Törkeää vasuripeliä ja demokratian halveksuntaa – virheetkin ovat vasureita

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0f9e534c-e752-434d-9152-ecdfd160dbbd?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Merja Kyllösen temppu herättää ihmetystä – lähtee eurovaaleihin keräämään ääniä, mutta ei aio ottaa paikkaa vastaan: ”Kuulostaa ihan puhtaasti äänten kalastelulta””

Ei voi kuin ihmetellä, kuinka törkeästi vasurit halveksivat demokratiaa.

Ja lisää vasuritörkeyttä…

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006075867.html

”Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Hanna Sarkkinen valittiin sunnuntaina eduskuntaan jatkokaudelle komealla äänimäärällä. Tänään keskiviikkona hän ilmoitti lähtevänsä ehdolle ensi kuussa pidettäviin eurovaaleihin.”

”Ulospäin näyttää selvältä, että Sarkkinen ja Kyllönen lähtevät eurovaaleihin vain keräämään ääniä Silvia Modigille. Modig putosi sunnuntaina eduskunnasta ja kertoi heti maanantaina lähtevänsä ehdolle eurovaaleihin.”

”Eniten tuplaehdokkaita on vihreillä.

Puolueen uusista kansanedustajista Iiris Suomela, Bella Forsgrén, Saara Hyrkkö ja Mirka Soinikoski ovat jo aiemmin ilmoittaneen olevansa ehdolla myös eurovaaleissa.

Vihreät tavoittelevat Euroopan parlamentissa yhtä lisäpaikkaa, jotta tie aukenisi sekä Heidi Hautalalle että Ville Niinistölle. Jokainen ääni auttaa puoluetta, vaikka tuoreilla kansanedustajilla ei olisikaan aitoa halua lähteä heti perään toisiin vaaleihin.”

12 Replies to “Törkeää vasuripeliä ja demokratian halveksuntaa – virheetkin ovat vasureita”

  1. Suurta kusetusta kaikki tyynni. Ovien takana pelataan tälläkin hetkellä ”sulle mulle, mulle sulle” etuuksia.

  2. Merja Kyllösen toiminnan hyväksyn koska molemmat kaudet niin eduskunnassa kuin Eu parlamentissa loppuvat samoihin aikoihin. Näin ollen jos et pärjää Eu-vaaleissa niin on paikka eduskunnassa. Hakkaraisen ja muiden juuri valittujen edustajien toimintaa voi kyllä arvostella jos haluaa.

    1. Miten niin se on hyväksyttävää, kun muija itse ilmoittaa, ettei mene EU-parlamenttiin?

Kommentoi