Persupuhetta persukammoisille

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006076986.html

”Hän pohtii kuitenkin, että irakilaisten Suomessa tekemien seksuaalirikosten taustalla vaikuttaa Irakissa ja monissa muissa Lähi-Idän maissa vallitseva osin islaminuskoon perustuva patriarkaalinen kulttuuri, jossa naiset elävät isien, veljien ja aviomiesten vallan alla. Ja jossa heitä pitää suojella kunniansa vuoksi.

– Joissain yhteisöissä nainen on kuin aasin jälkeen tuleva henkilö, jolla ei ole mitään arvoa. Jos he eivät pysty naista suojelemaan, ja hän kulkee kaupungilla ilman huivia, niin on ajatus, että naiset ovat vapaata riistaa, ja heille voi tehdä mitä haluaa.”

”Sohrabi toivoo, että Suomessa kovennettaisiin seksuaalirikoksista annettavia rangaistuksia.

– Yksi syy miksi näitä tapauksia on ollut, on se, että Suomessa rangaistusasteikko seksuaalirikoksista on niin matala. Suomalaiset rangaistukset ovat irakilaistaustaisille vitsi siihen nähden, mitä he voisivat saada rangaistukseksi omassa maassa.”

Myös Irakin Naisten Yhdistyksen jäsen, sairaanhoitajana työskentelevä Samira Fathullah muistuttaa, että irakilaisten joukkoon mahtuu paljon erilaisia ihmisiä ja näkemyksiä.

– Mutta näkisin, että uskonnolla on todella iso valta siinä, miten miehet käyttävät naisia hyväkseen ja saavat epätasa-arvoisen aseman miesten ja naisten välille.”

”– Jotkut eivät ehkä tiedä, että alaikäisen kanssa oleminen on rikos, koska monet menevät Irakissa naimisiin alaikäisinä. Suomessa naiset ja miehet ovat tasa-arvoisia, ja naiset päättävät itse naimisiinmenostaan ja yksityiselämästään.”

”Fathullahin mukaan Irakissa raiskausta voidaan pitää naisen syynä, jos nainen on esimerkiksi pukeutunut liian paljastavasti.”

Tämähän on selvää persupuhetta ainakin persukammoisten mielestä.

Kuinka persut ovat onnistuneet levittämään rasismiaan näihin maihin?

19 Replies to “Persupuhetta persukammoisille”

 1. JA mitä sanoo naisasialiitto union: ””Raiskaajista 95% on kantasuomalaisia valkoisia heteromiehiä””.

  1. Niin, ota Timo oikea tilasto käteen, kun otetaan tilastoon mukaan väkiluku siitä kuinka paljon mm Irakilaisia ja Somaleita on Suomessa versus kantaväki niin nämä tekee ylivoimaisesti eniten raiskauksia. Semmottii…

   Täälläkin on haukuttu Jussi Halla-Ahon armeijan käymättömyyttä erään taholta ja PS puolueen agendaa, minä en ole kielitieteilijä ja filosofian Tohtori kuten Jussi on. Veikkaan että moni hänen arvostelija ei pärjäisi väittelyssä hänen kanssaan kummoista aikaa.

   Olihan Carl Haglund (RKP) Suomen Puolustusministeri, eikä ollut armeijaa käynyt, teki erittäin hyvää työtä.

   Vanhat puolueet elää poteroissaan. Antaa heidän elää siellä, tulevaisuus on edessä paremmilla ja isänmaallisimmilla puolueilla.

   PS on Suomen ainut oikea oikeistolainen isänmaan asialla oleva puolue, muut on myynyt jo itsensä aika päivää sitten.

 2. Marko se laittamani oli unionin mielipide, ei minun. Kai ymmärrät. Raiskareista suurin osa on muslimeja minun OMASTA mielestä.

  1. Juu, ymmärsin. Siksi laitoin sen oikean tilaston suhteen koska täälläkin on porukkaa joka ei osaa asioita katsoa kuten SINÄ osaat. Kiitos siitä. Pidetään linjamme suomalaisina.

 3. Viron ERKE puolue on Suomen PerusSuomalaisten sisarpuolue. Venäjän Yhtenäinen Venäjä puolue om Suomen Kokoomuksen sisarpuolue. ”Kenenkä lauluja laulat, keiden joukossa seisot”.

  Ja kuten Juha kirjoitti blogissaan niin totuus on juuri näin. Suomessa Kok, Kesk, SDP, Vasemmisto, Vihreät ja RKP syyttää PerusSuomalaisia julkisesti rasistiseksi puolueeksi jonka kanssa HE ei voi tehdä yhteistyötä koska eri ”arvomaailma” . Ei tässä muuta.

 4. Suomessa ei välttämättä väliteta siitä, miten Lähi-idästä tulleet itse asian sanovat ja kokevat. Pitää keksiä kauniimpi versio. Tuntuu että halutaan myös usein ”suvaita” ahdasmielisempiä suuntauksia islamista sen sijaan että puolustaisimme liberaalimpia.

  Pitäisi kuulla paikallisia naisia, homoja, kristittyjä, maallistuneita ihmisiä, malitillisia muslimeita ym. eikä mennä sen mukaan mitä joku fundamentalisti esittää ja ”suvaitsevaiset” puolustavat. Joku kiihkolija kyllä mielellään esittää ”muslimien kannan”.

  Parempaan suuntaan ollaan kyllä menty, media on nykyisin paljon kriittisempää eikä joka asiasta tarvitse enää pelätä rasistiksi leimautumista.

  1. Itse oli viime vuonna kymmenen metrin päässä kunniamurhasta, joka tapahtui työpaikkani yläpuolisissa kerroksissa.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006031816.html?fbclid=IwAR2sqWwtbuCkgUeLpYo9D_7O0lc8SeWm3P8bRjStXztLJ537Kpc-xrFt-2w

   ”Nasima Razmyarilta pysäyttävä arvio maahanmuuttajanaisten tilanteesta Helsingissä: kunniaväkivalta pakottaa monet elämään pelossa”

   ———————————-
   Nasima toivoo asian ratkaisemiseksi muutosta tuhannen vuoden kulttuuriin.

   ————-
   Kulttuuria ei kuitenkaan hetkessä muuteta. Looginen hätäratkaisu olisikin, että rajan yli päästettäisiin vain naisia.

 5. IS tekee tässä ihan hyvää työtä kun koittaa avata keskitietä asiaan. Tätä tarvitaan lisää, tietoa siitä että irakilaiset ovat alttiita ongelmille kulttuuritaustan takia. Se ei tarkoita että he ovat kaikki syyllisiä, mutta sitä että ongelmalle on tausta josta voi puhua.

 6. Jos nuo asiat olisi lausunut suomalainen heteromies, häntä olisi syytetty rasistiksi.
  Jos nuo asiat olisi lausunut perussuomalainen, perussuomalaiset olisi haukuttu joukkona rasisteiksi ja fasisteiksi.
  Jos nuo asiat olisi lausunut Halla-Aho.olisi ollut syyte lähellä.
  Kun ne asiat esittivät irakilaiset naiset, yksikään haittamaahanmuuton puolustelija ei vahingossakaan esitä näitä tukevia kommentteja, vaan heidän esityksensä koitetaan vaientaa hiljaisuudella.

 7. Eri kulttuurien sovittaminen yhteen ei onnistu ei edes ajan kanssa.
  Kannattaisi kuunnella Halla-ahon varoittavaa sanaa.
  Ymmärrän toki että oikeistomme haluaisi halpatyövoimaa,
  mutta kuka maksaa sen halpatyövoiman lisäpalkan sillä verokertymä kutistuu pienien palkkojen myötä.
  Näillä leveysasteilla ei pieni palkka riitä elämiseen
  ja siitä saattaa seurata 1918 liikehdintä?

  1. Meinaat, että pieni kiihkoideologinen sakki aloittaisi taas vallanhimossaan aseellisen kapinan laillista hallitusta vastaan?
   Älä naurata.

 8. Maahanmuuton lisäämisen puolesta vauhkoavia voi hyvin epäillä melkoisesta yleissivistyksen eli tiedon ja historiantajun puutteesta. Pitäisikö tätä yhteiskuntaa johtaa vähäisen ymmärryksen omaavien ja kaikenlaisten rasismikälättäjien toimesta?

 9. Kun Ruotsiin on tullut vierasta kulttuuria miljoonamäärin, niin tästä seuraa, että ruotsalaiset joutuvat elämään vieraan kulttuurin asettamat reunaehdot huomioon ottaen.

  Kuinka junttimaiset vihreät naiset voisivat täällä Suomessa suhtautua mukautuvasti tänne tuleviin vanhoihin kulttuureihin, kun jo perussuomalainenkin kulttuuri tuntuu ahdistavalta?

  1. Se menee loistavasti, kun alistuu etukäteen valmiiksi tuohon upeaan multikulttuuriin ja sitä edustavien miesten – ja erityisesti käännynnäisnaisten – määräämään kuriin.

Kommentoi