Rinteen ihmiskäsitys

Rinne on sitä mieltä, että hänellä ja Halla-aholla on erilainen ihmiskäsitys ja se on este yhteistyölle.

”Ihmiskäsitys eli ihmiskuva on yksilön tai yhteisön käsitys siitä, mikä on ihminen – mikä on ihmisen olemus, alkuperä ja päämäärä, mikä asema ihmisellä on suhteessa toisiin ja ympäristöön. Eri aatteilla ja uskonnoilla on erilaisia ihmiskäsityksiä, esimerkiksi humanistinentai kristillinen ihmiskäsitys.” Wikipedia

Rinteen pitäisi nyt sanoa mikä erottaa hänen ja Halla-ahon ihmiskäsityksen.

Jos se on humanistinen, kuten arvelen, niin Rinne on väärässä. Kun halla-aho ja kaikki yli  puoli miljoonaa persuja äänestänyttä vaatii humanitäärisen maahanmuuton lopettamista, niin sillä tarkoitetaan haittamaahanmuuttoa, joka rasittaa valtiontaloutta kohtuuttomasti. Ei Halla-aho halua lopettaa haittamaahanmuuttoa humanitäärisistä syistä vaan yksinomaan taloudellisista syistä. Sitäpaitsi Halla-aho on osoittanut suurta humanistisuutta, kun hän ehdottaa, että lisätään kiintiöpakolaisten määrää Suomeen. Kiintiöpakolaiset ovat todellisen avun tarpeessa, kun he joutuvat virumaan vuosia erittäin kurjissa oloissa pakolaisleireillä.

Tähän Halla-ahon ehdotukseen yhtyy varmasti myös persujen äänestäjät.

Jos täm ei riitä Rinteelle, niin  sitten on kysymys siitä, että  EU on sekaantunut Suomen sisäisiin asioihin.

19 vastausta artikkeliin “Rinteen ihmiskäsitys”

 1. Rinne on edelleen paniikissa ja ryntäilee ympäriinsä sokean hysteerisesti.
  Likimain tappio vaaleissa oli Rinteen egolle liikaa ja paniikkinappulaa alettiin painaa kaikin keinoin, vaikka se ei enää tulosta muuta.

 2. Jos persut jää oppositioon, niin aika varmasti persut on suurin puolue 4 vuoden päästä ja hallitus saadaan PS + Kokoomus ja Keskusta silloin.

 3. Rinne on poliitikko. Hän puhuu politiikkaa.

  Tässä kohtaa motiivikin on selvä. Hän joutuu nielemään aimo pinon sontaa omiltaan kun ottaa Kokoomuksen hallitukseen, heillä kun on kovin erilainen kuva taloudenpidosta. Kun hän on kuukausitolkulla sanonut miten mahdotonta on persujen kanssa edes jutella, hänellä on helppo tekosyy ”mutta kun en muutakaan voinut”.

  Politiikkaa. Sitä samaa.

 4. Kun Rinteellä on eri ihmiskäsitys Halla-ahon kanssa , niin hänellä täytyy sitten olla sama ihmiskäsitys islamilaisten kanssa. Islamilaisethna haluaisivat tappaa kaikki vääräuskoiset, ell kaikki muut paitsi islamilaiset. Demareilla oli 5 islamilaista eduskuntavaaliehdokkainakin.

  1. Veikkaan että islamilais myönteisenä puolueena tulee SDP:ssä olemaan tuplasti enemmän tuohon uskontokuntaan kuuluvia, ei ne islamistit hölmöjä ole, politiikan kautta on helpoin vaikuttaa omien maahantuloon ja omiin etuuksiin. Onhan näitä ankeemässä muihinkin puolueihin ja eri järjestöihin,,,

 5. Jos nyt rumasti sanoo, ei tuolla Hallalla ihan kaikki ”kotona ole” olipa kuinka yliopistoihminen ja fiksu tahansa.
  Hänen ihmiskäsityksensä on hyvin diskriminoiva- mitähän kirkkoslaavin tutkinnot siitä tulkitsevat ja sen suhteesta muslimeihin.

   1. Kyllä karjalainen kykenee – yhtä hienosti kuin vakuutusyhtiöiden lääkärit näkemättähenkilöä.
    Persukammo antaa erityiset kyvyt kaikkeen eikä tosiasioista tarvitse piitata..

   2. Kova on into sanoa ettei jollain ole kaikki kotona.
    JK hyväksyy lasten käytön jos tekijä on sopiva??
    Kun A vastustaa raiskaajaa ja B vastustaa Aata niin eikö silloin B ole jo hyväksynyt raiskaajan tekoineen???

  1. Onhan sinunkin ihmiskäsitys hyvin diskriminoiva, mutta mitä ihme tekemistä kirkkoslaavilla on ihmiskäsityksen kanssa tai muslimien?

   1. muslimit on mukavia, ajattelin ottaa niitä kesämökin louhikkoon pari tusinaa häätämään itikoita 😉

 6. Onko jossain persut suljettu pois? Neuvottelut jatkuvat edelleen. Saattaa jopa irrota paikka ministerinä Halla-aholle.

   1. John kirjoitti (17.4.2019 20:21) : ”Jos persut jää oppositioon, niin aika varmasti persut on suurin puolue 4 vuoden päästä ja hallitus saadaan PS + Kokoomus ja Keskusta silloin.”

  1. Kun kaikki menee kohdalleen ja PS puolueen agenda hyväksytään tulee Jussista ministeri. Muutoin saavat selvitä keskenään.

 7. Käsitellääs hieman. No Oulussa epäiltiin rumaa rikosta:
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb3d9ab4-69f7-428a-8559-6d8f282ea46f
  Jussi puhui haittamaahanmuutosta tai jotain.
  Antti sanoi että hänellä on eri arvomaailma. Mitä Antin arvomaailma on kun hän näin väittää??
  Lainaus : ”Rikokset kohdistuivat 10-15-vuotiaisiin tyttöihin. Epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä. Suurimpaan osaan tapauksista liittyy yhteydenottaminen sosiaalisessa mediassa.”
  Kovin epäselväksi jää hyväksyykö Antti näiden miesten teot??
  Jussi teki selväksi että hän vastustaa moista toimintaa.

Kommentoi