Vihervasurit eivät taaskaan yllättäneet

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/08/19/petyin-vihervasemmistohallitukseen-ihmisoikeudet-lakaistiin-maton-alle/

”Punavihreät aina kritisoivat oikeistolaisia siitä, että heitä eivät kiinnosta ihmisoikeudet, ainoastaan kaupalliset intressit. Voi miettiä, mikä nykyistä hallitusta sitten kiinnostaa.

Hallituksen hiljaisuus oli kova pettymys. Myös aktivistit ja media ovat olleet hiljaa. Jos tulijana olisi ollut Trump, kaikki vihervasemmistolaiset, feministit jne. olisivat olleet kaduilla osoittamassa mieltään. Onko Iran muka parempi?”

Salehzadeh on harvinaisen oikeassa vihervasureista.

Femakot räksyttävät naisten oikeuksista Suomessa, muuta pitävät suunsa täysin tukossa, kun kyse on maahanmuuttajanaisista ja kunniaväkivallasta Suomessa tai heidän lähtömaissaan.

7 vastausta artikkeliin “Vihervasurit eivät taaskaan yllättäneet”

  1. Suomi toivoo olevansa jonkinlainen katalyytti näiden maiden (mm Iran, Syyria, Venäjä, Yhdysvallat jne) välissä. Ei ole meidän tehtävä neuvoa hulluja kun lääkekään ei niihin auta. Pitäisi keskittyä oman maan hyvinvointiin ja oman väkiluvun kasvattamiseen.

  2. Putin on tulossa keskiviikkona Suomeen.

    Kokoomusnuoret järjestävät mielenosoituksen, jossa tuodaan esiin mm. Venäjän hyökkäys Ukrainaan, Venäjän opposition nujertaminen, mielenosoittajien pahoinpitelyt, jne.

    On mielenkiintoista nähdä mitä punavihreät tekevät.

    1. Kokoomuksen Niinistö veljeilee toveri Putinin kanssa ja Kokoomusnuoret osoittaa mieltä näin myös laillisesti valittua Suomen Presidenttiä Sauli Niinistöä vastaan, epäsiänmaallista.

  3. Se on ihan sama mitä mielenosoituksia tulee Putinia vastaan. Mikään ei etene. Pitäisi lopettaa styylaaminen kokonaan Putinin kanssa. Piste.

  4. Ehkä hirttämistä ja kivittämistä ei pidetä niin pahana kuin ”vihapuhetta”. Siksi Trumpia vastaan osoitetaan mieltä mutta ei Iranin johtajia.

  5. Parempi osoittaa mieltä sellaista vastaan jolla on valtaa. Sitä ei Iranin jonninjoutavalla ministerillä ole.

  6. Se on hyvä kun Niinistö osaa hoitaa suhteita, niin itään kuin länteen. Se on elinehto meidän olemassaololllemme. Saa nähdä mitä näiden herrojen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *