”Kammottava” signaali ja kammottava signaali

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/956e58b7-3f64-4345-8116-bbe3507e2362

”Näkökulma: Naisia rynni eduskuntaan ennätysmäärä – sitten menikin pieleen kaikki

Erityisesti vihreiden vaalitulos on nostattanut porua, sillä sitä pidetään ”epätasa-arvoisena”. Tämä antaa naisille kammottavan signaalin, kirjoittaa Iltalehden Mari Julku.”

Ei tätä naista sitten häiritse ollenkaan se, että ministeriön ”tasa-arvoyksikössä” on vain naisia töissä?

Minkä kammottavan signaalin se antaa ”tasa-arvosta”?

8 Replies to “”Kammottava” signaali ja kammottava signaali”

 1. Tasa-arvo ei toteudu vihreissä. Onko tasa-arvoa naisia kohtaankaan, jos edustajat ovat pääsäntöisesti hyvin toimeentulevaa koulutettua kaupunkilaista citykerhoa?

  1. Eihän maailmanparannus mene oikein ilman, että sitä suunnittelee itsensä muita paremmaksi tuntien toiselta puolelta maapalloa tuotua kasvisruokaa napostellen ja Chileläistä punaviiniä naukkaillen.

 2. Kyllä se on kiva sitä kamomillateetä ryystää trendikahvilassa trendi vaatteet päällä asenteella ”me tiedetään kaikki”, hellanlettas… ”lautasella olevien ulkomaisten herneiden laatu huolestuttaa… pitäisikö päivittää kuva näistä faceen uudella i-Phonella jonka iskä osti… ”

 3. ”Laura Huhtasaari pelottaa minua. Noihin silmiin kun katsoo, niin kylmä kauhu hiipi selkäruotoa pitkin sydämeen ja hengitys uhkaa salpautua.”
  Näin kirjoittaa Kaisa Sjövall Tvitterissä 14.4.2019.

  Kumma kun Kaisa Sjövall ei ollut ehdokkaana (?) vaaleissa, niin paljon asiaa hänellä näyttää olevan twiittamisten perusteella.

  Minusta ulkonäkö ei ole kansanedustajan tärkein ominaisuus, mutta jos sitä haluaa sivuta: Minusta Laura Huhtasaarella on luotamusta herättävät silmät.Ostaisin häneltä käytetyn auton. Joo.

 4. Luin jo aikaisemmin tuon Mari Julkun kolumnaarin ja jäin miettimään että missä on pihvi. Ehkä hän on kasvisyöjä.

 5. Kuuntelin ihan asiallisia radiokeskusteluja tästä.

  On merkkejä siitä, että vihreitä eivät kohta äänestä kuin aniharvat miehet. Tämä toki heikentää heidän mandaattia yleisesti. Onko se hyvä vai paha, vihreät päättäköön. Vihreistä on jo jäsenistöstä kadonnut miehiä paljon.

  Persuilla on toki sama ongelma käänteisenä. Sekin on nähdäkseni ongelma. Jos he haluavat ajaa äitien asiaa, heillä pitäisi olla aika paljon äitejä jäsenistössä, ehdolla, eduskunnassa ja äänestäjinä. Näin esimerkiksi.

Kommentoi