Pikku-Greta pulassa – kukahan lentäisi puolestaan…

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e5815afb-fc14-4905-bee6-7546c877aed2?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Greta Thunberg pyytää apua päästäkseen takaisin Atlantin yli – YK:n ilmastokokous järjestetäänkin Madridissa”

Monenkohan ihmisen pitää nyt lentää ympäriinsä, että pikku-Greta pääsee ”päästöttömästi”?

11 Replies to “Pikku-Greta pulassa – kukahan lentäisi puolestaan…”

 1. Hjalllis Harkimo on ihan joutilas henkilö kuljettamaan neidon Atlantin yli. Tekisi puolueensa hyväksi kovan ympäristöteon.

 2. No eipä tietenkään Harkimo ole mitään ”isänmaallisten” mielestä kun myi Jokerit venäläisille.Kauppa se on joka kannattaa sanoivat aikoinaan jo ”laukkuryssät”..

 3. Gretan viimeinenkin reissu oli kokonaisuudessaan aika pirun kaukana päästöttömyydestä, joten ehkä siirto Espanjaan jo itsessään vähentää näitä välttämättömiä päästöjä.

  Harkimokin mainittiin, joten siitä vaan tekemään perässä. Arvostelu on usein aina helpompaa kuin arvosteltavan aikaansaaminen.

 4. Muistakaa, Gretankaan henkilöön saa mennä – mutta tässä on ihan hyvä pointti kyllä, mutta tällaisissa blogauksissa on syytä olla tarkka. Ja onhan se tosiaan vähän niin että lennätetään puoli joukkuetta jeesaamaan…

  Mutta voi helvetti vie, en minä siivonnutkaan kuin parikymmentä kommenttia tästä. Ja koska osa poistoista kohdistuu samaan henkilöön jota on varoitettu kolme kertaa, johtaa se nyt määräaikaiseen porttikieltoon.

  1. Pointti on siinä, että yksi tyttö välttää lentämistä välttääksen päästöjään ja se välttäminen aiheuttaa jopa kymmenien henkilöiden lentämiseen päästöineen sen yhden välttämisen sijaan.

 5. Nuorten päät on pahasti sekoitettu ilmastoteatterilla ja suurimmat syylliset löytyy vihreistä.

Kommentoi