Vasemmistolainen väkivalta voi hyvin ja porskuttaa…

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/71b3c171-3247-4b12-b0e1-ddb91f044d39

”Saksin rikospoliisin mukaan räjähdys oli poliittisesti motivoitu isku AfD:ta vastaan. Tavallisesti iskut ovat aiemmin olleet lähinnä ilkivallan tekoja.

– Isku AfD:n Döbelnin toimistoa oli erikoinen, koska räjähdyksen tarkoitus oli vahingoittaa ihmisiä, Saksin rikospoliisi sanoi.”

Yllättäen asialla äärivasurit, ”joiden väkivalta on parempaa”…

”Puoluetoverin mukaan Li Andersson ei sanonut, että vasemmistolainen väkivalta on parempaa vaan: ”Se vasemmistolainen väkivalta on erityyppistä kuin äärioikeiston. Se ei kohdistu ihmisryhmiin. … Se yleensä kohdistuu niinku yhteiskunnallisiin rakenteisiin – eli silloin se kohdistuu siihen valtiokoneistoon – kuin yksittäisiin ihmisryhmiin.”[

Siis oikeistoon ja nimenomaan henkilöihin kohdistettu pommi kohdistuukin valtiokoneistoon?

Vasemmistolainen väkivalta on rikollista väkivaltaa ja vasemmiston tekemä väkivalta on paljon yleisempää ja laajempaa kuin äärioikeiston, vaikka sekään ei ole hyväksyttävää.

4 vastausta artikkeliin “Vasemmistolainen väkivalta voi hyvin ja porskuttaa…”

  1. Myös Kreikassa räjähti äskettäin kirkon edessä, epäiltynä äärivasemmisto. Ei taida olla tullut siitä varmuutta vielä.

  2. Äärivasemmisto radikaali Tuomioja voisi vastata kysymykseen. Sillä on kokemusta poliisiauton kyydeistä ja riehumisesta Suomen laillista hallitusta vastaan. Minulla ei moisia meriittejä ole, olenko normaali 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *