Vasurit haluavat lisää velkaa ja rutosti

Vasurien vastineessaan Rinteelle haluamat lisäykset rahanmenoihin ovat massiiviset ja vaativat lisää rahaa.

Valitettavasti edelleenkään vasurit eivät kerrro, mistä ne rahat otetaan – paitsi verotusta kiristämällä.

Todellisuudessa se tarkoittaisi massiivisen lisävelan ottamista ja elämistä velalla, mutta eihän se ennenkään ole vasureita tai demareita haitannut.

13 Replies to “Vasurit haluavat lisää velkaa ja rutosti”

 1. Se ei ole haitannut kokoomusta eikä muitakaan vallassa olleita puolueita. Eikä haittaa jatkossakaan. Persutkin ottavat innokkaasti lainaa jahka valtaan pääsevät.

 2. Ei ole kyllä yhtään varaa lisämenoihin. Voidaan kyllä leikata toissijaisista menoista ja laittaa ne esim. koulutukseen.

 3. Kokoomus haluaa lisää ulkomaista työvoimaa, mutta ei puhu mistä heille ne työpaikat loihditaan?
  Katselin juuri ulkona erästä työvoima-äitiä jolla oli 4 lasta eli sitä työtä vain palkan maksaja taitaa puuttua.

 4. Suomen työllisyys on pitkälti Eekoon ja Suomen Yrittäjien hallussa ja käsissä jos ne tekee Suomeen työttömiä niin kukaan ei voi niille yhtään mitään terv tepivaari

 5. ”Suomen työllisyys on pitkälti Eekoon ja Suomen Yrittäjien hallussa ja käsissä jos ne tekee Suomeen työttömiä niin kukaan ei voi niille yhtään mitään terv tepivaari”
  ————————-
  Työttömyys johtuu osin työn korkeasta hinnasta, veroista ja sosiaaliturvamaksuista, eikä Tepivaari korskana kapitalistina suostu ostamaan kallista tavaraa ja sitä kautta työllistämään yrityksiä.

 6. No kaikkia sitä sitten kuulee tai lähinnä saa lukea Eekoo ja Suomen Yrittäjät tekee yt ei niitä tee tepivaari
  se vaan on tosi että työnantaja puoli ne työttömät tekee
  Palkka kulut ei ole se joka Suomen tilaa nostaa tai laskee kansan tuotteen kaupaksi menoon kotimaassa
  Vai että korska kapitalisti on sulla Markku puheet ne ei kyllä pidä paikkaansa minun kohdalla
  luulot on luuloja mutta ei todellisuutta terv tepivaari

  1. Suomen lakoilla ei ole suurtakaan vaikutetta Suomen talouteen ja on selvä asia kun kaksi tappelee ei syy ole vain toisen osapuolen terv tepivaari

 7. Sen verran,ehkä vähän sivusta mutta kuitenkin mm.työllisyyteenkin liittyen kun hyvin muistan erään Jungerin sanovan ”ammoisina aikoina,eikä yksin” että digitaalisuus muuttaa koko yhteiskunnan”,niin iloisena …ja siinä tämän hetkenkin osa totuutta jossa on tietyt särpimet ”bittivelhossa” – jotta kaikki vaan bittitehtailemaan kun tai jos löytää – oman uuden työnsä,jotta palkallaan elää risottoisessa työelämässä.

  Valtion herrat/rouvat laskutikkunsa ääressä ”että miten nämäkin saataisiin töihin verotuloineen”_ budjetit soikeena marginaaleissa !

Kommentoi