitä valtiota vastaan. Silloin tuomitaan kansainvälisellä eikä Hollannin lailla. Kansainvälinen sota- tai tavallinen rikostuomioistuin tuomitsee silti ”puhtaalta pöydältä”: oikeus voi vaikka tulla tulokseen, että asiakas ei sen mielstä olekaan syyllinen. Se ei automaattoisesti kumoa kansallista tuomiota – mutta tuomioistuin ei sellaisessa tapauksessa luovuta asiakasta sinne.

   EDELLEEN: JOS ON TODETTU TIETOINEN JA VARSIKIN VALTIOLLINEN JOUKKOMURHA (vaikka sitten siinä prokaatiomielessä!) TAI KANSANMURHA (YK ”päättää”), NIIN JOKAINEN SIIHEN TODISTETTAVASTI OSALLISTUNUT HENKILÖ VOIDAAN TUOMITA MISSÄ MAASSA TAHANSA. Se on ihan sama kuin tappavan puoskari”tieteen” ja teknologian kanssa, ruumiiden määrä ei ratkaise vaan ilmeisen mahdollisen tuhon määrä. Kiinan melamiinimaitojutussa putosi ensimmäinen puoskarinpää, kun oli tasan yksi (1) varma ”ylimääräinen” valmis ruumis.

   ” On myös aika lailla vyön alle isku sanoa että Yle väittää ”omiaan”, kun lähteet on poikkeuksellisen selvästi merkitty. ”

   YLELLÄ ON TUOSSA TASAN YKSI AINOA ”LÄHDE”, JOSSA MYÖS NOIN ON MAINITTU:

   SEN OMA KUUKAUTTA AIKAISEMPI HÖRÖNLÖRÖVALEHTELUJUTTU – JOSSA SITTEN TAAS EI OLEKAAN KÄYTETTTY TÄTÄ ”TUTKIMUSRYHMÄÄ”, VAN BELLINGCATIA ”LÄHTEENÄ”, joka on mm. väärentänyt ne telrinkiljetusvidioit JA OSALISTUNUT SYYRIAN LASTENAAKSUTUPROVOKAATIOON ISISIN, CAMERONIN JA HILLARYN/OBINAN KANSSA (joka nyt on itsekin ryhtynyt hölynpölytoimittajaksi!!)!!!

   https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto-koivula/aiheellisia-kysymyksia-bellingcat-peltikissalle/

   https://yle.fi/uutiset/3-10221519

 3. Neukkulan puolustajille mikään tosiasia ei riit.
  Sokea usko meukkulaan kun on se uskojan elämän ainoa perusta ja sen sortuminen olisi katastrofi.
  Kansainvälinen tutkijaryhmä on työnsä tehnyt ja nimenomaan perusteellisesti, koska neukkulan tyyli tiedetään..
  Oikeus antaa tuomionsa aikanaan ja se sitten siitä, koska neukkulan sakkia ei koskaan saada tuomiotaan istumaan.

  1. YLEn valehtelu on perusluonteeltaan etnistä: muka erilaiset pierupeilineuroonit, joista seuraa ”ikuisesti korjaamaton keskinäisen ymmärrysten puute”…

 4. Oikeudessa ne tuomiot annetaan. Ja nykyinen Venäjä on Venäjä eikä neukkula. Vaikka on siinä paljon neukkulamaisuutta.

  1. Venäjä, mikä venäjä, mutta neukkulan kasvatit ja tavat siellä ovat ihan ennallaan eli neukkula Venäjän takana piilossa.

   1. Neukkulaan kuului 15 valtiota…. Se systeemi oli ja meni. Nykyinen on sama paska Venäjä mikä on ollut olemassa aivan liian pitkään.

  1. Ei ollut ainakaan Venäjän valtio. Se olisi pystynyt hoitamaan kunnolla BUK-systeemin tuomisen paikalle torjumaan sotakoneita ja RISTEILYOHJUKSIA, joita löydetty ohjustyyppi ainoana BUK-mallina EI OLLUT VIELÄ TARKOITETTU TORJUMAAN. Venäjä olisi tuonut ohjuksen, joka torjuu niitäkin.

   Systeemiä olisi voitu ohjata Venäjän puolelta rajaa.

   Ukraina on kalistellut myös (venäläisiä) S-300 risteilyohjuksia, mutta ei ole sentään käyttänyt. Jos Venäjä olisi torjunut niitä, se ei olisi välttämättä ollut edes rikos, koska ne ovat aserajoitusten alaisia toisin kuin BUKit. Niillä voisi periaatteessa ampua myös ydinaseita.

   Täällä on yksi YLEn teoria, siltä ajalta kun Bellingcatista ei vielä tiedetty yleiststi sitä mitä nyt – tosin monessa paikassa, mm. YK:n Sotarikostuomioistuimessa (Carla del Ponte) kyllä tiedettiin…

   https://yle.fi/uutiset/3-9201693

   Tässä on kaksi vikaa:

   a) Venäjä ei olisi toimittanut tuota yhtä Telaria ilman ns. johtovaunua, jossa on myös se taivastutka. Johtovaunu olisi voinut olla vielä uudempaa tyyppiä BUK M1-2 (ohjus 9M317M1-2), ja se olisi voinut peilata taivasta ja myös tähdätä tuolla toisella BUK M1:llä jopa 100 km:n päästä ja kaukoampua n. 30 km päästä.

   b) Aino löydetty ohjus ei ole tuota tyyppiä vaan alkeellisempi pommikoneita vastaan tarkoitettu BUK 9M38.

   https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto-koivula/ukraina-ampui-alas-malesian-mh-17-matkustajakoneen-v-2014-provokaatiomielessa/

 5. Risto.: ”Se olisi pystynyt hoitamaan kunnolla BUK-systeemin tuomisen paikalle torjumaan sotakoneita”

  Mistäs tiedät ettei tuonut? Tämä asiahan on hyvin varmasti selvitetty, että venäläiset toivat alueelle kyseisen BUK –ohjusjärjestelmän.

  Risto.: ”Venäjä olisi tuonut ohjuksen, joka torjuu niitäkin”
  Edelleen, mistäs tiedät ettei tuonut niitäkin?

  https://www.reuters.com/article/us-ukraine-crisis-arms-specialreport/special-report-where-ukraines-separatists-get-their-weapons-idUSKBN0FY0UA20140729
  JULY 29, 2014

  Special Report: Where Ukraine’s separatists get their weapons
  DONETSK Ukraine (Reuters) – On the last day of May, a surface-to-air rocket was signed out of a military base near Moscow where it had been stored for more than 20 years.

  According to the ornate Cyrillic handwriting in the weapon’s Russian Defence Ministry logbook, seen by Reuters, the portable rocket, for use with an Igla rocket launcher, was destined for a base in Rostov, some 50 km (31 miles) from the Ukrainian border.

  1. Hyvä kysymys.

   En mää sitä voi mistään tietää, etteikö niillä voisi olla sellaisia systeemejä viritet- tyinä Donbassissakin erityisesti noita Ukrainan S-300-ristelyohjuksia vastaan, venäläistä tuotantoa nekin, tämän nyt maailmaa ”valloittavan” (Intia, Turkki, Kiina) S-400-systeemin vanhempi versio. Sellaisen systeemin virittäminenkään ei vielä välttämättä olisi sotarikos (koska BUKit eivät ole aserajoitusten alaisia, taitavat olla järeimpiä systeemejä siinä suhteessa), mutta niillä ampuminen vää- ränlaiseen kohteseen on, ja tekisi Venäjästä sodanosapuolen. (S-300-ohjukset siellä käytettyinä olisivat kuitenkin OIKEANLAINEN, vähintään yhtä laiton kohde, koska ne ovat rajoitusten alaisia; en tosin tiedä, mitä tämä viimeaikainen keskipitkän matkan ohjussopimusten irtisanominen on siihen vaikuttanut).

   Niillä on sellaiset systeemit aivan varmasti tuon Kertshin sillan suojana ohjus- ja hävittäjäiskuja vastaan, ja veden alla sitten toisenlaiset suojasysteemit.

   NE VAAN EIVÄT OLSII KÄYTTÄNEET SELLAISTA PELKKÄÄ POMMIKONEIDEN VASTAISTA DEKOMISSOITUA OHJUSTA KUIN 9M28 vuodelta 1986, jollainen ainoana mahdollisesti tähän tapahtumaan liittyvänä on löydetty. Sen toi muuten alun perin JIT itse kehiin, mutta on sittemmin ”TÄYDELLISESTI UNOHTANUT”…

   Venäjän armeija ei olisi toimivalla systeemillä lisäksi missään tapauksessa ampunut matkustajakonetta.

 6. Venäläisillä on aina ollut ihan ikioma totuutensa. Muistellaanpa vaikka vuotta 1939 ..

 7. Pysyn linjassani. Kyllä tämä vaikuttaa kokonaisuutena malliesimerkiltä siinä miten käy kun lahjoitetaan aseita kolmannen osapuolen käyttöön ja toivotaan parasta.

  USA on tehnyt tämän virheen Lähi-Idässä toistuvasti, aikanaan Afghanistanissa, tuoreimpana Syyriassa. Nyt oli Venäjän vuoro tehdä tämä tuhoisa virhe.

  Tokikaan sen paremmin USA kuin Venäjään ei virhettään koskaan myönnä.

  1. Siltä se saattaa näyttää, koska siltä sen halutaan näyttävän tekemällä vidioita.

   Tasan samanlaisia TELARikuljetuksia liikkui kuitenkin pitkin kevättä 2014 Ukrainan puolella (TELAR 312, Donbassissa kuulemma TELAR 332) samanlaisen valkoisen Volvo-rekan kyydissä, ohjukset määrysten vastaisesti kiinnitettyinä laukaisulaitteessa.

   Jos pistitte merkille, niin TÄMÄ JIT-RYHMÄ EI PUHUNUT NYT MITÄÄN OHJUK- SESTA – VAAN KOKO AJAN PELKÄSTÄÄN TELAREISTA ja niiden väitetyistä liikkeistä.

   VENÄLÄISET TAAS EIVÄT PUHU TELAREISTA VAAN AINOASTA OHJUKSEN- KAPPALEESTA, BUK 9M38 v. 1986, Ukrainan omaisuutta edellisen havainnon aikana.

   TÄMÄ OHJUS ON MUUTEN AINOA VARSINAISINAINEN TODISTE,ETTÄ KONE TODELLA ON AMMUTTU BUKILLA, EIKÄ ILMASTA ILMAAN OHJUKSELLA, JOSTA ON VASTAAVANLAINEN TAISTELUKÄRKI! NEHÄN OVAT VAARALLISIA ISOILLE KONEILLE; KUN NE HAKEUTUVAT INFRAPUNAKÄRJELLÄ KUUMINTA KOHDETTA KOHTI TAIVAALLA.

   Eli yksimielisyys jopa BUKista on näennäistä: venäläisllä ja donilaislla (jotka väittävät, että Ukraina ampui, vahingossa tai tahallaan) BUK-teoriaa perustellaan ohjuksenkappaleilla, Ukrainan ja NATOn puolella TELARividioilla!

 8. Separatistit ovat tosiaan kolmas osapuoli. Tosin tässä joukossa toimii merkittävä määrä entisiä venäjän armeijan upseereita ja sotilaita. Voidaan täydellä syyllä epäillä ohjuksen laukaisen ryhmän olleen juovuksissa. Tuli tässä mieleen yksityiskohta Mannerheimin elämänkaarta esitelleessä TV- sarjasta. Mannerheimin muistelmien mukaan venäläiset upseeri olivat koko Japanin sodan aikana juovuksissa. Kaipa tyyli on säilynyt samana meidän päiviimme saakka.

  ***
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006148142.html

  FSB:n eversti [entinen], entinen sotilas, separatistikomentaja… Näitä neljää miestä syytetään MH17-lennon alas ampumisesta

  VENÄLÄISEN Igor Girkinin, 48, kerrotaan olevan Venäjän federaation turvallisuuspalvelu FSB:n entinen eversti. Hän oli heinäkuussa 2014 Venäjän tukemien kapinallisten muodostaman Donetskin kansantasavallan puolustusministeri. Girkinin kerrotaan olleen suorassa yhteydessä Venäjään.

  ***
  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288716120706.html

  Daily Mailin mukaan Girkin oli lähellä paikkaa, josta kuolettava ohjus ammuttiin ilmojen teille. Pian osuman jälkeen separatistijohtaja lähetti Twitterin kautta voittoisan viestin:

  – Me varoitimme teitä – älkää lentäkö taivaallamme.

  Daily Mailin mukaan Girkin luuli vielä tuolloin, että osuman saanut kone oli Ukrainan armeijan käytössä ollut kuljetuskone Antonov-26. Tietojen täsmennyttyä, Twitter-viesti poistettiin.

 9. Tuossa viestissä ei ole mitään kummallista varsinkaan komentajan kohdalla, kun taivaalla näkyy räjähdys, niin johtopäätös on aivan ilmeinen – oli hän siinä sitten yhtään millään lailla mukana tai ei.

  Erikoisia sen sijaan ovat kuvat,joissa väitetään olevan ”pudotusohjuksen savujäl- ki” – sellainen pontikkasavun näköinen vana, joka nousee korkeuksiin – MUTTA ITSE TAIVAALLA EI NÄY MITÄÄN!

  Se olisi pitänyt ottaa JUST ENNEN KUIN RÄJÄHTÄÄ.

  MUTTA MIKSI KUVAAJA EI OLISI KUAVANNUT MYÖS SITÄ PAUKKUA MUUTA- MAN SEKUNNIN PÄÄSTÄ – SIITÄ ei taida olla yhtään kuvaa, silminnäkijähavain- toja kylläkin, joissa monet vannovat nähneensä ”laskuvarjohyppääjiä” (ilmeisesti leijailevia peltejä)?

  1. Seli-seli ja pastanjauhantaa Koivula.
   Neukkula2 ampui alas matkustajakoneen, riemuitsi twitterissä luullessaan ampuneensa sotilaskoneen ja sen jälkeen kiireesti alkoi peittelemään tekostaan, kun huimasivat ampuneensa siviilikoneen.
   Sinun on turha koittaa selittää, kun et asiasta etkä varsinkaan tutkimuksesta mitään tiedä, vaan arvailet mitä arvailet.
   Ei siviilikoneen ampuminen ole neukkulalle mitään uutta eikä se siitä vastuuta ota.

 10. Koivula hakee tarkoituksella raflaavaa tarinaa päivänselvästä asiasta. Venäjä ei Koivulan mielestä ampunut Mainilan laukauksiakaan. Onnea ”omaan historiaan” Koivulalle…. 🤣

 11. Sovjetskaja entsiklopedija, joka oli NL:n tieteen virallinen kanta ja oletusarvo erilaisissa yhteyksissä kuten kouluissa ja tutkimuksessa, ei tiedä mistään Mainilan laukauksista mitään. ”Niiden” on katsottava olleen rintamapropagandaa. Kan- sainliitto tuomitsi NL:n aluevaltauksen, samojen tahojen toimesta kuten Englan- nin ja Ranskan, jotka olivat monin tavoin yhteistyössä NL:n kanssa. Perustetta- vaan YK:on NL, UKrakina ja Valkovenäjä silti otettiin perustajajäseninä.

  Malesia sanoo JIT:n viimeisimpiä ”tuloksia” pahasti poliittisiksi.

  https://www.rt.com/news/462279-malaysia-mh17-blame-game/

  ‘It was to blame Russia from the beginning’: Malaysia PM fires back at MH17 probe

  Published time: 20 Jun, 2019 08:30 Edited time: 20 Jun, 2019 08:47

  Malaysia is “unhappy” about the findings of the Dutch-led inquiry into the MH17 crash, which pointed the finger at Russia even before the probe began, the country’s PM said, noting that there was more politics than fact-finding.

  Mahathir Mohamad, Malaysia’s prime minister, voiced his unease after the Joint Investigation Team (JIT) revealed the latest results of the investigation. The group was quick to implicate Moscow – and this is why, according to the PM, Malaysia isn’t convinced of the probe’s integrity.

  We are very unhappy. From the very beginning, it became a political issue on how to accuse Russia of the wrongdoing.

  “Even before they examined the case, they have already claimed it [the shooting down of MH17] was done by Russia,” the prime minister said as cited by the local media.

  On Wednesday, the JIT flagged four individuals – three Russians and one Ukrainian – as key suspects in the tragedy.

  The investigators accuse them of playing a significant role in shooting down the MH17, by receiving a surface-to-air Buk missile, allegedly from Russia. Both Moscow and the international investigators agree that the Malaysian Boeing, with 298 people on board, was taken down by a Buk missile.

  Moscow, however, insists the Buk belonged to the Ukrainian military, and was a type of missile not in service in the armed forces of Russia anymore.

  Malaysia, which has kept an eye on the investigation since its inception, wants “proof of guilt [that Russia did it].”

  So far, “there is no proof, only hearsay,” Mahathir insisted.

  The crash was also investigated by the Dutch Safety Board, which focused on the technical part of the tragedy. Notably, it criticized Ukraine for not closing the airspace during the 2014 armed conflict in the east which also contributed to the fatal incident. However, their final report contained many “inconsistencies” and “unsubstantiated claims,” Moscow has said. ”

 12. Ja mitähän Malesia asiasta tietää?
  ”Neukkulan vasalli” hyppää, kun käsketään.

 13. Se tietää varmaan mm. kuka mitäkin konetta todella ohjasi: lennonjohto, lentäjä, USA/Boeing – vai Ukrainassa karmein mahdollisuus Boeingin ”kaappari(ntorjun- ta)tekoäly”. MH370:a ohjasi ensin ISISIn kaappaaja lentokapteenina ja sitten ”tekoäly” …

  Malesia haluaa, että tämä asia selvitetään ensimmäisenä ja juurta jaksain.

 14. Hollantilaiset ovat tehneet asiasta perusteellista tukimusta.

  Vaikka ryssät ja yksi ukrainalainen todetaan syylliseksi, vain yksi voi joutua vastuuseen teostaan. Ryssät eivät koskaan myönnä mitään eikä luovuta kansalaisiaan. Vaikka totuus saadaan esille, tekoa ei voi mitenkään hyvittää.

  1. Hollannin poliisin JIT oli alun perin täydellisesti aiheestaan kuutamolla, eivätkä ne saaneet oikeita tietoja edes omalta armeijaltaan ja omilta rauhanturvaajiltaan, jotka tiesivät monin verroin enemmän, eivätkä NATOlta eivätkä USA:ltakaan.

   Kun ne pyysivät Venäläiltä: asefirma Almaz-Anteylta ja ilmailuvirasto FATAlta kommentteja, ne eivät ymmäräneet näitä kommentteja, tekivät niitä puutaheinää -reunahuomautuksia, joissa muka ”valmistaja valehtelee”!

   https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2018/11/tosia-ja-valheita-mh-17-sta

 15. Ehkä kyse on psykologiasta: Ihminen valehtelee ideologisista syistä niin paljon että hän luulee kaikkien muidenkin valehtelevan?

  Esimerkiksi Risto Koivula väittää Uuden Suomen Blogissaan, ettei Stalin esiintynyt SDP:n ylimääräisessä puolukokouksessa 25.-27.11.1917. Blogi on päivätty 27.9.2018 ja otsikko kuuluu: ”Iltalehden ”Stalin ja Suomi” – historialehti kirjoittelee höpöjä”.

  Väinö Tanner kertoo kirjassaan ”Kuinka se oikein tapahtui” (julkaistu 1957) sivuilla 156-158, että Stalin esiintyi kyseisessä kokouksessa ja lainaa myös osan Stalinin pitämästä puheesta, josta totta tosiaan ei puutu kiihotusta ja yllyttämistä ja lupauksia bolsevikkien avusta mahdollisille kapinallisille.

  ”Puhe oli diktatuuriryhmälle tervetullutta kuultavaa ja vaikutti osaltaan kokouksen mielialoihin”, sanoo Tanner sivulla 158.

  Viiden taalan kysymys: Kumpi puhuu muunneltua totuutta, Tanner vai Koivula?

  Jk. Minun on vähän vaikea uskoa, etteikö Risto Koivula olisi tiennyt näistä Väinö Tannerin kertomista asioista, olenhan itsekin omalla vaatimattomalla panostuksellani kertonut tuosta Stalinin pitämästä puheesta SDP:n puoluekokouksessa 25-27.1917, sekä täällä Pirkan blogeissa että sitä ennen myös Aamulehden blogeissa. Siis Suomen sisällissotaa koskevissa/sivuavissa kirjoituksissa.

 16. Ajankohta on korjattu. Se johtuu siitä, että venäläisissä lähteissä on kautta linjan juliaaniset päivämäärä, jotka olivat viikon jäljessä. Just viikkoa ennen oli myös ollut Ammattiliittojen valtakunnallinen kokous, jossa sielläkin oli puhujia Venäjältäkin.

  Mua ei kiinnosta pätkääkään mitkään Tannerin pulinat, kun mulla on puheen teksti monella kielellä.

  Stalin kehoitti Suome HETI JULISTAUTUMAAN ITSENÄISEKSI, samoin Kollontai, maailman ensimmäinen naisministeri, joka hänkin oli paikalla.

  Jahas, täällä se on jäänyt korjaamatta.

  https://www.pirkanblogit.fi/2018/risto_koivula/neuvosto-venajan-kansallisuusasiain-kansankomissaari-stalinin-puhe-sdpn-puoluekokouksessa-14-11-1917/

  http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261638-iltalehden-stalin-ja-suomi-historialehti-kirjoittelee-hopoja

  Tanner oli vastustanut ankarasti Sosialidemokraattien osallistumista ”Kerenskin maakuntavaleihin” eikä asettunut ehdolle – eikä edes äänestänyt. Ja Stalin ihaili häntä tästä syystä tuolloin. Ihailu vaihtui raivoon ja ehdottomaan vastsutamiseen vasta talvisodan alla.

  1. ”Trollitehdas” on sikäläisen länsitrollin Novaja Gazetan viriys, joka muka ”paljastui siten, että joku sen toimittaja haki illmoitettuihin uusiin työpaikkoihin” … EIKÄ TIETENKÄÄN VALITTU sen jälkeen kun edellinen työnantaja selvisi! NOvaja Gazete on sotkenut koko ajan asiassa olan takaa: lykännyt dosentinpaskaa ja yrittänänyt leimata Almaz-Anteyta ”valehtelijaksi”, ja lännessä sitten taas sen venäjänkielisiä juttuja on esitelty ”virallisena venäläisenä kantana” ja ”valmistajan antamina tietoina”:

   ” K(immo)K(annala): Höps. Antey valehteli moneen kertaan, kuten on käyty läpi.

   Esim kevät 2015: https://www.tiede.fi/comment/2568665#comment-2568665

   T.: Tuo ei ole Anteyn tekstiä vaan RT:n. ja edelleen se on mm. täältä Novaja Gazetan kokoamilta ”päivystäviltä dosenteilta” (jotka EIVÄT saa aivan kaikkein viimeisintä ja syvällisintä tietoa vaikkapa valtionyrityksiltä):

   https://www.novayagazeta.ru/articles/2015/05/05/64063-eto-byl-171-buk-m1-187

   ” Этот материал вышел в № 46 от 6 мая 2015

   Расследования

   Это был «Бук-М1»

   Экспертная оценка российских военных инженеров: малайзийский «Боинг» над восточной Украиной сбит ракетой класса «земля — воздух» ”

   Tuossa ei ole mitään muuta valetta kuin että muka ”9M38M1 olisi ainoa ohjustyyppi, jossa on taistelukärki 9N214”.

   Nyt olen perskeles typonnut väärin,ja se on korjattava, koska kyseessä on venäläisen TV-kanavan materiaali, jonka sanomaa TUPATAAN ALMAZIN SUUHUN, VAIKKA SE EI OLE SIELTÄ, siis nuo TOIMITTAJIEN KOKOAMAT ”PÄIVYSTÄVÄT DOSENTIT (joista joku taisi ola Almazissakin, ainakin ruolalassa töissä…), sanovat väärin, että muka

   ”9M38M1 olisi ainoa ohjustyyppi, jossa on taistelukärki 9N214M”. JA NOINHAN EI ALMAZIN MUKAAN OLE: NÄITÄ ON ASENNETTU MYÖS VANHEMPAAN ”TAVALLISEEN” 9M38:AN vuosina 1983 – 1986! ”

 17. https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlinesin_lento_17

  MH17:n putoamisen jälkeen eritysesti venäläislähteet syyttivät Ukrainan hallitusta koneen tuhoamisesta. Erinäiset teoriat Ukrainan hallinnon osallisuudesta MH17:n putoamiseen ovat jääneet heikolle pohjalle.

  Venäläisviestimet ovat jääneet kiinni muun muassa kuvamanipulaatioista, myös Venäjän federaation yleisesikunnan tiedotustilaisuudessaan jakama tieto paljastui virheelliseksi.

  Tiedotustilaisuudessa väitettiin esimerkiksi, että Ukrainan ilmavoimien SU-25-hävittäjä (syytetty lennon alasampumisesta) kykenisi operoimaan 10 kilometrin reittilentokorkeudessa lyhytaikaisesti. Valmistaja Sukhoi antaa kuitenkin kattokorkeudeksi seitsemän kilometriä ilman aseita tai ulkoista kuormaa. Täydessä lastissa Sukhoi antaa kattokorkeudeksi viisi kilometriä. Samaan aikaan SU-25:a koskevassa Wikipedia-artikkelissa hävittäjän lentokorkeutta muokattiin heijastamaan yleisesikunnan väitteitä; artikkelin muokkaushistorian mukaan muokkaus tehtiin eräältä Kremlin IP-osoitteelta.[ Myöhemmin venäläiset viestimet ovat uutisoineet muun muassa ”nimettömän todistajan” lausunnosta, jonka mukaan ukrainalaishävittäjän ohjukset olisivat kadonneet lennon aikana.

  Kansan Uutisten toimittajan Arto Huovisen mielestä olisi epäuskottavaa, että Kiovan hallituksen ilmatorjunta ylipäätään olisi halunnut ottanut maalikseen matkustaja- tai kuljetuskonetta. Hänen mukaansa on selvää, ettei ainakaan separatisteilla sellaisia ollut

  1. Suomalainen Wikipedia aiheesta on aivan totaalista YLEn ja Hesarin perätötä hörönlöröä: mm. täälläkin väitetään ”kyseessä olleen Venäjän 53. ilmatorjunta- prikaatin ohjus”, MITÄ AINOA MAILTA HALMEILTA LÖYTYNYT BUK OHJUKSEN KAPPALE EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLLUT, vaan se oli kaikkalla käytöstä poistettua vahentunutta mallia:

   ” Kansainvälinen tutkimusryhmä on todennut että Malesialaiskoneen pudottanut Buk-ohjus kuului Venäjän asevoimille. [4] ”

   4. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005692804.html

   ”Lähteenä” on Ilta-Sanomien lörötys 26.4.2018, jossa EI PUHUTA OHJUKSESTA MITÄÄN, vaan pelkästään ampumalavetista, ”Nuomero 332”, jota väitetään (Bellingcatin vidioiden perusteella, jotka EIVÄT TODISTA MITÄÄN) Venäjältä tuoduksi. Tasan samanlainen samanlaisen, numero 312, Valkoisen Volvo-rekan kyydissä, ja OHJUKSET JUSTA SAMOIN MÄÄRÄYSTEN VASTAISESTI KIINNITETTYNÄ, seilaisi Ukrainan puolella kohta Krimin miehityksen jälkeen. Sen TELARin sanotaan olleen epäkuntaoinen romu. (MIKSI siis ohjukset paikallaan?!)

   Jessi Aron Ameriikan tutkatietojen mukaan ”maasta ilmaan ammuttava ohjus SEURASI konetta, mikä olsi viitannut HARHAUTUNEESEEN INFRAPUNAOHJUK- SEEN – vaikka sekä JIT että asista räjäytyskokeita tehneen valmistja Almaz-Anteyn mukaan ohjus tuli edestäpäin ja räjähti koneen vieressä n.5 m lentäjän ikkunasta suoraan ulospäin kärki kohti koneen moottoria, josta sanotaan löytyneen ohjuksen kärkiosia. Kummallista kyllä se tuli myös ikäänkun vähän yläviistosta. Automaattisesti ammuttaessa BUK-telari tähtää aina laskemaansa ratojen tulevaan kohtauspisteeseen. Jos tähdätään jollakin vippaskonstilla sen edelle, niin se tulee yläviistosta.

   6. https://yle.fi/uutiset/3-7362900

   Vaikka YLE sanoi koneen ”nostaneen korkeutta Ukrainan antama 10 km:n alarajan mukaan” – kone lensi todellisuudessa norrmaalia korkeuttaan MATALAMMALLA n. 7 km:ssa.

   Yksi ukrainanlainen jo kuollut julkisuushakuinen hävittäjälentäjä ”tunnusti” ampuneensa koneen alas…

   Löydetty BUK-ohjuksenkappale, JOATAATUSTI EI OLE VENÄJÄN ARMEIJALTA, ON AINOA ”VARMA” TODISTE SIITÄKIN, ETTÄ AMMUTTIIN JUURI BUKILLA:

 18. https://www.nytimes.com/2019/06/19/opinion/mh17-ukraine-russia-suspects.html
  19.6.2019

  In Vladimir Putin’s Kremlin, lying — willfully, methodically, shamelessly — is the default response to any accusations of wrongdoing. Russia did not meddle in American elections. Accusations of systematic Olympic doping are malicious foreign inventions. The Novichok nerve agent killers in Salisbury, England, were there only to admire the cathedral’s spire. Russia has nothing to do with the secessionists in eastern Ukraine.

  Vladimir Putinin Kremlissä valehtelee – tahallisesti, menetelmällisesti ja häpeämättömästi – tämä on oletusvastaus kaikkiin väärinkäytöksiin. Venäjä ei [mukamas] sekaantunut Yhdysvaltain vaaleihin. Syytökset koskien järjestelmällistä olympia dopingia ovat [mukamas] ilkeitä ulkomaalaisten keksintöjä. J.n.e ..

  Shaping reality to fit political maneuvering has a long tradition in the Kremlin, and unfortunately the practice is gaining popularity in the White House and among would-be authoritarians the world round. That makes it all the more important that institutions dedicated to the rule of law, to reliance on fact and to the primacy of truth should resolutely push back.

  1. ” In Vladimir Putin’s Kremlin, lying — willfully, methodically, shamelessly — is the default response to any accusations of wrongdoing. Russia did not meddle in American elections. ”

   Kuten se ei tehnytkään.

   ” Accusations of systematic Olympic doping are malicious foreign inventions. ”

   The Novichok nerve agent killers in Salisbury, England, were there only to admire the cathedral’s spire. ”

   Ulkominiteri Boris Johnson – hyvin yllättäen – ”TIESI NOVICHOKIN” JO ENNEN KUIN LABORANTIT LAINKAAN OLIVAT EHTINEET PIPETTEJÄÄN NÄYTTEISIIN KOSTUTTAA viereisessä Porton Down kuulisassa kemiallisten aseiden tutkimuskeskuksessa.

   https://www.tiede.fi/comment/2625333#comment-2625333

   Ei voi kuin hartaasti toivoa, että hänbtä ei valittaisi konservatiivien puheenjohtajaksi…

   Novichokin USA:ssa vaikuttava keksijä Aleksei Uglëv totesi tähän ensi, että potilaat kuolevat – ja kun eivät kuolleet ainaka silloin, niin että myrkky ei olekaan ollut Novochkia – kuten lukemattomat muutkin asiatuntijat,. mm USA: entinen Imavoimien lääkäri ja senaattori Ron Paul.

   https://www.tiede.fi/comment/2632265#comment-2632265

   ” Russia has nothing to do with the secessionists in eastern Ukraine.

   Vladimir Putinin Kremlissä valehtelee – tahallisesti, menetelmällisesti ja häpeämättömästi – tämä on oletusvastaus kaikkiin väärinkäytöksiin. ”

   Paskat valehtelee. Nuo on kaikki hänen niskaansa sepitettyjä infosotavaleita. Ihmiset alavat olla kurkkuaan myöten täynnä tätä infosotaa,jonka uhriksi voi kuka tahnsa joutua, kun sanoo poikkipuolisen sanan vaikka mistä umpijärjettömyydestä -ja joka ei ole lopultakaan johatnut mihinkään – ainakaan ”suuriin voittoihin”…

   ” Venäjä ei [mukamas] sekaantunut Yhdysvaltain vaaleihin. ”

   No ei.

   ” Syytökset koskien järjestelmällistä olympia dopingia ovat [mukamas] ilkeitä ulkomaalaisten keksintöjä. J.n.e .. ”

   Ei kuulu tähän yhteyteen…

   ” Shaping reality to fit political maneuvering has a long tradition in the Kremlin, and unfortunately the practice is gaining popularity in the White House and among would-be authoritarians the world round. That makes it all the more important that institutions dedicated to the rule of law, to reliance on fact and to the primacy of truth should resolutely push back. ”

   NYT on ”suuri humoristi”…

 19. https://www.tiede.fi/comment/2659523#comment-2659523

  ” Malesian entinen pääministeri kirjoittaa, että ”tietyillä tahoilla” ja Boeingilla vaikuttaisi olevan mahdollisuus ottaa kaupallinen lento täysin omaan haltuunsa. EPA / AOP

  Aina joskus joku uskaltaa lauksita sellaista, mihin tulokseen muut tulevat vasta aikojen päästä…

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014052118321220

  Malesian pitkäaikaiselta pääministeriltä raju syytös

  21.05.2014 klo 3:53

  Malesian entinen ja samalla pitkäaikaisin pääministeri Mahathir Mohamad, 88, ei usko mysteerikoneen syöksyneen mereen.

  Ex-pääministeri kirjoittaa blogissaan, että mysteerisesti kadonneelta MH370-lennolta on kytketty paikannusjärjestelmät pois päältä manuaalisesti.

  – Lentokoneet eivät vain katoa. Eivät ainakaan nykyään kaikkine tehokkaine yhteydenottojärjestelmineen.

  Tästä huolimatta Malaysia Airlinesin lento vaikuttaa vain kadonneen. Mohamad huomauttaa Boeing 777 -koneen olleen Boeingin varustama. Ex-pääministeri toteaa, että Boeing sai vuonna 2006 patentin järjestelmään, joka kaukoaktivoinnin jälkeen poistaa kaiken kontrollin piloteilta ja lennättää koneen ennalta määrätylle lentokentälle.

  Mohamad sanoo, että ”tietyillä tahoilla” ja Boeingilla vaikuttaisi olevan mahdollisuus ottaa kaupallinen lento täysin omaan haltuunsa. Hän viittaa tekstissään Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:han.

  – On ajan ja rahan hukkaa etsiä koneen osia tai öljyjälkiä tai kuunnella mustan laatikon signaaleja. Tämä ei todennäköisesti ole tavallinen maahansyöksy polttoaineen loppumisen jälkeen. Kone on jossain, ehkä ilman Malaysia Airlinesin logoa. Joku piilottelee jotakin.

  Mysteerikone katosi 8. maaliskuuta. Sen uskotaan uponneen Intian valtamereen mukanaan 239 ihmistä.

  Mahathir Mohamad toimi Malesian pääministerinä vuosina 1981-2003. Hänen blogitekstistään uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

  VILLE HALONEN

 20. Pari kysymystä Ristolle:
  1. Kuka uskoo Mahathir Mohamad (88) juttuja? Ne kun ylittävät Putininkin tarinat.
  2. Miten malesialaisen koneen katoaminen merellä, liittyy Itä-Ukrainassa sattuneeseen ohjusiskuun?
  *

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2014052118321220
  2014

  Malesian entinen ja samalla pitkäaikaisin pääministeri Mahathir Mohamad, 88, ei usko mysteerikoneen syöksyneen mereen.

  On ajan ja rahan hukkaa etsiä koneen osia tai öljyjälkiä tai kuunnella mustan laatikon signaaleja. Tämä ei todennäköisesti ole tavallinen maahansyöksy polttoaineen loppumisen jälkeen. Kone on jossain, ehkä ilman Malaysia Airlinesin logoa. Joku piilottelee jotakin

 21. Hyviä kysymyksiä. Taidat olla poliisi.

  Silloinen entinen ja nykyinen istuva pääministeri, lääketieteen tohtori Mahathir Muhamad, joka istui varmasti monelaisissa puolustus- ja turvallisuuskomiteoissa silloinkin, kun oli noita valtionyhtiöbisneksiä ollut käynnistämässä ja hankkimassa kalustoja, laukaisi nuo totuudet pian kun MH370 oli kadonnut, eikä moni muu vielä osannut epäillä tavallista laitevikaa tai kaappausta kummempaa. Puheet saivat julkisuutta erikoisuutensa takia ja koska sanojaa epäiltiin höperöitymisestä.

  Mutta varpaillaankin oli oltu: poliisit ratsasivat lentokapteenin ja -perämiehen kodit heti, kun kuului, että lennolla on ongelmia. Molemmlta otettiin mm. talteen tallentavat lentosimulaattorit, ja myöhemmin kapteenin todettiin harjoitelleen tasan sellaista kaappausreittiä, jota USA:n satelliittiseuranta kertoi koneen toteuttaneen.

  Mutta sitten vasta naamat pitenivät, kun kyseisen reitin varrelta ei löydettykään romua – eikä ylipäätään mitään muutakaan merkkiä koneesta. Sen sijaan jotkut maat, Japani taisi olla yksi, tiedottivat oudosta konehavainnosta. Jompi kumpi oli väärennetty toisen mallin mukaan: joko satelliittitiedot, tai simulaattorisuunitelmatiedot. Beingin lahjoittama simulaattori oli ehkä paistsi tallentava, myös tiedot välttävä Boeingille tai CIA:lle! USA oli tuskin ilmoittanut kaapausuhasta – vaikka ”kaapparitekoäly” olisi voinut ihan yhtä hyvin tarkastella simulattoritietoja kuin oikeitakin lentotietoja.

  Mahathir tulkitsi, että ”keinoäly” on ottanut koneen ohjaukseensa myös käsiohjauksen ohi – minkä jälkeen kaappaaja on hajottanut ja pudottanut koneen. Hänen ennusteensa oli, että ”sitä ei löydetä”.

  Malesia on koko ajan katsellut tämän tapauksen läpi Donbassin katastrofia.

  Yksi kysymys kuuluu, että JOS BOEINGIN KAAPPARI”TEKOÄLY” (jollaiset ovat tiettävästi nyt kiellettyjä) OLISI TULKINNUT LENTÄJÄN PUHELIMELLA EHDOTTAMAN JA SOPIMAN SÄÄRINTAMA-REITINKORJAUKSEN ”KAAPPAUKSEKSI”, NIIN KEILLE KAIKILLE OLISI ILMOITTANUT, ETTÄ ”KONE ON KAPPATTU”: USALLE/NATOLLE (ellei se jo muutenkin ohjannut konetta!)? Malesialle (ainakin sille virallisestikin)? Hollannille/NATOlle? Ukrainalle? Venäjälle?

  Kuka sitä ohjasi silloin, kun siihen osui ammus?

  Oliko TÄSSÄKIN MYÖS ISIS JOTENKIN MUKANA MUKANA?

 22. Mennäksemme ihan aliotusblokin otsikkoon, voidaan hyvällä syyllä todeta, että yle ei sentään valehtele niin paljon kuin ryssät MH-17 tapauksen yhteydessä.

 23. Tokkura
  Viestejä5892
  2474/2379 |
  klo 15:18 | 18.7.2019

  JIT ei ole onnistunut tuomaan kehiin yhtään ainoaa Vnäjää syyllistävää pitävää todistetta. Se on tuonut kyllä kehiin uuttatavaraa kuten sen moottorin kuoren, mutta sellaiset ovat lopulta todistaneet Venän osuutta vastaan eivätkä sellaisen puolesta. Tilanne on JITin kannalta samassa lähtöpisteessä kuin 2014.

  https://riafan.ru/1196451-ekspert-obyasnil-kak-zapadnye-sledovateli-podstavili-ukrainu-v-dele-mn17

  Ukraina ilmoitti, että sillä EI ole pidätettynä ketään ”Donille jonkin BUK-telarin tuoneen rekan kuljettajaa” aiemmin antamistaan päinvastaisista tiedoista huolimatta.

  https://www.gazeta.ru/army/2019/07/17/12506845.shtml

  Ukraina kävi jo kaksi vuotta sitten oikeutta mietä vastaan, jonka puhelimessa ollutta , ilmeisesti ajovideota epäiltiin täaalisesta kuljetuksesta kuvatuksi. Sitä on ehkä käytetty osaltaan myö Bellincatin animaatiossa. Siinä ei ilmeisimmin näy rekkaa, koska sitä on epälity rekasta kuvatuksi, jotakin sellaista. Noin ei sitten kumminkaan ole asian laita.

 24. WITUN YLEN UUTISET (17.00) TAAS SANOI AIVAN PÄIN WITTTUA, ETTÄ ”UKRAINAN DONBASSIN ALUEELLA ON PÄÄTETTY PITÄÄ VAALIT, ”KUN ***VENÄJÄN*** JOUKOT ON VEDETTY ALUEELTA”!!!!

  EI SIELLÄ OLE MITÄÄN ***VENÄJÄN*** JOUKKOJA vaan Venäjän tukema paikallinenOptltsenie eli suomeksi ”Nostoväki”!!!!

  Tuo nimi Piia Pasane(n) on muuten viroa, ja tarkoittaa ”pikkutytön (piig) (housu)paska.

  Ne ei laita noita viiden uutisia Areeneen – ja keskittävät niihin paksuimmat valeet!!!

  SE on nähty ennenkin! SAATANAN HUARRAT!!!

 25. 12. tammikuuta kello 2.32

  KOLMOSEN VALEUUTISHUARRA VALEHTELI, ETTÄ ”MALESIALAINEN MH17-Boeing-makusajakone vuonna 2014 muka ”AMMUTTIIN ALAS VENÄJÄLTÄ TUODULLA LAITTEISTOLLA, VAIKKA PUDOTUSOHJUS OLI UKRAINAN OMAISUUTTA JA VUOSIA AIKAISEMMIN DEKOMISSOITU eli vaaralliseksi aseromuksi julistettua tyyppiä, jota voi olla toimivana vain rikollisilla piireillä!

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ristojkoivula/261133-matkustajakoneen-ukrainassa-pudottaneen-buk-ohjuksen-sarjanumero-selvitetty/

 26. Tämän tyyppisien kommenttien esittäjien, niin tässä kuin monessa muussakin kommentoinnissa; suosittelisin käyttämään Viljo Asikaisen tyyliä ja perusteluja, olisi mukavampaa luettavaa.
  Viljo Asikainen
  16.1.2020 01:18

 27. Mitäköhän se Risto on taas yrittänyt, ainakaan minä en saa tästä mitään tolkkua. Kaikki blogit yhtenä pötkönä, monine lainauksineen, eikös se ole sovittu että pysytään suurimmaksi osaksi omissa ajatuksissa. Tietolähteiden maininta on hyvä juttu, mutta ei niitä näin paljon pitäisi olla.

 28. Tässä on esitettävä todisteita eikä omia mielipiteitä. Eivät ole mielipidekysymyksiä.

  1. Puhdasta neukkulatrollien syytämään paskaan ja omiin mielipiteisiisi perustuvaa neukkulapuolustelua ilman yhtään kansainvälisesti tunnustettua todistetta.

Kommentoi