Kokoomus on sotessaan hukassa, kai tässä on ryhdyttävä keskusta-demariksi !

Kokoomuksella ei näytä olevan mitään linjaa. Orpo sekoilee päivästä toiseen. Vapaavuori johtaa kokoomusta Hesari kainalossaan.

Vaalikoneessani KD, RKP ja Kepu nousivat lähelle paalupaikaani eikä demaritkaan kaukana olleet. Demareilla on ”maakuntamalli” nimeltään ”kuntamalli”, joka muodossa tai toisessa tarvitaan. Se on lähes sama, mutta lisäksi verotusoikeudella, joka on ihan hyvä.

Jos kepu KD ja RKP ovat meikäläisen suosikkilistalla korkealla kokkareiden rinnalla, miksikäs ei . Pääsisivät paimentamaan mahdollisessa hallituksessa demareita, jos sattuisivat pääsemään vallan kahvaan.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/274805-nyt-sotesta-arahtivat-keskusta-ja-sdp-eikohan-pysyta-tosiasioissa-kokoomus-suurempaa

 

 

9 vastausta artikkeliin “Kokoomus on sotessaan hukassa, kai tässä on ryhdyttävä keskusta-demariksi !”

 1. Ei Kokoomusta vastaan kannata demaria kannaattaa, ne tukee kumminkin. Tai sityten nostetaan joku pölkkypää-Lyly, joka on sitten linjalla ja ylittekin – eikä ymmärrä asioista mitään.

 2. Kokoomus mokaa monessa: Ministeri Mykkänen ei tunne edes Eetu Iston maalausta pitämässään puheessa talvisodan päättymisestä.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/73aab18d-3902-4775-9588-7cd857bca9fa
  Kokoomuksen ent ministeri Holmlund nosti neljä vuotta sopeutusrahaa lopettaen kaksi kuukautta ennen vaaleja. Ei ole ilmoittautunut työttömäksi eikä seurannut eläkekeskusteluja.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/09f8bf44-171c-4044-8625-30d776bffb80
  – Pistää miettimään puolueen valintaa?

 3. Pitihän sitä itsekin kokeilla vaalikoneita ja tavallaan pikkuyllätys tuli mutta tavallaan jopa odotettuakin,siitä huolimatta vaikka olisikin ? jäsen muualla !

  No,ehkä juuri tiettyjen näkökantojeni vuoksi ” ettei oltaisi ihan globaalisti levällään poliittisella kartalla mutta kuitenkin pitää huomioida kysymyksien ”laaja skaala” että mihin rastinsa ”teippaa”. Ei muuten mikään helppo edustajillekaan.

  Tärkein ehkä on kokonaisuus tai sitten vain jotkut tärkeät omat painopisteet.

  Lieneekö äänestäjillä omia hillotolppejaan lainkaan ?

 4. Sellsta kun keskusta demari ei sitten ole olemassakaan taitaa oll Heikin omia höpinöitä taikka on tuollasen kiskonut vanhasta viltti hatustaan .
  Pysy vaan omalla kepu linjallas mutta jatkuva takin kääntö vie katu uskottavuutesi kokonaan terv tepivaari

 5. Kyllä minä tajuan ja kun tuollasta kirjoittaa mitä itse kirjoitat ei voi sanoa muuta kun taas takki kääntyi ja sellasta pidän pellen puuhana terrv tepivaari

 6. Mikä takki ? Kepulaisenahan tai kokkarina sinä minua olet pitänyt. Tuo ilmaisu tarkoitti sitä että demarit haluavat kepun kumppanikseen hallitukseen.

  Mutta ei ole mitenkään varmaa, että demarit voittavat vaalit- ei mitenkään, päinvastoin hyvin epätodennäköistä.

  1. Kyllä – dem.ikäänkuin tahtovat Keskustasta punamultakuvioonsa ”nostalgiaansa jopa vedoten”,siihen aikaan kun elämä kuin maailmanmeno oli luomumpaa.
   Vaikka toisilleen räksyttävätkin.

   Itse ymmärsin Karjalaisen ”lausahduksen”.

 7. En kyllä ole pitänyt, mutta se jona pidän on minun asiani .
  Mutta aina vaalit voittaa joku enkä pidä varmana mitään jossa ei ole vielä vaaleja pidetty eikä ainuttakan ääntä laskettu
  Eikä kepu ole lainkaan varma asia samoin on kokoomuksen suunta jotenka se siitä terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *