Petteri Orpo on ”suomenakatemialainen rasisti”: uskoo ”synnynnäiseen muukalaiskammoon”…

… eli ”vauvojen rotumurhapierupeilineurooniin”…

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/279470-rasismi-2

FAKTANTARKASTUS 2Media julkaisee päivittäin höpöä, nettikeskusteluista puhumattakaan.

Rasismi 2

  • Jari Ehrnrooth: HYVINTOIMINTAYHTEISKUNTA
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kuvan 1 perusteella ihmisestä voi tulla rasisti kasvatuksen perusteella tai siksi, ettei kasvatus opeta sietämään erilaisuutta.

Rohkenen epäillä, että on kolmaskin syy, moraalikato: hädänalaisuus ei kuulu minulle eikä saa häiritä elintasoani.

Neljäs syy on ehkä harhaisessa tietoisuudessa siitä, mistä islamissa on kyse:

Medina Muslims believe that the murder of an infidel is an imperative if he refuses to convert voluntarily to Islam. They preach jihad and glorify death through martyrdom. The men and women who join groups such as Al-Qaeda, IS, Boko Haram, and Al-Shabaab in my native Somalia—to name just four of hundreds of jihadist organizations—are all Medina Muslims. Are the Medina Muslims a minority?

Ed Husain estimates that only 3 percent of the world’s Muslims understand Islam in these militant terms. But out of well over 1.6 billion believers, or 23 percent of the globe’s population, that 48 million seems to be more than enough. Auaan Hirsi Ali

 

Wikipedian ”vanha” ja ”uusi rasismi” ovat tasan samaa:

 

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/278965-rasismi

Rasismi 1

” Vanha käsitys:

Racism is the belief in the superiority of one race over another. Wiki

Uudempi:

Yksi rasismin muoto on rasismi ilmapiirinä, käytäntöinä ja olosuhteina, joilla tarkoitetaan yhteyskunnan rakenteista ja toimintatavoista johtuvaa eriarvoisuutta etnisten ryhmien välillä. wiki ”

RK: Näissä ei ole asiallista eroa, vaan ero on siinä, että ensimmäinen on sanottu avoimesti eli eksplisiittisesti ja jälkimmäinen on sanottu sisäänrakennetusti eli implisiittisesti.

Jälkimmäinen on kierompaa ja vaikeammin kritisoitavissa, vaikeammin todistettavissa todeksi tai epätodeksi.

Otetaan esimerkiksi seuraava rasistinen väite:

”Ruotsalaiset ovat synnynnäisesti ja perinnöllisesti viisaampia kuin suomalaiset.”

Oletetaan sitten että meillä on yhteiskunta, jossa on ruotsalaisia ja suomalaisia.

Nyt jos tuo yhteiskunta vaatii kaikenlaisia korkeatasoisia älyllisiäponnistuksia – tarpeellisia tai vaikka turhia, mutta kansalaisen asemaan vaikuttavia – niin tämän voidaan katstoa myös ”suosivan etnisesti ruotsalaisia” sillä ja vain sillä perusteella, että ”vanhanmallinen” rasistinen väite olisi mielekäs ja totta

http://ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255346-ylen-jankuttama-geenirasismi-on-huijausta

YLEn jankuttama ”geenirasismi” on huijausta

 

Rasistit keskustelevat hallitusyhteistyöstä:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006210692.html

Kokoomus varautui Rinteen epäonnistumiseen: Orpo keskusteli Halla-ahon kanssa hallitusyhteistyöstä

Orpon mukaan kaavailut porvarihallituksesta kariutuivat, kun keskusta lähti neuvottelemaan hallituksen muodostamisesta Rinteen kanssa.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo varautui keväällä Antti Rinteen epäonnistumiseen hallituksen kasaamisessa ja keskusteli hallitusyhteistyöstä myös perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon kanssa, jonka kanssa Orpo ei ollut valmis tekemään hallitusyhteistyötä kesäkuussa 2017.

Orpo vetosi kesällä 2017 kokoomuksen ja perussuomalaisten suuriin näkemyseroihin suhteessa EU:hun ja kansainvälisyyteen ja kyseenalaisti, hyväksyvätkö perussuomalaiset länsimaiset ja ihmisyyteen liittyvät arvot.

Oliko kokoomus valmis muuttamaan asennoitumistaan ja tekemään hallitusyhteistyötä Halla-ahon perussuomalaisten kanssa?

– Sanoin jo vaalitenteissä, että Suomessa pitää olla valmis keskustele- maan kaikkien puolueiden kesken hallitusyhteistyöstä, se on eri asia, syntyykö siitä jotakin. Juttelin kerran Halla-ahon kanssa lyhyesti. Todettiin, että Rinne on valittu hallitustunnustelijaksi ja se katsotaan. Jos Rinne ei onnistu, pitää pystyä keskustelemaan. Se oli normaalia keskus- telua kahden puolueen puheenjohtajan välillä niihin aikoihin, kun Rinne veti neuvotteluja. Olin yhteyksissä lähestulkoon kaikkiin puheenjohtajiin, Li Anderssoniin (vasemmistoliiton puheenjohtaja) en tainnut olla yhteydessä, Orpo kertasi kevään tapahtumia IS:lle kokoomuksen johdon kokouksessa tiistaina Turussa.

Kulissien takaisista keskusteluista huolimatta väite varjoneuvotteluista on Orpon mukaan ”soopaa”.

– Emme käyneet puoluejohdon tai ryhmäjohdon osalta mitään neuvot- teluja uudesta hallituspohjasta, mutta sanoin omassa porukassanikin, että syntyneen hallituspohjan rinnalle olisi ollut mahdollista rakentaa porvaripohjainen hallitus joko perussuomalaisilla tai ilman: vihreät, keskusta, Rkp, kd, kokoomus. Jos perussuomalaiset olisivat olleet mukana, se olisi voitu rakentaa vahvemmaksi. Kepu blokkasi mahdollisuuden lähtiessään Rinteen vasemmistohallitukseen.

Keskustan päätös lähteä hallitusneuvotteluihin Rinteen kanssa tuli ko-koomusjohdolle yllätyksenä, sillä Orpon mukaan keskustan puheenjoh- taja Juha Sipilä oli ilmoittanut hänelle keskustan menevän oppositioon ja keskustan silloinen ryhmänjohtaja Antti Kaikkonen oli välittänyt saman viestin kokoomuksen silloiselle ryhmänjohtajalle Kalle Jokiselle.

3 vastausta artikkeliin “Petteri Orpo on ”suomenakatemialainen rasisti”: uskoo ”synnynnäiseen muukalaiskammoon”…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *