Luonto toimii – ketähän tästäkin halutaan rankaista?

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/voi-kokko-afrikan-aavikolla-karyaa-200-miljoonaa-autoa-vastaava-hiilidioksidipaasto-eika-alueella-juuri-ole-edes-autoja-tai-tehtaita/140e1806-d396-406e-8b48-bfbe28b89c2f?ref=iltalehti:f61d&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.172495715.1710824446.1565892181-466416746.1565892181

”Voi kökkö – Afrikan aavikolla käryää 200 miljoonaa autoa vastaava hiilidioksidipäästö, eikä alueella juuri ole edes autoja tai tehtaita”

Siis luonto hoitaa asiaa.

Kyllä nyt pitää Suomessa kieltää polttomoottoriautot heti.

10 vastausta artikkeliin “Luonto toimii – ketähän tästäkin halutaan rankaista?”

  1. Eikä tämä ole maaiman ainut lähde mistä tulee luonnon omia päästöjä… kohta alkaa taas joku keräys… ”anna 10€ ja maailma pelastuu..”

  2. Jäätiköitten sulaminen esim. Alpeilla, molemmilla napa-alueilla, Siperiassa johtuu jostakin. Meidän nykyisin täällä elävien elämään, eikä seuraavaan…ehkä 500:n vuoden päästä. Veikkaan, etttä tuota kehitystä ei meidän elinaikana pystytä muuttamaan. Kalllita konferensseja kyllä käydään vuosittain mutta kyllä se raha hallitsee.. esim. maailman suurin saastuttaja USA ei suostu näihin ”hienoihin” sopimuksiin.

  3. Mikäli hallituspoliitikkoihin on uskominen ( ja miksi ei olisi), niin aavikoiotuminen estyy sillä, että Suomessa lopetetaan kohtuullisen hyväksi havaittu metsien hoito ja toisaalta valtamerien muoviongelma korjaantuu sillä, kun Kainuussa kielletään muovipussien myynti.

    1. Kun Kainuun korvessa otetaan käyttöön paperipussit (jotka on kalliimpia kuin muovikassit,,, koska bisnes) niin maailma pelastuu 🙂

      1. Kainuun korvet eivät aavikoidu. Ne autioituu, kuten pienet maalaispaikkakunnat yleensä Suomessa. Sääli sinänsä.

        1. Ei nää persut vain käsitä missä mennään, ne vain trollaa hölmöyttään.

          Savo autioituu, porukka valuu Hesaan, Pirkanmaalle ja Turkuun.

          Todellakin sääli hienoille ja hiipuville paikkakunnille.

          Nämä tyypit ovat juuttuneet ihmettelemään mihin muovipussi pitäisi laittaa

            1. Marko, Kasojen Ampuja, savolainen Hopeanuoli.

              Pekka Kenttä ja Tinka-puuma..

  4. Juu, ja ne sähköhenkilöautot ..

    Henkilöautot tuottavat 5 prosenttia Suomen hiilidioksidipäästöistä – siis puhutaan maasta, joka väestö edustaa 0,7 promillea maapallon väestöstä.

    Sähköautojen (nimenomaan bussien) lisääminen on kyllä kannatettavaa – ei ilmaston lämpenemisen torjumiseen vaan ilman laadun parantamiseen, etenkin kaupungeissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *