Kaiken maailman maailmanlopun ennustajia näköjään sikiää kuin sieniä sateella

https://www.aamulehti.fi/a/201424932?c=1522737894164

”Mannerjäätiköiden sulaminen kiihtyy – Grönlanti ja Etelämanner eivät enää palaudu entiseen tasapainoonsa, vaikka tehtäisiin radikaaleja ilmastopäätöksiä
Maapallon jäätiköiden sulamisessa on saavutettu käännekohta, josta ei ole enää paluuta. Vaikka kasvihuonekaasujen päästöt loppuisivat nyt, sulaminen jatkuisi silti satoja vuosia. ”

Mistähän tämä ennustajaukko sen tietää?

Nyt sulavien jäätiköiden alta Grönlannissa paljastuu asutusten jäänteitä ja tukkipuiden kantoja eli alueet ovat olleet sulia vv. 1000-1500.

Jäätiköt siis sulivat silloin myös satoja vuosia ennenkuin Grönlantia voistiin nykyisten jäätiköiden alueella asuttaa.

Jostain syystä uskon tietäväni, ettei tämä ennustajaukko silloin ollut ilmasoa mittailemassa.

Mitenkähän se ”tasapaino” sen jälkeen tuli, kun asutut alueen peittyivät jään alle?

Nämä alarmistit eivät näköjään kykene ymmärtämään aiempia tapahtumia ja vertaamaan niitä nykytilanteeseen.

Kuinka ”tiedemies” voi olla noin kyvytön?

5 vastausta artikkeliin “Kaiken maailman maailmanlopun ennustajia näköjään sikiää kuin sieniä sateella”

  1. Niin tosiaan jos ei asialle tehdä jotain nykyajan keinoilla niin löytyy vaikka Tampere sieltä jostain sulavien jäätiköitten alta ehkä vuonna 2100.

  2. Tuli googletus väärään kohtaan.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Fatiman_Neitsyt_Maria

    ”Kardinaali Ratzinger, sittemmin paavi Benedictus XVI, sanoi marraskuussa 1984, että salaisuus voisi aiheuttaa ”sensaationaalisuutta” ja arveluja ”lopun ajoista”.lähde? Tämä kommentti ei ole ymmärrettävä, mikäli salaisuus olisi koskenut paavin salamurhayritystä 1981, kuten on myös oletettu.kenen mukaan? Ratzinger kertoi myös, että ”kuten aiemmat paavit ovat päättäneet, se ei lisää mitään siihen mitä kristittyjen tulisi tietää, kun otetaan huomioon mitä on kirjoitettu Ilmestyskirjassa”.lähde?

    Eräässä haastattelussa Johannes Paavali II sanoi: ”Jos luette, että mantereet jäävät merien alle ja miljoonat ihmiset kuolevat yllättäen muutamissa minuuteissa, kun tämä kerran on tiedetty, ei todellisuudessa ole tarpeellista vaatia tämän salaisuuden julkistamista.”lähde?

    ——————————————

    Ilmestys tapahtui Portugalin Fatima -nimisessä paikassa yli sata vuotta sitten. Siinä oli vastaanottajina kolme lasta, joista kaksi kuoli nuorina, mutta yhdestä tuli nunna, joka eli vanhaksi.

    Ilmestyksistä viimeisessä oli paikalla tuhansia katsojia, mutta he eivät havainneet ilmestyksen hahmoa, lapset näkivät. Mutta yleisö näki mm. ”tanssivan auringon”.

    Ilmestyksen aikaansaajasta on esitetty ristiriitaisia mielipiteitä.

    1. ”Jos luette, että mantereet jäävät merien alle ja miljoonat ihmiset kuolevat yllättäen muutamissa minuuteissa, kun tämä kerran on tiedetty, ei todellisuudessa ole tarpeellista vaatia tämän salaisuuden julkistamista.”

      ————————-

      Tämä tulkinta viittaisi mielestäni asteroiditörmäykseen tai vaikkapa Teiden tulivuoren sortumisen aiheuttamaan hyökyaaltoon eli tsunamiin yli Atlantin.

      Tulee myös mieleen profeetta Danielin näky savijaloilla seisovasta ihmistä kuvaavasta patsaasta, jonka kivi kaataa kumoon (ei ihmisen voimasta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *