Tutkijoiden ja/tai toimittajien valehtelu sen kuin jatkuu

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8737e4df-ad57-4b72-8af5-542b7cba508f

”Australialaisten tutkijoiden mukaan noin 15 senttiä pitkä jyrsijä on tiettävästi maailman ensimmäinen nisäkäslaji, joka on kuollut sukupuuttoon ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen takia, kirjoittaa uutistoimisto AFP.”

Jopa alarmistien pääorganisaatio IPCC on joutunut myöntämään, ettei ilmastonmuutos ole ihmisen aikaansaama, vaikka korostaa ihmisen vaikutusta siihen.

Silti kaikenlaiset ”tutkijat” ja ”toimittajat” jatkavat alarmistiuskollisesti valheellisen väitteen esittämistä.

 

7 vastausta artikkeliin “Tutkijoiden ja/tai toimittajien valehtelu sen kuin jatkuu”

  1. Ei ilmasto vaan ihminen tappaa sukupuuttoon maailman eläimistöä.
    ”Vuoden 2100 ennusteen mukaan maanosassa [Afrikassa] asuisi jo 4,2 miljardia ihmistä, ja samalla yli kolmannes koko maailman väestöstä.”

    Kun afrikkalaisten määrä on noussut 4200 miljoonaa, montako elefanttia maanosassa voisi olla?

    No, ainakin parin miljardin rajan ylityksen jälkeen maanosassa tapahtuu jotakin muutakin kuin elefanttien sukupuuttoon kuoleminen.

    ***
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005931738.html?ref=rss
    14.12.2018

    Kaksi kuvaa kertoo, miksi Afrikan väestönkehitys on yksi Euroopan suurimmista haasteista – Mykkänen luvuista: ”Dramaattisia”

    Afrikan väestönkehitys on iso kysymys maanosien välisen siirtolaispaineen kannalta, sanoo sisäministeri Kai Mykkänen.
    Afrikassa asuu tänään noin 1,2 miljardia ihmistä, eli noin kaksi kertaa enemmän kuin Euroopassa. [Euroopan unionin 27 jäsenmaan väkiluku : 502 422 614 vuonna 2012. On perusteetonta ottaa tässä yhteydessä Venäjää mukaan vertailussa. Venäjään ei pakolaiset hamua.]

    YK:n ennusteen mukaan luku nousee vuoteen 2050 mennessä 2,4 miljardiin, eli nelinkertaiseksi Euroopan väkilukuun verrattuna.

    Vuoden 2100 ennusteen mukaan maanosassa asuisi jo 4,2 miljardia ihmistä, ja samalla yli kolmannes koko maailman väestöstä.
    *
    https://is.mediadelivery.fi/img/658/a8335e2528e84c17b59097c645c2d0bc.jpg.webp
    *

  2. Tämä ilmastohysteria ja hurmosliike on masinoitu juttu. Yhdessä knsainvallellusten kanssa ne muodostavat niin valtavan kriisin ja katastrofin, että niiden varjolla otetaan maailman valta haltuun. Se on ikivanha keino, jota käyttivät jo Jesuitat, jotka kaapasivat vapaamuurarijärjestön 1700-luvulla työkalukseen. Bilderber-salaseura on vapaamuurarien suurloosi. Todistettavasti vapaamuurarien 33 eli ylimmällä ja pyhimmällä askelmalla palvotaan Luciferia eli antikristusta, saatanaa. Siellä jopa uhrataan lapsia saatanalle. Siitäkin on todisteita, kun eräs vapaamuurai, joka oli ylimmälle askeleelle pääsyssä velvoitettiin uhraamaan lapsia. Hän erosi vapaamuurareista ja kertoi myöhemmin itkien tarinaansa. Julmia ja rikkaita ovat nämä maailman herruutta tavoittelevat hirviöt.

  3. Mä en usko että ilmasto paljoa muuttuu meidän elinaikana. Ei ainakaan että ihminen voisi asialle mitään.

  4. On yksi kysymys, mikä on ihmisen osuus ilmastonmuutokseen.

    On toinen kysymys, mikä on ihmisen mahdollisuus vaikuttaa siihen.

    On kolmas kysymys, mikä on ihmisen osuus saastuttamiseen.

    Denialistit niputtavat nämä mieluusti yhteen, kritiikki yhtä kohtaan kätevästi eliminoi muutkin.

  5. Senialisteja lienee aika olematon määrä.
    Sen sijaa skeptikkoja on melkoisesti nimenomaan kohtiin 1 ja2.
    Kohdan 3 suhteen tuskin skeptikkoja on paljoa, mutta suuri määrä asiasta piittaamattomia on mm. Venäjällä, Aasian maissa, Afrikassa jne.
    Kohtaan 3 pitäisi puuttua, mutta samatn ihmiset, jostak saarnaavat asiasta, syövät ja juovat innolla toiselta puolelta maapalloa tuotua ”eettistä” ruokaa ja juomaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *