Jenkkilässä itsensä voi ostaa vapaaksi rahalla – Trump luulee, että se pätee kaikkialla

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006179542.html

”Trump oli jo perjantaina ilmoittanut keskustelleensa muusikko Kanye Westin kanssa ja haluavansa puhua Löfvenin kanssa. Löfven kutsui Trumpin halua puhua ”positiiviseksi” asiaksi, SVT uutisoi.

– Ruotsissa kaikki ovat samanarvoisia lain edessä, jopa vierailijat muista maista. Ruotsalainen hallitus ei voi eikä aio yrittää vaikuttaa syyttäjiin tai tuomioistuimiin.

Ruotsalainen poliisi oli jo perjantaina twiitannut Trumpille muistutuksen siitä, etteivät poliitikot voi Ruotsissa vaikuttaa oikeusjutun etenemiseen.

– Olen pahoillani herra presidentti. Sinun täytyy kunnioittaa ruotsalaista oikeusjärjestelmää ja odottaa, että se käsittelee tapauksen. Ruotsin pääministeri ei puutu asiaan. Eikä sinunkaan pitäisi, paikallispoliisi Viktor Adolphson kirjoitti.”

Trumppeli kuvittelee, että jenkkiläiset tavat pätevät kaikkialla maailmassa.

Olisi edes selvityttänyt tosiasiat joltain fiksummaltaan

Ottaisi oppia pohjoismaista oikeuslaitoksesta.

Jaa käyttäen:


22 Replies to “Jenkkilässä itsensä voi ostaa vapaaksi rahalla – Trump luulee, että se pätee kaikkialla”

 1. Trump on tyypillinen diktaattorin alku, aivan kuin esikuvansa Putin. Ei vaan toimi tälläinen pelleily ja uhkailu Skandinaviassa. Narsistin kannattajat on hyvin samanlaisia, vain oma ääni on oikeassa, muut on väärässä…ei vaan toimi täällä Pohjolassa.

  1. On se jännä juttu, että tämä nilviäinen (USA:n pressa) yrittää rahalla kuitata kansalaistensa ulkomailla tekemät rikokset. Ja rahallahan tämä nilviäinen yrittää hiljentää huorissa käyntinsä..

   1. Juu, raha ratkaisee. Trump on tyypillinen oligarkki kuten toverinsa Venäjällä, pistetään sakki hiljaiseksi rahalla tai vallalla. Ei toimi onneksi Skandinaviassa.

 2. Ei jenkkilässäkään voi yleisesti ostaa itseään vapaaksi mistään rangaistuksesta. Siellä on kuitenkin joissakin tietyissä tapauksissa mahdollisuus päästä tutkintovankeudesta valvottuun ja rajoitettuun vapauteen väliaikaisesti takuita vastaan. Takuusummat ovat yleensä varsin suuria – eikä se takuusumma suinkaan vapauta rangaistuksesta.

  Suomessa on parhaillaan tapaus, että esiintyvän taiteilijan pitäisi esiintyä, mutta on pistetty kaltereiden taakse. Liput jo maksaneen yleisön kannalta voisi olla hyvä päästää tyyppi valvottuna esiintymään takuita vastaan ja sitten pistää uudelleen kaltereiden taakse.

 3. On se jenkkilä mahtava maa kun siellä voi rahalla kiertää oikeutta/lakia. Ja sitä järjestelmää kannattaa puolustaa Varkaudesta. Jos kyseessä olisi venäläinem ihminen niin kuolemantuomio kyseiselle henkilölle Putkisen oikeusistuimessa.

  1. Onneksi kaikki ei ole tälläisellä kannalla. Minä en sulata pätkääkään vain omaa etuaan ajattelevaa Trumpia ja sen toveria Putinia. Ihme ja kumma kun Monikansallinen Kokoomus on kummankin puolella, Mykkänen (KOK) puhuu jopa venäjää ja on opiskellut Venäjällä, tälläiset epäisänmaalliset puolueet pitäisi lopettaa ennenkuin ne nousee kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan.

