Joko kohta annetaan uusia lainoja Urpilaisen tyyliin – me tienataan tällä…

https://www.hs.fi/talous/art-2000006081299.html

”Suomen velkasuhde painui alle 60 prosenttiin, Kreikan ja Italian velkataakat kasvoivat suuremmiksi kuin koskaan aiemmin”

Eihän tuo ole yllätys mihinkään suuntaan.

Kreekujen ja italiaanojen taloustoiminta  on koko ajan ollut katastrofaalista ja ne pysyvät pystyssä vain siksi, että ovat euromaita ja niitä tuetaan holtittomasti.

Molemmat pitäisi erottaa eurosta heti.

4 Replies to “Joko kohta annetaan uusia lainoja Urpilaisen tyyliin – me tienataan tällä…”

 1. Urpilaisen vanhojenkin lainojen takuutukset on vielä saamatta. Urpilainen on ollut tepätavallisen hiljaa jo pitkään. Nyt hän on jälleeen kansanedustaja ja nähtäväksi jää tuleeko hänestä ministeri ja jos tulee, niin mikä ministeri. Urpiainen on hankkinut itselleen tehtävän, joka ei mairittele. Hän on nimittäin liittynyt pahamaineisen Bilderberg-salaseuran jäseneksi. Mainittu salaseura on yksi Illuminatin alaisia yhteisöjä ja kuten tunnettua, Iluminati tavoittelee ”uutta maailmanjärjestystä”. Siinä maailmassa ei ole kansallisvaltioita lainkaan ja sitä johtaa ökyrikkaista muododtettu pieni klikki USA:sta. Illluminati palvelee saatanaa ja kysyä sopineen, miten on esim. Urpilaisen kansa. Onko hänkin saatanan palvoja?

 2. Kyllä katainen teki n 60 miljardia Suomelle velkaa jossa oli kokoomuksen Urpilainen asialla
  En nyt kuitenkaan alkaisi nimitteleen Urpilaista silti saatanan palvojaksi liianpaksua tekstiä terv tepivaari

 3. ”..miten on esim. Urpilaisen kansa. Onko hänkin saatanan palvoja?
  Onhan lause kuitenkin kysymys – ei väite.

  **’
  Onkohan suomalaisen ministerin osallistumisella salaseura Bilderberg- kokoukseen mitään hyötyä suomalisille?

  ***
  https://yle.fi/uutiset/3-6148612
  1.6.2012
  Urpilainen Bilderberg-kokouksessa yksityishenkilönä – veronmaksajien rahoilla
  Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) sanoi vuosi sitten, että ministerit osallistuvat Bilderberg-ryhmän kokouksiin yksityishenkilöinä, eikä ministeriö voi rajoittaa osallistumista. Nyt Urpilainen on itse kokouksessa Yhdysvalloissa, ja matkan maksaa ministeriö.

  Vuosikymmeniä toiminut Bilderberg-ryhmä on salaliittoteorioiden vakiokalustoa. Eri maiden talouden ja politiikan eliittiä kokoontuu vuosittain epävirallisiin tapaamisiin, joiden sisällöstä ei kerrota ulospäin. Tapaamisten sisällöstä elää erityisesti internetissä mitä villimpiä uskomuksia.

  Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen vastasi Saarakkalalle kirjallisesti näin:
  ”Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistutaan yksityishenkilönä. Valtiovarainministeriö ei voi lähteä rajoittamaan yksityishenkilön osallistumista Bilderberg-ryhmän tai minkään muun vastaavan ryhmän kokouksiin.”
  *
  ***
  Valtiovarainministeriö ei varmasti pysty estämään, mutta, periaatteessa, miniteriö voisi kieltäytyä maksamasta matkakorvauksia.

Kommentoi