Pirkkalan poliitikot jatkavat törkeätä puuhasteluaan

https://www.aamulehti.fi/a/27ec5348-4000-4661-a9fe-bbbc4ffa4fdd

”Pirkkalassa tunteita kuumentanut Kaakkois-Pirkkalan eli Toivion alueen osayleiskaava on nyt virallisesti poistettu valmistelusta ja kaavoitusohjelmasta.

Asia ei silti ole loppuunkäsitelty. Kaava on jakanut päättäjien mielipiteitä jyrkästi jopa poliittisten ryhmien sisällä.

– Otamme tästä opiksi ja toivon, että kaava saadaan uudestaan vireille mahdoll..”

En voinut lukea, kun en ole tilaaja.

Lehden otsikko kuitenkin antaa selvästi ymmärtää, että suuren vastustuksen saanut suunnitelma palaa takaisin vaivihkaa ja ilmeisesti viedään samalla lailla eteenpäin kuntalaisten mielipiteestä huolimatta.

Samalla lailla Pirkkalan poliitikot ovat ajaneet väkisin läpi täysi tarpeettomia pakkolunastuksia piittaamatta tippaakaan siitä, että aiempiin päätöksiin on kirjoitettu kauppoja tehtäväksi vapaaehtoisuusperiaatteella.

Pakkolunastusta ajavien pontimena lienee jokin henkilökohtainen ideologia, missä ihmisten oikeuksilla ei ole mitään arvoa.

Jaa käyttäen:


One Reply to “Pirkkalan poliitikot jatkavat törkeätä puuhasteluaan”

  1. https://www.aamulehti.fi/a/27ec5348-4000-4661-a9fe-bbbc4ffa4fddKunnanhallitus hylkäsi

    Kunnanhallituksen päätös kaavatyön lopettamisesta oli linjassa sen aiemman päätöksen kanssa. Kunnanhallitus hylkäsi kaavaehdotuksen maaliskuussa äänin 6–5.

    – Meillä oli tietyt kynnyskysymykset, mutta poliittista kompromissia ei saatu aikaiseksi. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa kaavan käsittely, toteaa demarien valtuustoryhmän puheenjohtaja Janika Lanne.
    Lanne teki Raili Naskalin (kesk.) kannattamana ehdotuksen, jonka johdosta kunnanhallitus poisti kaavan vireiltä. Päätös syntyi täpärästi äänin 6–5.

    Kunnanhallituksen mielestä suunniteltu asukasmäärä oli edelleen liian suuri ja rakentaminen liian tehokasta virkistysalueiden kustannuksella, vaikka alkuperäistä 15 000 asukkaan jättikaavaa oli supistettu 8 000–9 000 asukkaan alueeksi.

Kommentoi