   1. Mykkänen on virallisesti 2-kielinen. Hänen äitinsä on Suomeen muuttaneen venäläisen jälkeläinen. Isä Jouni Mykkänen, ex- YLE:n ohjelmajohtaja ja kansanedustaja.

 4. Jenkeissä on joitain asioita joita haluaisin Suomeen. Oikeus aseeseen ja sananvapaus turvattu perustuslaissa varmaan ne isoimmat. Terveydenhuolto yksityiseksi ja työttömyysraha pois.

 5. ” Mykkänen (KOK) puhuu jopa venäjää ja on opiskellut Venäjällä, tälläiset epäisänmaalliset puolueet pitäisi lopettaa ennenkuin ne nousee kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan.”

  Aivan käsittämätön kommentti, aivan kuin vieraiden kielien opiskelu ja vieraissa maissa opiskelu olisi jotenkin epäisänmaallista, aivan järjetön ajatus. Ja mikä olisi oikeusvaltion mukainen menettely kyseisen puolueen lopettamiseksi? Marko, älä ole lapsellinen.

  Tuskin kukaan muu tässä maassa kuin nimimerkki Marko, julistaa kokoomuksen ”kapinaa Suomen laillista hallitusta vastaan”.

  Ymmärrän kyllä että savolaista vituttaa kaikki täällä Suomessa, se ei ole ihme. Savolaiset eivät pysty purkamaan vitutustaan Savossa, he tunkevat tänne Pirkanmaaan PersuBlogiin, omiensa pariin.

 6. Trump on aikamme suurin ääliö, iso poika vaipoissa valkoisessa talossa, toisessa kädessä Mäkkärin hampurilainen ja toisessa kädessä twitter #hastag#hastag… 🤣🤣🤣

  Pakko nähdä tätä lisää, aivan huippua huumoria 🤣🤣🤣

 7. Trump on ääliö,ehkä isoin koskaan,missään. Trump on koulukiusaaja, jolla ei ole lainkaan sivistystä.

 8. Tuskinpa USAssa voi ostaa rahalla itsensä vapaaksi rikosepäilystä, mutta tutkintavankeudesta voi päästä vapaalle jalalle takuita vastaan.
  Joko Trump ei tiennyt tätä tai sitten hänellä oli ketunhäntä kainalossa.

  1. Trump teki joko mediajulkisuutta tai oli oikeasti tyhmä.
   Epäilen, että nyt oli kyseessaä kumpikin.

 9. Ei tuolla USAn puolessa taideta tuntee Pohjoismaitten tms. oikeusjärjestelmää. No on kuulemma Suomessa joku konna sanonut poliiseille pidätettäessä. että ette lukeneet minulle oikeuksiani…

 10. Se vaan on oikeasti että USA on maa jossa voi ostaa rahalla minkä hyvänsä asian se ostaa jolla massi riittää terv tepivaari

 11. Oliko Mike Tysonilla (muka) liian vähän rahaa kun hänet tuomittiin raikauksesta, Miss Black America Desiree Washington) vuosiksi vankilaan?
  Mike Tyson sanoo elämäkertakirjassaan heti ensimmäisellä sivulla, ettei ole koskaan raiskannut ketään.
  Tyson ei kaunistele elämäkerrassaan sitä, että on katujen kasvatti ja oli nuorena paha poika ja väittää ettei ole koskaan raiskannut ketään. Hän myöntää, että kuuluisuus ja raha menivät hänelle päähän ja hän oli hölmö rahan suhteen ja häntä hyväuskoisuuttaan käytettiin myös hyväksi. Ei hän itke kohtaloaan eikä kaunistele tekemisiään, kovasti rehelliseltä hänen tilityksensä vaikuttavat.

Kommentoi