Ei yhtään perussuomalaista arvostetuimpien joukossa

Kun nyt yhtä arvostamaani aikakauslehteä, Seuraa,  siteerataan, siteeraan minäkin:  Miksi kukaan ei arvosta pesuja muut kuin persut itse ?

Alla olevista suosituimmista ja myös pätevistä poliitikoista saisi Suomeen erittäin arvostetun hallituksen.

https://seura.fi/asiat/tutkivat/seura-selvitti-nama-poliitikot-ovat-eduskunnan-arvostetuimpia-kysely-paljasti-myos-kuka-on-hallituksen-arvostetuin-ministeri-tyokavereiden-silmissa/

 

35 vastausta artikkeliin “Ei yhtään perussuomalaista arvostetuimpien joukossa”

  1. Älä nyt Karjalainen aina jankkaa niistä perussuomalaisista. On niitä muitakin puolueita. Onko JK perustamassa jonkin yhden asian liikkeen?

  2. Teepäs nyt Karjalainen sitten analyysi tästä ”tutkimuksesta”. Kuka kyselyyn vastasi, edustaja itse vai avustaja? Minkä puolueiden edustajat ylipäätään vastasivat? Ja niin edelleen.

    Ainoastaan neljännes vastasi, joten otos ei ole kovinkaan kattava, vai mitäs sanot?

      1. ”Seura pyysi tammikuussa kansanedustajia nimeämään joukostaan ne politiikan toimijat, joiden työtä ja toimintaa he ovat arvostaneet eniten kuluneen vaalikauden aikana.

        Heiltä pyydettiin sähköpostitse kolmea nimeä: yhtä omasta eduskuntaryhmästä, yhtä jostakin toisesta eduskuntaryhmästä ja yhtä hallituksesta.”

        Kyllä tämä on aivan ehdottoman luotettava, voidaankin kysyä onko vaalien järjestäminen turhaa.

  3. Karjalaisella alkaa kura loppua, täytyy ruveta itse tekemään kuraa.

    1. Karjalainen voisi hyväksyä todellisuuden eikä vastustaa realismia.

  4. ”Ei Soiniakaan kukaan arvostanut, niin kauan kun hän väitti olevansa perussuomalainen. Mutta loikkauksen jälkeen havaittiin, että Timbe onkin kiltti poika, jota on kiva taputella päälaelle ja muutenkin.”

  5. Seuran tekemä selvitys tukee jo aikaisemminkin esitettyjä näkemyksiä poliitikoista. Minähän en tuota juttua tehnyt, julkaisin vai teidän persujen kiusaksi. Ei yhtään persua ! Miksi ? Kaikki muut puolueet mainittu paitsi RKP ja PS.

  6. Kunniaa saa pitkällä aikaa, persuilla ei vielä ole ollut aikaa sitä kerätä. Aika oletettua että broilerit ovat listan kärjessä.

  7. Persufobia estää maintsemasta yhdenkään persun nimeä. Ei ole helppo olla suosittu ja puhua totta.

  8. Mielestäni Väiski on on oikeilla jäljillä, eivät vaan hienohelmat ilkene mainita Jussi Halla-ahoa

  9. Kyllä on ”asiallinen” lista, kun sekoileva yksityistämisintoilija Benerkin sai 2 ääntä ja nuorisosäätiössä rypenyt Kaikkonen monta ääntä…

  10. Kaikkonen elää vielä kanki-Kaikkosena, jonka hän sai lähinnä v—uilu m ielessä.

  11. Alkäähän aliarvioiko lehtien vaikutusta. Me Seurassa 80-luvulla junaitiin ne poliitikot pihalle, joita ei Eduskuntaan haluttu, mutta myös toisin päin. Lukijoita oli silloin 1,5 milj. ja levikki 320 000 + erillisjakelut päälle. Päätoimittajan lentävä lause oli, että ”kyllä me kansan mielipide muutetaan, vedä ne tutkimukset ja gallupit pöntöstä alas”.

    1. Mikähän mahtaa olla Seuran levikki tänään, onko puoliakaan tuosta?

      Kyllähän aikakausilehdillä oli joskus merkittävä asema, mutta kyllä ne ajat ovat ohi, kun useilla päivittäisillä sanomalehdilläkin on ollut vaikeuksia viime vuosina ja niinhän se on, että aamulla jaettavasta lehdestä saa lukea vanhoja uutisia.
      Paikalliset artikkelit toki ovat mukavia lukea ja kuten naapurin mummo totesi tärkeimpiä ovat sunnuntain kuolinilmoitukset.

  12. https://fi.wikipedia.org/wiki/Seura
    Seura on menettänyt 2000-luvulla levikkiään muille julkisuuden henkilöihin keskittyville lehdille. Levikinkehitys (255 000:stä 165 000:een vuosina 2001–2010) on ollut samanlaista kuin toisella perhelehdellä Avulla. Myös lukijamäärien kehitys on ollut hyvin tasaväkistä jo vuosikymmeniä. Vuonna 1970 Avulla oli 1,45 miljoonaa lukijaa, Seuralla 1,21 miljoonaa; vuonna 1993 Seura oli suurempi 1,24 miljoonalla lukijalla Avun 1,14 miljoonaa vastaan.

    ***
    http://mediaauditfinland.fi/levikit/tilastot/levikkitrendihaku/

    Seura , levikki 2015 : 131884 [ 0,13 miljoonaa]

    1. Eli lehden merkitys on laskenut aivan huomattavasti ja Albanuksenkin esittämä levikki on jo vuosien takaa.

  13. Olipa levikki mikä hyvänsä ei seurasta silti ole uuksi kun juorujen levittäjäksi niin ja eräällä listalla kepu onkin sitten viimesellä sijjalla .
    Kiitos rehellisen sipilän terv tepivaari

  14. Lehtien levikkejä ei aina tarkisteta kaikkien osalta vuosittain ei sanomal. eikä aikak. Painettujen lehtien levikit ovat olleet pitkään laskussa, kaikki- sähköiset nousussa. Kaikki sähköisetkään eivät ole levikkitilastoissa.
    Lukijamäärät, KMT, sen sijaan mittaan säännöllisesti ja, ne ovat pitäneet pintansa.

    Kaikista mielenkiintoisinta on KMT:ssä luettavien julkaisujen päällekkäislukeminen- seuraaminen ml. tv. Kokonaisseuranta nousee, mutta segmentoituu. On monia pöljiä, jotka seuraavat vain omaa kapeaa ”tykkäämismedia”.

    KMT= kansallinen mediatutkimus

    Seuran tavoittavuus on ollut v. 2018 ollut 368 000 h (painettu + digi)

    http://mediaauditfinland.fi/wp-content/uploads/2019/03/KMT_2018_lukijamaarat.pdf

  15. Kannattaisi hieman tulkita näitä lukuja. Levikit ovat eri asia kuin lukijamäärät. Tuo viimeinen on oikein itse peruslehden osalta, mutta kokonaistavoittavuus 378 000 lukijaa.

    Sitten on vielä mielenkiintoista päällekkäispeittojen merkitys medioiden osalta. En ala niitä opettamaan.

  16. Albanukselle levikit ilmoitetaan satoina tuhansina.

    Tuosta puuttuu meikäläisen ajan tarkastetut huippulevikit 1984- 1987 ajoilta, joka oli reippaasti yli 300 000 kpl. Wiki ei seuraa aikaansa, siellä on paljon puutteita.

  17. Jos jk ei pysty mutamanna esimerkiksi lukua 0,255 miljoonaa sadoiksi tuhansiksi, niin ei kannattaisi kirjoittaa tänne.
    *
    Mika kirjoitti: ”Eli lehden merkitys on laskenut aivan huomattavasti ..”

    Asiahan on todella näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *