tekopyhä ”vihreys” tulee kansalaisille kalliiksi

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/energiajarjesto-ennustaa-sahkon-kuluttajahinnat-kallistuvat-taustalla-ydinvoimaloiden-ikaantyminen/26fdeb43-3f1b-4909-91fc-9b24336eb830?ref=iltalehti:596e&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=sisalto_kauppalehti_uutisnosto&_ga=2.7087346.1305520874.1559121236-840974082.1559121236

”Vanhenevien ydinvoimaloiden sulkeminen nostaa sähkön hintaa ja lisää kasvihuonepäästöjen määrää, Kansainvälinen energiajärjestö (IEA) varoittaa.

Energiajärjestö IEA kannustaa tuoreessa raportissaan teollisuusmaita pitämään ydinvoimalansa toimintakuntoisina.”

Päästötön ydinvoima on virheiden vastustuksessa kaikin keinoin.

Sen sijaan rahaa pitää lappamalla lapata hukkamyllyihin ja aurinkopaneeleihin, mutta tarvittavaa perusvoimaa ja välttämätöntä säätövoimaa ei saa tukea millään tavalla.

Tuloksena on se, että sähkön hinta nousee kipurajalle ja erityisesti sen virheiden puolustaman vähävaraisen kansanosan – vai mahtavatko sittenkään puolustaa – elintaso laskee merkittävästi.

9 Replies to “tekopyhä ”vihreys” tulee kansalaisille kalliiksi”

 1. Suomeen pitää ehdottomasti rakentaa lisää ydinvoimaa.

  Ainakin Loviisa 3 pitää saada hyvin nopeasti rakenteille. Sitten perään OL4 ja Vaasa 1.

 2. Ensin pitää saada toista kymmentä vuotta myöhässä oleva voimala käyttöön ja antaa kunnon korvaus vaatimus Galian kukolle
  Samalla voi antaa kunnon potkun peräsimelle näille jotka ei osaa yhtään mitään
  Sitten pitää alkaa ainakin neljän voimalan teko ilman ydin voimaa Suomen ilman ala ei parane eikä päästöt vähene terv tepivaari

 3. Tuskin kukaan vihreä vastustaa ydinvoimaloiden pitämistä toimintakuntoisina, kuten juhakki yrittää epätoivoisesti tuoda esille.

  Toimintakunnon laiminlyönti johtaisi nopeasti ydinonnettomuuksiin, tuosta en ole huomannut mitään merkkejä vihreiden puolelta. Juhakki ehkä antaa meille tuosta faktaa ja esimerkkejä?

  Keltään ei myös ole pois se (paitsi hiilivetyjä kauppaavalta Venäjältä) kun jotkut yrittävät vähentää tarvetta olla riippuvaisia Venäjän fossiilisesta energiasta.

  Jokainen paneli ja tuulella pyörivä mylly syö periaatteessa suoraan rahaa pois Putinin Kremlin hiilivetyoligarkeilta, olkoonkin että se nyt on vielä lapsenkengissä ja suht tehotonta.

  Koomista huomata kuitenkin tässäkin mediassa että Venäjän parhaat kaverit löytyvät äärioikealta.

  1. Tuskin kukaan vastustaa…
   Virheet ovat useamman kerran vaatineet luopumaan ydinvoimasta nopeammin ja Saksassa se tehtiin suuressa paniikissa Fukushoiman jälkeen virheiden massahysterian painostamana, vaikkei siellä varsinaisesti kyse ollut ydinvoimalaonnettomuudesta.
   Jokainen paneeli ja hukkamylly vaatii talvioloissa samansuuruisen korvaavan voimalan ja tukiaisten avulla tekee sellaisesta taloudellisesti kalliiksi.
   Näiden paneelien ja hukkamyllyjen rakentajat vain eivät sentilläkään osallistu korvaavien voimaloiden kustannuksiin ja ne maksatetaan kuluttajilla samalla, kun paneelien ja hukkamyllyjen omistajat keräävät suuret voitot.
   Vain taloudesta mitään ymmärtämätön ”virhe” voi kuvitella niiden olevan kansantaloudelle kannattavia tukiaistyperyydellä.

 4. ”Tuloksena on se, että sähkön hinta nousee kipurajalle ja erityisesti sen virheiden puolustaman vähävaraisen kansanosan – vai mahtavatko sittenkään puolustaa – elintaso laskee merkittävästi.”

  Vihreistö on nimenomaan vähävaraisten vihollinen. Kansantalouden sabotointi on oiva keino sabotoida vähävaraisia.

 5. ”Päästötön ydinvoima on virheiden vastustuksessa kaikin keinoin.”

  Jos vihreät saavat ydinvoimalat suljettua, se johtaa hiilipäästöjen kasvuun. Tämä aiheuttaa painostusta Suomea kohtaan, joka on vihreistön mielestä kiva juttu, koska se nopeuttaa koko Suomen alasajoa eli kansallisvaltiomme tuhoutumista.

 6. tapio_KK unohtaa autuaasti sen, että Saksa on yksi kiivaimmista Itämeren kaasuputken kannattajista. Tämän putken kautta saksalaiset ovat ostamassa Putinin Kremlin hiilivetyoligarkeilta maakaasua korvaamaan/tasapainottamaan omaa energiantuotantoaan.

  Se sama Saksa, joka on panostanut runsaasti tuulivoimaan. Se sama Saksa, jossa vihreät ovat olleet ajamassa alas ydinvoimaloita.

  Saksalaiset ovat Putinin Kremlin hyviä kavereita turvaamalla Venäjän energiatuloja.

  1. ”Se sama Saksa, jossa vihreät ovat olleet ajamassa alas ydinvoimaloita.

   Saksalaiset ovat Putinin Kremlin hyviä kavereita turvaamalla Venäjän energiatuloja.”
   ———————
   Joo, viheriäistö koostuu Puttelin vihreästä armeijakunnasta, vaikka Heidi Hautala antaa toisin ymmärtää…

   Ei hävittäjiä Suomelle ja köyhdyttää pitää koko roska.
   —————————–
   Politiikka on pelleilyn alalaji.

Kommentoi