Nyt oikaistaan aika yleinen harhaluulo

Se harhaluulo koskee persuja noin tuttavallisesti sanottuna. Se harhaluulo on se, että persut ovat jokin tähdenlento, joka tulee jostain ja häipyy jonnekin melko pian.

Mitä enemmän persuja kohdellaan kaltoin, sitä enemmän persujen kannatus nousee. Mutta persut nousee myös siksi, että heillä on erinomainen periaateohjelma ja järkevä, konkreettinen poliittinen ohjelma kaikille eri politiikan sektoreille.

Kun kaiken muun lisäksi persuilla on puikoissa mies Jussi Halla-aho, joka esittää persujen ohjelmia tyylillä ja viisaudella sekä hyvällä käytöksellä, niin se ei voi olla vaikuttamatta kanslaisiin kaikissa yhteiskuntaluokissa. Esim. viime vaaleissa persuja äänesti moni Eiralainen (kaupunginosa H;gissä), jotka ovat ns. herrasväkeä ja Kokoomuksen entisiä äänestäjiä.

Perussuomalaiset on kansanliike, joka taistelee itsenäisyytemme puolesta ja ennen muuta suomalaisten puolesta.

Suomi kuuluu suomalaisille.

Yhä suuremmat kansanjoukot liittyvät Perussuomalaisten kannattajiin ja näin ollen harhaluulo persujen pikavisiitistä politiikassa on ammuttava alas.

Vanhat ja pahoin väsähtäneet puolueet elävät menneisyydessä, kun taas Perussuomalaiset katsovat eteenpäin tulevaisuuten.

4 Replies to “Nyt oikaistaan aika yleinen harhaluulo”

 1. PS on tullut jäädäkseen. Minusta tuntuu että muutama vanha puolue tulee hajoamaan ja katoamaan.

 2. Kuten olen sanonut, niin EU:ssa asuvien suomalaisten kansallismielisten kannatus pitää saada yli 60:n prosentin, koska Suomessa asuvien ruotsalaisten kansallismielisten kannatus on varmaankin yli 70:n prosentin.

 3. Näen hyvin syyt miksi persut ovat nousseet. Heille on ollut tilausta. Mielestäni persut ovat olleet maahanmuuttokritiikin voimapuolue jo kymmenkunta vuotta, jo Soininkin aikana vaikka hän kovasti väitti että sillä ei ole väliä. Kyllä sillä oli, mutta toisaalta Soini ei ole kovinkaan kuuluisa rehellisyydestään. Noh, eipä ole ensimmäinen katolilainen joka valehtelee joka sanan mitä sanoo.

  Persut ovat yksi puolue. Yksi mielipide porukassa. Jussi Halla-aho on yksi mies, ei sen suurempi tai pienempi.

  Persut on oikeastaan aika tylsä juttu.

 4. Otetaanpa kiinni tuosta, että ”persut on aika tylsä juttu”. Se on tietty jokaisen oma asia, miten kokee jonkun asian tai ilmiön, eikä siihen ole mitään sanottavaa.
  Mutta onko persut tylsä juttu ? Ei vähäisessäkään määrässä. Mistä puolueesta on viime kuukausina puhuttuja ja kjoitettu enemmän, kuin persuista? Ehkä juuri se,että persuista on puhuttu ja kirjoitettu paljon on lisännyt kansalaisten kiinnostusta puolueeseen, Siksi minun mielestäni persut on mielenkiintoinen juttu, johon kanattaa tutustua.

  Persut eivär enää ole se lökäpöksyjen puolue,jota se oli Soinin valtakaudella.Persut on nyt uusi kansanliike, joka on ottanut vanhasta persusta mukaansa parhaat osat ja jättänyt pois huonot osat.

  Suomessa on siirrytty kaksipuoluejärjestelmään, jossa jakolinja kulkee kansallismielisten ja kanslisvihamielisten välillä.Asetelma muistuttaa paljon aikaa 1800-luvun lopulla.kun Suomessa virisi voimakas kansallistunne, joka sitten johtikn Suomen itsenäisyyteen.

Kommentoi