Irakilaistaustaisen naisen mielipide – suomalaisen sanomana koko media ja suvaitsevaisto huutaisivat kurkku suorana rasismia

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005965769.html

Kansalaisaktivisti, valtiotieteiden maisteriopiskelija Seida Sohrabi

”Sohrabi lisää, että seksuaalirikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaistaustaisten järkyttäviä tekoja ei voi millään selittää. Hän pohtii kuitenkin, että irakilaisten Suomessa tekemien seksuaalirikosten taustalla vaikuttaa Irakissa ja monissa muissa Lähi-Idän maissa vallitseva osin islaminuskoon perustuva patriarkaalinen kulttuuri, jossa naiset elävät isien, veljien ja aviomiesten vallan alla. Ja jossa heitä pitää suojella kunniansa vuoksi.

– Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa. Jos he eivät pysty naista suojelemaan, ja hän kulkee kaupungilla ilman huivia, niin on ajatus, että naiset ovat vapaata riistaa, ja heille voi tehdä mitä haluaa.”

Halla-Ahon esittämänä tämä johtaisi jo syytteeseen ja tuomioon rasismista.

 

11 vastausta artikkeliin “Irakilaistaustaisen naisen mielipide – suomalaisen sanomana koko media ja suvaitsevaisto huutaisivat kurkku suorana rasismia”

  1. Heillä on oikeus puhua siitä mikä muiden suussa on paheksuttavaa – mutta sehän on tuttu juttu jo paljon muustakin kuin maahanmuutosta.

    Edelleen viljellään sitä ajatusta että tulijoille pitäisi kertoa ettei saa raiskata. Tämän päivän Aamulehdessä…

    …eivät toiseen kulttuuriin muuttavat ihmiset ole niin sinisilmäisiä, että ajattelisivat, että he saavat tehdä mitä tahtovat, [rikosylikomisario] Laasanen sanoo

    Toisin sanoen, viranomaisetkin jo toteavat että moiset puheet ovat typeriä.

    1. Kuten tämä irakilainen kurditaustainen nainen kertoo heidän kulttuurissaan saa miehet raiskata. Tähän lisäisin sen mitä vielä koraani kertoo vääräuskoisiin kohdistettavasta väkivallasta, siinä annetaan lupa jopa tappaa se vääräuskoinen.

      Kansalaisaktivisti, valtiotieteiden maisteriopiskelija Seida Sohrabi on erittäin fiksu ihminen, tälläisiä maahanmuuttajia minä tänne haluaisin ja paljon.

  2. Ehdin myös minäkin blogin samasta kirjoittaa, mutta jatketaanpa tällä juhan blogilla , oikea päätös.

  3. Paremminkin sieltä voisi ottaa naisia turvaa heidän maanmiehiltään vaikkapa se seuraava 30 tuhatta ja meillä saisivat kulkea vapaana hunnutta.

  4. Ruotsissa maahanmuuttajataustainen Bawan Said kertoo [ote]:

    Bawan Said kertoi meille, että hän oli aiemmin äänestänyt sosiaalidemokraatteja ja työskennellyt sen vahvistamiseksi. Kuitenkin ajan myötä tuntui oudolta tukea heitä, koska ”tunsin samaan aikaan kieltäväni todellisuuden”, hän kertoi. Hän näki, mitä tapahtui alueella, jossa hän asui, maahanmuuttajat kärsivät ja mikään vakiintuneista puolueista ei näyttänyt välittävän siitä.

    Mutta eikö ole niin, että monet ihmiset ovat yllättyneitä siitä, että sinä – jonka vanhemmat ovat maahanmuuttajia – tuet nykyään aktiivisesti Ruotsin Demokraatteja? Kysymme Bawan Said’lta.

    ******

    Suomen ja Ruotsin valtamediat eivät näytä olevan halukaita tuomaan esille autojen polttajien taustoja.

    ***
    https://nyhetsbyran.org/2018/08/17/grovt-kriminella-ligger-bakom-bilbranderna-de-vill-ta-tillbaka-omradet-fran-polisen/
    17.8.2018

    Suurrikolliset ovat autopolttojen takana – he haluavat ottaa alueen haltuun poliisista.

    NB News Agency otti yhteyttä Bawan Said, nuori keskustelija ja politiikasta kiinnostunut. Hän on muun muassa filmannut joitain rajuja autopaloja Frölunda-aukiolla tänä iltana. Said on asunut alueella Frölunda / Tynnered Göteborgin ulkopuolella 18 vuotta, hän sanoo. Hän on surullinen nähdessään, kuinka rikollisjoukko on vallannut suuren osan kaupunginosista.

    Keiden Bawan Said luulee olevan palojen takana? Aivan varmasti äärioikeistolaisia sytyttäjät eivät ole, hän sanoo. Heitä tuskin alueella on. ”Kun asuin siellä, asukkaista enin osa oli maahanmuuttajia ja äärivasemmistolaisia, ei oikeistolaisia ääriryhmiä”

    Lisäksi hän uskoo, että autojen tulipalot liittyvät valtaan alueella. Joukossa on monia pahoja rikollisia. Nuorukaiset voivat ansaita noin 15 000 kruunua viikon työstä huumeiden ja muiden vastaavien asioiden kanssa. Kyseessä ovat merkittävät markkinat ja kun poliisi yrittää saada vaikutusvaltaa alueella, niin rikolliset haluavat ottaa sen takaisin. Rikollisjenkit ovat myös innoissaan saadessaan näkyvyyttä tiedotusvälineissä. Tämä on merkittävä syy autojen polttamiselle.

    Bawan Said kertoi meille, että hän oli aiemmin äänestänyt sosiaalidemokraatteja ja työskennellyt sen vahvistamiseksi. Kuitenkin ajan myötä tuntui oudolta tukea heitä, koska ”tunsin samaan aikaan kieltäväni todellisuuden”, hän kertoi. Hän näki, mitä tapahtui alueella, jossa hän asui, maahanmuuttajat kärsivät ja mikään vakiintuneista puolueista ei näyttänyt välittävän siitä.

    Mutta eikö ole niin, että monet ihmiset ovat yllättyneitä siitä, että sinä – jonka vanhemmat ovat maahanmuuttajia – tuet nykyään aktiivisesti Ruotsin Demokraatteja? Kysymme Bawan Said’lta.

    Ei, sanoo Said. Se ei ole mitenkään outoa ollenkaan. Se on itse asiassa melko normaalia. Olisi melko outoa, etten tukisi SD: tä. Tämä puolue esittää ratkaisut ongelmiin. Tässä ovat muut puolueen epäonnistuneet ja välinpitämättömyys on kovimmin vaikuttanut ongelma-alueisiin. Uskon SD’n voivan luoda järjestyksen uudelleen.

    ********
    https://rosatraktor.com/2018/08/23/bawan-avraham-said-fran-socialdemokrat-till-sverigedemokrat/
    23.8.2018

    1. Kauanpa tällä kertaa saikin odottaa tätä potaskahuutoa.
      Et todellakaan kykene itse aloitukseen ja sen taustalla olevaan irakilaisten naisten näkemykseen mitään asiallista sanomaan, vaikka se kaikki on sinun ”täydellistä tietämystäsi” vastaan.
      Kun et siihen kykene, alat taas huutaa persuista.
      Ei tästä puutu enää kuin se, että väität näitä irakilaisnaisia persuiksi.
      Olet todella säälittävä persukammoinesi ja kykysi käsitellä mitään asiaa asiallisesti on osoittautunut narsistiseksi roskaksi.
      Jos et varsinaiseen asiaan osaa mitään asiallista sanoa, pidä nämä persupotaskasi pois blogistani Karjalainen.

      1. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1079c522-d061-4c7c-bdad-6c8420f5550d

        ”Luvut ovat kaikkein synkimmät Helsingissä. Vuonna 2018 pääkaupungissa tapahtui 682 seksuaalirikosta. Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua on lähes puolet, eli 47,94 prosenttia.

        Ulkomaalaisten osuus oli kaikissa ilmoitetuissa seksuaalirikoksissa Helsingissä 38,2 prosenttia. Helsingissä tapahtuneista ilmoitetuista raiskauksista peräti yli puolet oli ulkomaalaisen tekemiä. Tarkka luku on 53,8 prosenttia.”

        Tämäkin lienee Karjalaisen mielestä ”persujen avunhuutoa tyhjille seinille”.

  5. Tämmöinen ulosanti tässä twitterisä ulkomaalaistaustaiselta, siinä nähdään ketä uhriutetaan ja keitä ei arvostata olenkaan, lapsista ei puhu mitään vaan uhriuttaa tässä aikuiset sandaalijätkät jotka tänne on tulleet raiskailemaan lapsia:


    @AlanSalehzadeh

    ”Nämä jotka näitä rikoksia (raiskauksia) tekevät ovat usein itse avun tarpeessa: sota, omat hyväksikäyttökokemukset sodassa, huumeet, alkoholi. Ehkä olisi hyvä tutkia kuinka moni näistä on ollut itse jonkunlaisessa hyväksikäytössä mukana ja #Oulu #raiskaus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *