Elintasoturisteja Suomeen haluava Mykkänen ottaa kantaa kunniaväkivaltaan

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006101487.html

”Kunniaan liittyvän väkivallan epäkohdat on viime aikoina alettu tiedostaa viranomaistasolla, eikä aihe ole jäänyt huomaamatta poliitikoiltakaan. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) suhtautuu kunniaväkivaltaan erittäin tiukkasanaisesti.

– Kunniaväkivalta on usein rajua, ja pidän tätä ilmiötä pöyristyttävänä. Nämä tapaukset ovat samaa sarjaa kuin lasten seksuaaliset hyväksikäyttörikokset, Mykkänen lataa.”

”Perheväkivalta on laajemminkin katsottuna selkeä ongelma Suomessa. Poliisien kouluttamisessa tulee kiinnittää aiempaa enemmän huomiota tähän, ja lisäksi poliisien työssä perheväkivallan torjumiseen tarvitaan lisää resursseja, Mykkänen ruotii.”

Eli muutaman vuoden vanhaan femakkoselvitykseen pohjautuen Suomessa perheväkivalta onkin suuri ongelma  ja siihen pitää saada resursseja.

Sen sijaan etelä-Euroopassa ja baltian ja entisen neukkulan maissa perheen ja erityisesti vaimon väkivaltainen kurinpito ei ole ongelma – sehän ei tapahdu Suomessa…………

Mistä tällaisia kokkareita sikiää?

12 vastausta artikkeliin “Elintasoturisteja Suomeen haluava Mykkänen ottaa kantaa kunniaväkivaltaan”

  1. Mykkänen kutsui itse Kokoomuksen Sisäministerinä noin vuosi sitten Suomeen 10 000 ”pakolaista” lisää jos vain saisi heidät tänne, sama äijä heikensi Suomen maanpuolustusta aselakeja tiukentamalla ja päästämällä Suomen Puolustustusvoimien rajajoukkoihin ryssiä (kaksoiskansalaisia) . Tämä on Suomen Kokoomus. Se on faktaa ei fiktiota.

  2. Juha, Kokoomukseen mahtuu monenlaista vipeltäjää. Esimerkiksi Sirpa Pietikäinen, jota en siedä pätkääkään. Mykkänen on ollut ihan hukassa, mutta on sentään edes ihan vähän muuttanut kurssiaan parempaan suuntaan.

    Mutta on Kokoomuksessa ihan hyvääkin porukkaa – kannattaa ottaa jokainen kokoomuslainen yksilöinä, eikä laumana.

    Persuihinkin mahtuu monenlaista porukkaa – niin hyviä kuin huonojakin.

    Yleistäminen on yleensä virhe.

  3. Yleistäminen on vallan hirveää…

    ”Orpon mukaan turvapaikanhakijoita ei tule ajatella pelkästään kustannuseränä, vaan heidät täytyy voida nähdä yhtenä mahdollisuutena Suomen talouden ongelmiin.”

    https://www.kauppalehti.fi/uutiset/petteri-orpo-maahanmuutto-on-mahdollisuus/8ab1a13f-a593-3ab3-9698-2299dde2c164

    Niin jos Mykkänen (KOK) on hukassa niin kuinka hukassa koko Kokoomus on kun se laukoo moisia. Ainiin, tässä puolueessa johtaja saa sanoa mitä vaan vaikka muut on erimieltä. Eli Kokoomus on kuin PUNAKAARTI. Huutamalla saa äänensä läpi.

    Semmottii… taas.

  4. Meanwhile on Sweden….

    🇸🇪 #Ruotsi: Ypöyksin maahan tullut ”17-vuotias” #afgaani­lapsukainen pidätettiin torstaina epäiltynä kahden alaikäisen tytön törkeistä raiskauksista. Rikokset ovat ilmeisesti tapahtuneet perhekodissa, jossa lapsukainen notkuu.

    #raiskaus #maahanmuutto

    https://t.co/NaVoxc4dzn

    Semmottii..

    Suomen Kokoomus, Keskusta, SDP, RKP, Vasemmisto ja Vihreät toivottaa tämän tervetulleeksi Suomeen… Ei fiktiota vaan faktaa. Kuka väittää vastaan, perustele.

    1. Veikkaan ettei perusteluja löydy kun tämäkin hyvöksytään hiljaisesti Suomessa kuten Ruotsissa. Minusta tämä on sairasta. Mutta ei valtapuolueista… miksi…

  5. Jos kok,kesk ja sdp jatkavat riittävän kauan lepsuiluaan, niin Suomessa voi käydä kuin Tanskassa – edessä tiukka kurssin muutos, jopa turhan tiukka.

    ***
    https://www.kansalainen.fi/kaksi-uutta-maahanmuuttokriittista-puoluetta-on-nousemassa-tanskan-parlamenttiin/
    8.5.2019

    Kaksi uutta maahanmuuttokriittistä puoluetta on nousemassa Tanskan parlamenttiin

    Tanskassa järjestetään parlamenttivaalit 5. kesäkuuta, ja parlamenttiin on nousemassa kaksi uutta maahanmuuttokriittistä ja kansallismielistä puoluetta.
    .

    Pernille Vermundin johtaman Uusi oikeisto -puolueen (Nye Borgerlige) maahanmuuttokriittisyys, ultraliberaali talouspolitiikka, yksilönvapauden ajaminen sekä vaatimus irrottaa Tanska Euroopan unionista ovat saaneet hänelle ja puolueelle paljon kannattajia, …

    .
    Rasmus Paludanin vuonna 2017 perustama ultranationalistinen ja islam-kriittinen Stram Kurs -puolue pyrkii islamin kieltämiseen Tanskassa. Puolue pyrkii myös lopettamaan kokonaan Tanskaan muualta kuin länsimaista suuntautuvan maahanmuuton. Stram Kursin kannatus on 2,6 prosenttia, ja puolue saisi sillä 4-5 parlamenttiedustajaa.

  6. Suomen luciferismiin päin kallellaan ollut valtaeliitti on järjestänyt sosiaalisen tilauksen herkeleellisille vastatoimille ja riittisiä puolueita syntyy kuin sieniä sateella.

  7. Mutta eivät luciferesteiltä keinot lopu: Rakennetaan lisää vankiloita kansojen sulatusuunin Ömeriikan, tapaan. Telluksella joka neljäs vanki on ömerikkalainen, vaikka ömerikkalaisia on vain parisen prosenttia Telluksen äestä. Eeuussa päädytään tietysti tulevan liittovaltion alkuaikoina paljonkin suurempaan vankimäärään.

    Yleisnero Lipponen sanoi joskus seitsemisen vuotta sitten Ylen Mölsän puistohaastattelussa mm. seuraavaa:

    ”Kun katsomme niitä maita, jotka maailmalla menestyvät, kuten Yhdysvallat ja Ruotsi, niin ne ovat Suomea avoimempia yhteiskuntia.” No, Tukholmahan on maailman raiskauspääkaupunki. Voi olla Kapkaupunki vielä edellä. Tukholmassa ei ole tarpeeksi vankiloita.

    Toistaiseksi luciferistit taputtavat suuria karvaisia käsiään. Ihmiskokeilu etenee joko hyvään tai huonoon suuntaan riippuen tarkoitusperistä.

  8. ”Poliisien lisääminen ei ole ratkaisu ellei aseta poliisia joka perheeseen valvojaksi.”

    ————————–

    Perheväkivaltaa voidaan harjoittaa myös poliisia ja oikeuslaitosta hyväksi käyttäen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Narsismi

    ”Markku Salon mukaan narsistiselle häiriölle on ominaista manipulointikyky, mutta jos narsisti ei saa toista alistumaan tahtoonsa hyvällä, hän pyrkii siihen pahalla: uhkailuin, painostaen, tekemällä rikosilmoituksia, valituksia ja kanteluita.[16] Hänellä on myös tyypillistä luoda itselleen hovi, jonka hän pitää tyytyväisenä muun muassa lahjonnalla. Hovista pois jäävä tai joutuva joutuu aina vainon kohteeksi.[17] Salon mukaan narsistille tyypillinen temmellyskenttä on tuomioistuinlaitos ja muut siihen liittyvät viranomaiset kuten poliisi.[18] Viranomaiset ovat narsismihäiriöisille väline oman tahdon läpi viemiseen, siksi he käyttävät viranomaiskanavia normaalia enemmän. Häiriöinen pystyy kehittämään riidan yksinkin kehittämällä näennäisiä ongelmia voidakseen kontrolloida toista. Hän kerää oikeudenkäynteihin valtavasti aineistoa, ja hän on hyvin taitava selittämään ja luomaan omia totuuksia ja hankkimaan näennäisnäyttöä. Hänen on saatava voittaa kulloinenkin peli ja säilytettävä näin ylivertaisuuskuvitelmansa keinoja kaihtamatta. Häiriöinen voi kohdistaa vastapuoleen aina uusia oikeudenkäyntejä entisten päätyttyä. Ensisijainen tavoite on vastapuolen nujertaminen[19][20].”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *