Hoivabusiness ja Laura Räty ?

Miten ihmeessä tämä on voinut tapahtua muiden silmien alla. Onko totta vai ei kysyy mielipidekirjoittaja Keskisuomalaisessa ?

https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Attendo-Esperi-ja-Mehiläinen-kokoomuksen-vallan-takana/1324902?fbclid=IwAR24GIBtjox9koGri1abJgpWBn0a5k13zRsZUUoWP0suD0ZOal6i9UfvCIw

Tällainen on demari demareista erotettu Ilari Kotimäki.

Keuruun-demarit-erottivat-Ilari-Kotimäen-ryhmästään/238920. Yritti vaikuttaa kyseenalaisein keinoin, mutta tällaisia veivareita on siellä ja täällä:

https://www.ksml.fi/keski-suomi/Keuruun-demarit-erottivat-Ilari-Kotimäen-ryhmästään/238920

 

 

6 Replies to “Hoivabusiness ja Laura Räty ?”

 1. Henkilöiden siirtymiset ovat tietenkin totta, mutta samaan aikaan täytyy esimerkkinä todeta ettei Taru Turunen kuulu KELA:n hallitukseen.

  https://www.kela.fi/hallitus

  Olen myös hieman skeptinen sen suhteen, että Kokoomus nyt vaan ”siirtelisi” henkilöitä yksityisiin terveyspalveluyrityksiin, mutta totta kai samaiset yritykset ovat kiinnostuneita henkilöistä joilla on hyvät suhteet yhteiskunnallisiin vaikuttajiin.

  Mene ja tiedä, mutta ehkä kirjoituksessa on hieman käytetty värikynää.

 2. Orpo ei ole voinut olla tietämätön siirroista bisneksen pariin, Orpo on vastuussa koko vanhusten hoidon rappiosta siinä, kun Sipiläkin. Kaikki on tapahtunut hallituksen hiljaisella hyväksymisellä. Ja nyt jeesustellaan, kun vaalit on edessä.

  1. Minun on kyllä vaikea nähdä, että Orpo ja Sipilä olisivat vastuussa vanhustenhoidon rappiosta, kun se on jatkunut jo useamman hallituskauden, mutta ongelmat toki ovat kärjistyneet ikäihmisten määrän lisäännyttyä merkittävästi.

   Nykyhallitus ei toki myöskään ole toimillaan edesauttanut tilanteen parantumista kun kaikki huomio on mennyt soten kokonaisuudistukseen, jolla silläkään ei kyllä ongelmia ratkaista, pelkkä luja usko kun ei siihen riitä.

   On kuitenkin hyvä muistaa myös se miten viime hallituksen aikaan vanhusten laitoshoidosta tavoiteltiin 300 miljoonan säästöjä ja jos nyt suhteuttaa sen siihen paljonko julkisuudessa on esitetty tarvittavan vanhusten laitoshoitoon lisää rahaa niin yllättävän lähellä nuot summat ovat toisiaan.

Kommentoi